האם שמתם לב ש...?

עוד ;)

- שמתם לב שכשאינויאשה אומר לעזאזל הוא אומר "סקוסו" ולעזאזל זה "קוסו"? - שמתם לב לזה שאם אינויאשה מתעצבן אז הוא עושה את ה-גררר של הכלבים? - שמתם לב שקאגורה מוציאה את הנוצה ישר רואים אותה עליה, איך היא עולה? - שלקוגה יש מבטא רוסי? (או שזה רק אני? ^^') - שלמישו כואב בסדרה הוא אומר "ק..ק.." - בפרק שאינויאשה בא לעולם של קאגומה הם אכלו מליון המבורגרים?? - שקיקיו מאגניבה? - שקאגומה חמודה לאללה? - שאני אוהבת גם את קאגומה וגם את קיקיו?? יכול להיות דבר כזה? - שסאשומארו ממש נסגד כשהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי? - שאני מטומטמת? וזהו ^_^

אממ

קסו זה לעזאזל, ואני חושבת שצ'קסו הזה זה לך לעזאזל כי כל פעם שהוא מועצבן על מישהו הוא אומר את זה אז זה נראה הכי הגיוני

J e i n

New member
אני בפרץ מקוריות:

מירוקו- ינשנש את התחת של קאדה שיפו- תישאר לו בליטה (או איך שלא קוראים לזה) על הראש מהמכות של אינויאשה יותר מכמה שניות. אינויאשה- יקלוט מה הולך בין מירוקו לסאנגו סשומארו- יהיה לו חם עם כל ערימות הבגדים והפאלפי סאנגו- תריב עם אח שלה כמו שכל האחים והאחיות הנורמאליים עושים... קאדה- תעשה דיאטה... וחבל שכך קיקיו- תלך לבקר את אחותה, תאמר לה שהתגעגעה, משהו... נאראקו- יעשה פן קוגה- יפזר את השיער מקווה שאהבתם...

PakoLina

New member
נראה לי שטעית בשרשור..

זה לא בדיוק ששרשרת לא נכון, אלא זה שהגבת לשרשור הלא נכון. אם אני לא טועה, לפי מה שקראתי בהודעה שלך, התכוונת להגיב לשרשור "מה הדמויות אפעם לא היו עושות" של ניצ, והגבת בטעות לפה, פה זה שמתם לב.. תקני אותי אם אני טועה ^.^

J e i n

New member
איזה סתומה אני! אלוהים...

*נותנת לעצמי עם נבוט בראש*

dolphiness

New member
בוא נראה...שמתם לב ש...

ממממממ... אה! 1. יש עניין אחד שעולה לי על העצבים. כשקגומה אומרת: "אינויאשה" (מתי בעצם היא לא אומרת את זה?) יוצא לה סמך ולא שין. ממליצה על קלינאי תקשורת...
2. ובאותו עניין... שסאנגו קוראת לאח שלה,פתאום הכל הולך ב- "slow motion". וה-"ק" של קוהקו, כן, גם הוא, מעצבן.
3. סאשי (בעלי המושלם), נועל נעליים של אלדין. בכלל קצת הלבישו אותו כמו קוק, אבל חפיף
טוב, המוח התייבש.... להת'

אוקי:

שמתם לב ש... 1) במקום נעליים לקוגה יש מנין תחבושות כאלו? 2) לקאגומה מתחלפות הנעליים מדי פעם (בפרק 82 היו לה נעלי ספורט לבנות וברוב הפרקים יש לה נעליים חומות)? 3) שיפו מתרחץ עם הבנות, או לא מתרחץ בכלל? 4) הבנים מתרחצים פחות מהבנות? 5) לסשומרו אין זנב? 6) לפעמים המכנסיים של אינויאשה נראים מנופחים יתר על המידה? 7) השיער של קאגומה מתארך בשיר הפתיחה? 8) כמעט לכל הדמויות בסדרה יש פוני? 9) קאנה בכל זאת מחליפה הבעות לפעמים? 10) נאראקו תמיד מציין שהוא, נאראקו, נוצר מאוניגומו הגנב עלוב הנפש, שנתן את גופתו מלאת הכוויות לטרף השדים על מנת ליצור גוף עצמתי, בו יוכל להסתובב ולחטוף לעצמו את קיקיו ואבן ארבע הנשמות, בהן חשקה נפשו?

