Echelon convergence.עדכונים

../images/Emo129.gif Echelon convergence.עדכונים ../images/Emo41.gif

אוקיי היא פתחה שירשור שקצת יעזור לנו עם העלויות של כל הדברים, פשוט יעזור לנו לסדר בראש טוב טוב את כל מה שאנחנו צריכים: I'm planning on 3000 - hoping for 5000 - might end up with 7000. I'll have a better idea once the 'official' email goes out from Operations once we have our dates firmly set. אני מתכננת (אנשים שיבואו) על בערך 3000 איש, מקווה ל5000, אולי בסופו של דבר זה יגיע ל7000. יהיה לי תמונת מצב יותר טובה ברגע שנקבל את המייל מכל מי שעוזר וברגע שיהיה גם תאריך רישמי וקבוע. Here's what is set in stone: $70 per ticket for admission, each member will be able to purchase up to 4 tickets (only one person of the four needs to be a member) - the admission price will get you an official T-Shirt, badge, lanyard, picnic lunch on Saturday, Photo CD, a few surprises and a lifetime of memories 70 $ לכרטיס והרשמה, כל חבר יוכל לקנות עד 4 כרטיסים למשתמש, רק מישהו אחד חייב להיות רישמי, השאר- לא חובה. עם ההרשמה והכרטיס תקבלו חולצות רישמיות, תג, שרשרת, ארוחת צהריים בפיקניק ביום שבת, דיסק תמונות (לאחר האירוע) עוד כמה הפתעות והרבה זכרונות
$45 per hardbound yearbook that will be printed after the reunion and signed by the band (pay for the yearbook at the reunion and receive $10 off) 45$ לספר מחזור, כרוך ואמיתי, חתום ע"י הלהקה. אם תשלם על הספר באירוע עצמו תקבל הנחה של 10$ $5 per raffle ticket for a car in any International Country - the winner will get to choose from their local car dealer for a vehicle that is equivalent to $20,000USD. כרטיס הגרלה לזכיה במכונית!!!! (של האשלון) יעלה 5$- המנצח יוכל לבחור מסוכנויות המכוניות בארצו, עד 20 אלף דולר למכונית I've got enough funding to give at least $1000 to each international fan's plane ticket/travel fees - possibly more depending on the number of attendees. יש לי מימון שמספיק להקצאה של בערך.. 1000$ להנצחה לכל קבוצה שבאה לאירוע מחו"ל, יכול להיות שיותר, לפי מספר האנשים שבאים לאירוע מכל מדינה. The Captains can have two Lieutenants under them to help out etc. At the Event each Captain and Lieutenant will be recognized for their contribution and will receive custom Captain/Lieutenant bars engraved with the glyphs as a thank you. Not that this is incentive to help out but it can't hurt! LOL קפטנים- האנשים איתם יושיי תהיה בקשר, תודיע להם את הכל ואז הם יוכלו להודיע לקבוצה שטסה מהמדינה, אני שלחתי לה אי מייל בנידון אז אני מקווה שהכל יסתדר ואני אהיה אשת הקשר. לקפטנים יכולים להיות שני.. אההה סמלים? כדי לעזור להם. באירוע לכל קפטן וסמל יהיה ביגוד מיוחד והיה כתוב על זה קפטן/סמל עם הגליפיקס (חהחהחהחה)

my reflection

New member
שאני אומרת אין סיכוי זה פשוט אין סיכוי../images/Emo10.gif

הכסף הוא לא הבעיה פה...אני יכולה לעבוד בחופש הגדול ולהרוויח מספיק בשביל זה הבעיות היחידות פה זה: 1.משהו די מסובך שאני יצתרך לבחור בינו לבין Echelon convergence ואם תרצי לדעת אני יסביר לך במסנג'ר\פלאפון
... 2.אישור מההורים...הם חושבים שלישון באוהלים בארה"ב זה טירוף כי זה לא כמו בארץ וכול מיני זיבולי שכל למיניהם למה לא><

אני אדבר איתך במסן

אני פשוט מאוד אוהבת את הקטע שיש עוד הרבה זמן עד לתאריך הזה. והרבה יכול לקרות בשנה

LoveYourHate

New member
אני כ"כ מקווה..!!!

היא לא דיברה על טיסות ומלונות והכל?.. אני ממש ממש רוצה לנסוע.. אבל יש לי עוד זמן לשכנע את אמא..:-\

איזה מלונות שכל?

