Echelon convergence.עדכונים

שתיכן יכולות חחח

מצידי שיהיו 10 סגנים. אבל אני חושבת שנדע במי לבחור ככל שנדע מי בא בטוח

LoveYourHate

New member
../images/Emo201.gif

חח ואי כל הבנות שמתגייסות/מגוייסות כבר.. אתן ממש מוציאות לי את החשק מלהתגייס.. XD

inbal287

New member
אין לי בעיה עם עניין הגיוס

יש לי בעיה עם כל הדברים שאני אפסיד בגלל שאהיה רכוש צה"ל
.

LoveYourHate

New member
בדיוק מה שאני אומרת.

שלהתגייס סבבה..אבל כל הדברים שאי אפשר לעשות בגלל הצבא.. זה דיי מרתיע מלהתגייס..

Sweet Dark Life

New member
וואי.. אין מצב שאני מגיעה לשם!

אני קטנה מדי ]= אבל זה כ"כ מאגניייייייייייייייייייייב

../images/Emo220.gifאוקי..

אבא הבטיח לי טיסה-_- אבל רגע מה הסכום של כל זה?(אני חצי קראתי מהסיבה שאין לי כוח בכלל)

נצטרך לחכות ולראות. כרגע שומדבר עוד לא בטוח

אבל בערך... 2000- 2500 דולר. אולי טיפה יותר

Izushka

New member
רוב הסיכויים שאני באה..

כבר דיברתי עם אמא והיא אמרה לי שאם אני משלמת על הכל אז היא מסכימה
ועם הכסף אני מקווה שלא תיהייה בעיה כי יש לי מספיק זמן לעשות כסף וזה בדיוק יוצא לי כמה חודשים לפני הגיוס אז לא אמורה להיות בעיה.. אגב, זאת איזי מהרישמי

../images/Emo41.gif הודעת עדכונים חשובה!!!! ../images/Emo41.gif

אוקיי, החל מאתמול, אני הקפטן של ישראל לאשלון קונברג'נס, אני אעדכן כאן תמיד בכל פעם שיהיה משהו חשוב. על כל פנייה, שאלה, בקשה לעזרה, רצון להתנדב וכו' וכו' יש לי כתובת אי מייל מיוחדת אך ורק לאירוע הזה [email protected] אתמול יושיי כתבה כמה דברים מאוד חשובים. וחשוב לי לעדכן את כולם. אוקיי בקשר למי שרוצה להתנדב ל2 התפקידים של הסגן וה.. ה.. דאמיט! פשוט תקראו
Here is how I envision it - it's three fold. 1st part - Majors will trickle down tasks to the Captains and Lieutenants. Phase I will be to get Captains and Lieutenants to gather lists of those in their area that are planning on attending. These lists should get back to the Majors in a couple of months. Those names that are on the lists will have the first shot at purchasing tickets and securing spots on the Echelon bus routes. חלק ראשון- מייג'ורס (אני מייג'ור..) יתנו משימות לקפטנים והסמלים. לדוגמא, הם יוכלו לעשות את הרשימה של מי שמתכוון להגיע מהמדינה שלו, הרישמות האלה יחזרו למייג'ורס לאחר חודשיים, האנשים שברשימה יוכלו להיות הראשונים שקונים כרטיסים לאירוע ולאבטח מקום באוטובוסים (אבל זה לא שייך לנו, האוטובוסים, זה לארצות הברית) 2nd part - Majors will organize their Captains - Captains will organize their Lieutenants to get their groups together in each state. THE MISSION:Scavenger Hunt will have 30 specific items each group/member will have to find to compete. The Officers will be in charge of coming up with area specific items for their region to locate. Some will be in their home state - some will be at the bus stop areas across the country and some will be at the campground itself. More details will be coming down in early January regarding the items and tasks for the hunt. חלק שני- המייג'ורים יארגנו את הקפטן- הקפטן יארגן את הסמל והם יארגנו את הקבוצה של מי שבאה מהארץ. המשימה: חפש את המטמון (אם אתם זוכרים את מה שכתבתי בעדכון הראשון לגבי המשחק הזה), אנחנו (אני ועוד 2 המתנדבים) נהיה אחראיים להחביא חפצים שונים במדינה ש-ל-נ-ו ואחר כך להחביאם באתר עצמו בארה"ב, מה שאומר שמי שמתנדב איתי לא יוכל להשתתף במשחק. לפי מה שהבנתי, המנצח זוכה לארוחה עם הלהקה, אבל שאר הפרטים יגיעו בקרוב, ככל הנראה בינואר 3rd part - At the event we will have a Medal ceremony to present everyone with their prospective 'medals' and their Army (actually Marine) jackets. Each Major, Captain and Lieutenant will receive a Jacket and Rank Bars according to their activity. Ribbons will be presented to all winners of events and some special awards will go out during the ceremony. More details will be coming regarding these as well. חלק שלישי- באירוע יהיה טקס הענקת מדליות ולתת למייגורים, מפקדים, סמלים את הג'קטים שלהם , כל אחד מהם יקבל ג'קט, סיכות כאלה של דרגות לפי ה..דרגה שלהם. סרטים ינתנו לכל המנצחים באירוע ויהיו גם פרסים מיוחדים, עוד פרטים יגיעו בקרוב אוקיי אני ממשיכה להודעה הבאה..

../images/Emo41.gif הודעת עדכונים חשובה - חלק 2 ../images/Emo41.gif

להקות שמופיעות באירוע, (חוץ מ30): Quick band update: Confirmed: Within Temptation Cobra Starship Shiny Toy Guns Kill Hannah Resident Hero 30 Minutes To Venus SinJoy להקות שטרם הודיעו אם הם באים: Flyleaf Saosin Red Jumpsuit Apparatus I told Panic! at the Disco to take a hike - they turned all diva on me and I basically told them to talk to the hand - middle finger to be exact. פאניק! לא באים באופק סופי. חבורה של כוסיות. נו באמת . ברגע ששלושת הלהקות שלמעלה יגידו שהן באות, יושי תיצור קשר עם הלהקות האלה: Street Drum Corps Envy On The Coast Framing Hanley and a few others that are pending.

אוקיי זה סיפור מצחיק

זאת הלהקה של יושיי.. ובעיקרון הם לא עושים שירים של 30.. זה תסם שם מצחיק שקשור.. כי.. כולם מתים עליהם. אבם הם כן עושים קאברים שלהם מידיי פעם.. והם עושים את השירים בצורה קצת יותר אפלה וגותית. אם אני אמצא את ההודעה שהיא יפרה על זה אני אשים כאן.. אבל אותי זה נורא מעניין חח אני חייבת לשמוע אותם

o DaNiEl o

New member
RJA אולי יבואו? OOOOOOO:

ופאק את מלכה. מגיעה לך תודה עצומה על כ"כ הדברים שעשית ^^ אז תודהD:

חח אני רק תירגמתי ../images/Emo9.gif

מגיע ליושיי כל התודה , אם לא יושי, זה לא היה יוצא לפועל

למעלה