אבל../images/Emo175.gif

גם לאינו ולאבא של אינו אין זנב יש להם(לאבא וסשו) רק שהם הופכים לכלב הענקי

Stinki Winki

New member
למעשה

יש רק דמות אחת ללא פוני- אחת החברות של קגומה, החנונית מבינהן
.

זו לא אשמתו! הוא סנילי!

(הקטע הבא בדוי מדימיוני ואננו ספוילר לסדרה) קיקיו: "אתה...אתה חושב שאתה כה קשוח ואפל, עם צבא היצורים שלך, אבל בעצם, אתה עדיין אותו אוניגומו! " נארקו: *צחוק רשעי* "אוניגומו...כמה זמן לא שמעתי את השם הזה..." קאגורה: "על מה היא מדברת, נארקו? מי זה אוניגומו? " נארקו: "מ...אוניגומו...כבר המון זמן לא שמעתי את השם הזה... " קאגורה: -_-; "כן, אבל מי זה? " נארקו: "מי זה מי? " קיקיו: "הו, למען השם! אוניגומו זה... " נארקו: "אוניגומו...כמה זמן לא שמעתי את השם הזה... " |חבול ומתוסכל|

אוח!!../images/Emo46.gif../images/Emo175.gif

כל פעם שקגומה אומרת לאינו "אינויאשה!!!!!!!"זה מעצבן אותי מחדש כאילו מזה יעזור לה אני לא מבינה זה גם עושה חור בראש!! חח אין לי כוח לרשום עכשיו את הדברים אז אני ארשום אחר כך..

Yoley

New member
האם שמתם לב ש... ../images/Emo27.gif

שהצורה שהבגד גוף השחור של סאנגו עוטף את כפות הידיים שלה (בצורת משולש כזה), זהה ליד עם הקאזאנה של מירוקו?
שמתחת לבגד השחור על כפות הידיים של סאנגו, יש לפעמים תחבושת לבנה כזאת, גם כשהיא לא פצועה?
שלסאנגו יש לפעמים איזשהו בגד כחול קשור על הכתפיים, אבל אף-פעם לא ראינו אותה לובשת אותו?
שאני יכולה לספור לפחות 8 מאפיינים נשיים אצל מירוקו, אבל בכל זאת הוא כל-כך גברי? (לדוגמא: 1. הוא עונד עגילים. 2. יש לו מחרוזת על היד. 3. יש לו טבעת על היד. 4. הוא לובש "שמלה". 5. יש לו על השמלה סינר סגול עם פפיון. 6. הוא לובש מכנסי טייטס מתחת לשמלה. 7. הוא עושה קוקו. 8. הוא בישי.) XD

הבגדים של אינוישה

מסתבר, הם בגדי אשה! בגדים של כוהנת, ליתר דיוק :) (ידיד טוב שלי הדליף לי את המידע הזה, יש לו משהו מיפנים, והוא מקור אמין למדי)

I N U Y A S H A

New member
חחח את צודקת בקשר ל "גוף שלישי"

וגם לפלאש באק שמתי לב חח גם סשומארו בצ'אט(לא הצ'אט הזה כאן) מדבר אל עצמו בגוף שלישי אתמול שנלחמתי נגדו הוא אמר "אתה חושב שאתה יכול לחסל את סשומארו" בכל אופן כדי להבין יותר על מה מדובר כאן אתן לכם את הכתובת של הצ'אט.. משום מה לכל אחד יש את אותן תכונות של כל הדמויות,יש את INUYASHA שזה אני.. יש את SESSHOUMARU שזה סשומארו בעצם יש את קגומה שהיא החברה שלי-מציאותית..גם.. יש את מירוקו-חה!!! איך אפשר בלי הנזיר שטוף זימה הזה..(סשומארו קורא לו הושי מפגר טמבל מה לא ומתחיל לרדת עליו כל הזמן) יש את רין..שהיא במקרה מכאן-NOYMAN1 משהו כזה.. יש את קיקיו.. יש גם את שאנגו ואת קירארה בקיצור כל אלה הם קבוצת הלוחמים שלי.. בד"כ כל אלה שפותחים חדרים ממציאים לזה שם מפגר כמו "גן עדן וקוסמות" מה הקשר "קוסמות"? מה זה בכלל?? חה!!! או שיש "גן עדן וגיהנום" אני לא אכפת לי גם ככה אני מנהל את כל החדרים.. אז אתם מוזמנים להצטרף!!! אנחנו עושים כמעט בדיוק כמו העלילה בסידרה אפילו יותר טוב.. הנה הכתובת לצ'אט:

למעלה