האם שמתם לב ש...?

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifהאם שמתם לב ש...?

שלום חברי פורום אינויאשה הנכבדים והחביבים! אתמול, כשישבתי לי וצפיתי באינויאשה, שמתי לב שיש דברים שחוזרים על עצמם פעם אחרי פעם. בשרשור זה, רציתי למנות את כוווול הדברים האלה, ולדעת אם גם אתם שמתם לב להם. מובן שאני אשמח אם תוסיפו אתם לרשימה ^^. 1.) שמתם לב שכמעט בכול פרק למישהו יש פלאשבאק? (קשה להאמין, אבל זה נכון! תנסו להבחין בזה....) 2.) שמתם לב שבכול פעם שבכול פתיחה של סצנה שנאראקו משתתף בה יש את אותה המנגינה? 3.) שמתם לב שפעם ה-Wind Scar הייתה מתקפה נדירה שאינויאשה השתמש בה לעיתים רחוקות, ועכשיו הוא משתמש בה כול הזמן? (כן, אני יודע שהוא למד איך לשלוט בטסאיגה והכול, אבל המעבר הוא ממש חד!). 3.) שמתם לב שנאראקו אוהב לדבר אל עצמו בגוף שלישי? (לא אל אוניגומו, אל עצמו). 4.) שמתם לב שבכול פעם שרואים את קוגה רואים גם את שני העוזרים שלו? (גינטה ועוד אחד, אנל'א זוכר
). 5.) שמתם לב שאין אף דמות בסדרה שמחליפה בגדים חוץ מסאנגו (שגם לה אין מגוון, שמלה רגילה וחליפת קרב). 6.) שמתם לב שלא כול היד של סאשומארו קטועה, אלא רק כף היד? (ידעתם שסאשו גידם, נכון?). 7.) שמתם לב שלא ראינו אף-פעם את נאראקו נלחם בעצמו? (לא בובות, שדים, עוזרים וכאלה, הוא בעצמו. ד"א, הקטע שבו הוא ניסה לבלוע את סאשומארו לא נחשב, כי המטרה שלו הייתה להיפצע, לא להילחם). 8.) שמתם לב שכשאינויאשה נכנס לקרב, אוצר המילים של קאגומה מצטמצם ל:"אינויאשה!", "אינויאשה!", "אינויאשה!"? 9.) (השאלה הנצחית): שמתם לב שקאגומה לובשת חצאית-מיני, קופצת, מדלגת ונלחמת, ולא זכינו לראות אפילו פעם אחת את התחתונים שלה ^^? בסדר, נגמרו לי הרעיונות כרגע, אני אנסה לחשוב על עוד. בינתיים, תחשבו אתם!

Katsuki

New member
צודקת XD

1.שמתם לב שרק לנאראקו וסאשמארו יש מוזיקה שעומדים לראות אותם? 2.שמתם לב שתמיד רואים את קאגומה בשיעור אחד ואז רואים אותה בדרך הביתה או יושבת עם חברות שלה ואוכלת המבורגרים? 3.שמתם לב שלא משנה כמה קוגה יקפוץ אף פעם לא יראו לו;; 4. שמתם לב שנאראקו יש מלאי של בובות שלו?

אוי גאד..*צאי מהראש תומנוה מזוויעה*

דמיינתי את נאראקו קאנה וקואגורה משחקים בברביות.... *מפעילה פיינטשופ, ומתכננת לבצע את זזמי בתמונה שלהם*

HANSAMA

New member
שמתם לב ש....

שאינו מרביץ לשיפו רואים מסך שחור עם אבזק קטן ואז את שיפו עם בלוטה?