זה פסטיבל, את מקבלת אוהל. המלון היחיד יהיה בדיסני לאנד. ואם אנחנו נהיה קבוצה גדולה, אז יהיה לנו יותר מ1000$ הנחה. אבל אל דאגה, אני בטוחה שזה עוד יגדל

LoveYourHate

New member
הו נכון נכון..../images/Emo2.gif שכחתי ../images/Emo9.gif

אז אוקי אם זה עם אוהלים זה אפילו פחות כסף... אחלה!! אוחח אני לא יודעת בכלל איך להתחיל לדבר עם אמא שלי .. שנינוש את תצתרכי לעזור לי..והרבה..

LoveYourHate

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

כשתבואי[ואני מדגישה] תסבירי לאמא שלי הכל..אני אדבר איתה על זה לפני ואז נוכל לשבת שלושתינו ביחד

inbal287

New member
אם את רוצה/תצטרכי

אני גם מוכנה לדבר עם אמא שלך. למרות שאני לא נוסעת. יש לי ניסיון בשיחות עם הורים [עזבו].

LoveYourHate

New member
איזו חמודה תודה ../images/Emo23.gif

זה יכול לעזור.. אבל מה שאני מפחדת זה בגלל שהיא לא מכירה אותה ושאת לא תיהי פנים מול פנים איתה אז היא לא תקח את זה רציני.. בגלל ששני תבוא אלי ואמא שלי תראה אותה ואמא שלי תראה שהיא רצינית אולי זה ישנה לה את התפיסה.. אבל אם אני אתצרך אותך אני בטוחה שאני אצור איתך קשר.
תודה יקירתי

pizi23

New member
תקשיבי, את יכולה גם להגיד לה שאם אני אבוא אז

יהיה לך מלווה מבוגר
נו מה, לא? בת'כלס אין לי בעיות עם כסף, הורים, גיל וכאלה, אבל אני באמת לא יכולה לדעת מה יהיה עוד שנה. אז בכל מקרה, את יכולה להגיד שיש סיכוי שאני אבוא, אם זה יעזור בטיעונים ובשכנוע... אני חיילת בצבא התעמולה של אופק

חחחח ../images/Emo6.gif

אופק אופק, אמא שלך תראה אותיוהכל יהיה בסדר גמור. ונכון זה עוד שנה אבל נחמד לדעת את כל העדכונים האלה.. מבחינתי, כל פעם שאני קוראת את זה אני מחכה שכבר תעבור השנה הזאת, ויגיע ספטמבר.. ואני אטוס..

ראית את כל העדכונים למטה

ששמתי היום בבוקר
זה לא גורם לך להתרגש.. חחח התעוררתי בבוקר כדי לגלות 12 עמודים חדשים שנוספו במהלך הלילה ע"י שאר המשתמשים שבפורום.. ואני אמרתי כזהל סתיו "אוי לא.. יש לי 5.. לאלאלא.. 8.. לאלאלא 15 עמודים להשלים" וקראתי את הכל ונהייתי יותר ויותר שמחה. הסיפור שלה על איך שהיא פגשה את ג'ארד בפעם הראשונה פשוט כל כך מרגש.. העלה לי דמעות בעיניים. כי בסוף האירוע מתכוננת פהתעה גדולה לחברי הלהקה, מן.. מתנות יום הולדת מוקדמות. ובנוסף, יש לי הוכחה לזה ש30 קוראים בפורום. זה כה מגניב חחח

pizi23

New member
מה ז'תומרת? בטח שקראתי! באותו רגע שכתבת ../images/Emo47.gif

מאד מרגש
יותר מידי מרגש...
הכל הולך כל כך מהר, לא חשבתי שזה כבר יהיה כל כך מפורט ומתוכנן בשלב כזה מוקדם של שנה לפני
קשה לעמוד בקצב של הדברים
מי פגשה- יושי? איזה כיף לה! מה היה מרגש? ספרי ספרי... שנתרגש גם
את יודעת מה המתנות? והם יודעים על זה? חשבתי שזה ידוע ש-30 קוראים בפורום, לא? ג'ארד כל הזמן אומר "תיכנסו לאתר שלנו, תיכנסו לאתר" אז הם בטח מתעדכנים במה שקורה שם. וגם כל האשלונים שם, אז בטוח בטוח שהם קוראים, כשהם כל כך קרובים לאשלון האמריקאי. אבל, מה הם אמרו שהוכיח שהם קוראים? יוווו, איזה כיף לך שאת קפטן! יהיה לך כל כך מגניב!

למעלה