מית צאן

New member
מסכימה עם שתיכן../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

שמתם לב שבסוף כל פרק קגומה מדברת לעצמה
שמתם לב שבתחילת כל פרק כמעט קגומה מזכירה משהו ממה שקרה(ניפוץ השיקון וכו'...)
שמתם לב שכל פעם שמראים את סשומארו רין או ג'אקן מדברים ראשונים ולא הוא
שמתם לב שתמיד כשמשתמשים בסוסים ורוכבים עליהם, נוטשים אותם אחר כך באיזו חור
*האגודה למען שכויות הסוס- מית- צ'אן בע"מ* שמתם לב כשיש פרק עם מירוקו+סאנגו תמיד, אבל תמיד יש כאפה
שמתם לב שכולם רומזים שלאינויאשה לא איכפת ואין רגשות... שמתם לב שכשאינויאשה מפגין דאגה למישהו כולם מופתעים
אבל זה קורה דיי הרבה
אין לי עוד...

הא!

היה קטע אחד שהראו של סשומרו והוא דיבר ראשון! אבל הבטן של רין קירקרה קודם.

Bakura

New member
לא נכון, לכל אחד מוזיקה מיוחדת משלו

למירוקו, לקיקיו לאינויאשה ולקגומה, ודי לכולם, יש מוזיקה מיוחדת משלהם.

יש לי רק אחד...(עלוב אבל נכון!)

שמתם לב שהמסעדה שקגומה והחברות שלה אוכלות בה תמיד היא מקדונאלד'ס רק עם W בהתחלה ולא עם M בהתחלה?!

DarkBrownLynx

New member
שמתם לב שלפעמים כשאינו מוריד את

החולצה לפעמים יש לו חולצ אחרתלמעטה ולפעמים לא? ושמתם לב שכשהיה את מוסו לפעמים היו לו רגליים נורמליות ולפעמים רגליים עם פרווה חומה שלא הבנתי מה היא לעזאזל? (כן, כן, אני חייבת לשים לב לפרטים כאלה)

*תמונה מזוויעה שניה צאי לי מהראש*

דמיינתי את מוסו בתור סאטיר (חצי עז חצי בנאדם)

*מכינה פיינטשופ* מסכנים..יש לי

מוזה מטורפת!!!!! *נאראקו בנותיו וקוהאקו משחקים בברביות* *מוסו- סאטיר בהכחשה*

No Y a6

New member
טוב אז ככה...

1.) שמתם לב שכמעט בכול פרק למישהו יש פלאשבאק? (קשה להאמין, אבל זה נכון! תנסו להבחין בזה....) לא בהרבה פרקים... ואם יש אז הרוב זה אינו. 3.) שמתם לב שנאראקו אוהב לדבר אל עצמו בגוף שלישי? (לא אל אוניגומו, אל עצמו). נכון... X_X אבל הוא לא מדבר ל עצמו בגוף שלישי הוא חושב אל עצמו בגוף שלישי. 4.) שמתם לב שבכול פעם שרואים את קוגה רואים גם את שני העוזרים שלו? (גינטה ועוד אחד, אנל'א זוכר ). לא נכון... יש פעמים שראו את קוגה פוגש את החבורה של אינו והעוזרים שלו בכלל מאחור. 5.) שמתם לב שאין אף דמות בסדרה שמחליפה בגדים חוץ מסאנגו (שגם לה אין מגוון, שמלה רגילה וחליפת קרב). גם לא נכון... X_X קגומה ומירוקו החליפו לפיג'מה... וגם הפרקים שקגומה בבית אז היא עם חצאית חאקי כזאת ואיזו חולצה כחולה... X_X 8.) שמתם לב שכשאינויאשה נכנס לקרב, אוצר המילים של קאגומה מצטמצם ל:"אינויאשה!", "אינויאשה!", "אינויאשה!"? מאוד לא נכון... היא אומרת מלא דברים. כמו "אוסווארי!" ו "מאחוריך!" ו "זהירות!" וגם "אינויאשה!"... X_X

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gifXD שמתם לב

שבהמבורגריה הזאת שלהם יש לוגו כמו של מקדונלדס, אבל יש כמו ה-M של מקדונלדס, W?
אותי זה מצחיק כל פעם מחדש... שמתם לב שהחתולה של קגומה עושה קולות לא ממש חתוליים?Oo

Bakura

New member
זה ממש לא מצחיק, זו פרסומת סמוייה

ומפגרת למקדונלס. אל תאכלו שם :X

למעלה