האם שמתם לב ש...?

שכחתי:

קרדיט לאחותי שהביאה לפניי את ההברקה שלמעלה. וגם: תמיד כשהן אוכלות במסעדה הזאת, הן מתחילות לדבר על קאגומה, החבר המופרע שלה (אינויאשה) והיחסים ביניהם, שמתם לב?

De-Panther

New member
קאגומה בכלל לובשת..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תחתונים?? ואממ... קאגומה מחליפה הרבה מאוד פעמים בגדים

Bakura

New member
כה. המון. טונות, ממש. >_>

רק בבית ובפרק השלישי שהיא התלבשה כמו קיקיו. ושהיא הייתה בפיג'מה ורודה. אבל הם לא נשארים ליותר מחמש דקות עליה. ונאראקו מחליף בגדים! וגם ג'קוטסו! ^_^

לדעתי הבגדים של נראקו ממש מיותרים

ואם הוא מחליף, אז לפחות שיראו את הסצנות בהן הוא מוריד אותם

Bakura

New member
XD יש עוד ועוד ^_^

קודם כל, תיקונים: 7.לא נכון. נאראקו כן נלחם בעצמו, נגד סשומרו. המטרה שלו לא הייתה להפצע.. >_>; 3. כי עכשיו הוא פשוט יכול להשתמש בה בקלות, ופעם זה לקח לו המון זמן. 4. מן הסתם, הם חברי השבט שלו (לא עוזרים!), הם רצים אחריו לכל מקום, כי הוא הזכר השליט. 6. גם לא נכון. כל היד של סשומרו קטועה, מהכתף עד סופה. דברים נוספים- האם שמתם לב? 1. שסאנגו מחליפה את הבגדים שלה במהירות, אבל אף פעם לא רואים איפה הבגדים הישנים שלה? 2. שסאנגו עושה קוקו אבל אין לה קוקיה ניידת עליה? 3. שהשיער של אינויאשה הרבה יותר ארוך משל קגומה? 4. שנאראקו שומר את קוהאקו למרות שהוא לא באמת צריך אותו? (חוץ מלמטרה מסויימת אחת :X) 5. שמירוקו נהיה יותר בוגר מאז הפרק עם סאנגו? 6. שאייאמה וקוגה לובשים את אותם בגדים בצבעים אחרים? XDDD 7. שלקוגה יש זנב? (והוא שלי *-*) 8. שלרין צצה יוקטה (ה"שמלה" שהיא לובשת) חדשה, למרות שהקודמת הייתה ישנה ושחוקה? האם סאשי יצא לקניות? 0.0 9. שגינטה והאקקאקו הם זוג? 10. שקוגה לא מודע לזה, וממש לא אכפת לו שהם רצים אחריו לכל מקום כמו מפגרים? 11. שאיאמה הרבה יותר מהירה מקוגה גם בלי רסיסי האבן? :X אני הולכת לצאת עם שושי. ג'ה נה.

"האם סאשי יצא לקניות?" XDDDDDDDDDD

וואלה אני גם חשבתי על זה. יכול להיות מצחיק לראות אותו משוטט במרכזי קניות עם שקיות ^^

Bakura

New member
נראה לך שהוא יסחוב אותן?

יש לו את ג'אקן בשביל זה. ^_^

XDDDDD עוד יותר מצחיק

לראות קרפד גלמוד עם הרים של שקיות מעליו. טחחחחחחח עולה לי בראש התמונה XD

הם_לא_זוג! ;;

*ממררת בבכי* הם לא!הם לא!הם לא! ;; גינטה אוהב רק את קוגה =X והאקאקו נמשך אל הזאב שלו! זהו ;; הם לא אוהבים אחד את השני! זה מטרידדד!! זה יהיה כמו.. כמו.. רון\הארי ;;

Bakura

New member
זה לא כמו הארי רון ;;

וזה חמוד כל כך ^_^ בא לי לכתוב פיק, אבל עכשיו אני סופית הולכת לטריגו. לילה טוב. :X

בלעכס.

וזה כן, אני אומר לך למה!.. שניהם חברים טובים ממש וגם רון והארי ככה.. בגלל זה אני לא מסוגלת לראות את גינטה והאקאקו ביחד, זה פשוט לא. אולי רק בתור משהו חד-צדדי מהצד של האקאקו, אבל בתור אהבה ממש, בתור זוג, בתור זוג שעושה יאוי, ממש לא.. זה פשוט לא. זה מזעזע. X_X; הו.. ואם בא לך לכתוב פיק, תכתבי פיק. אני כותבת אינויאשה\קאגומה =X ואת שונאת את זה, אז מי אני שאומר לך לכתוב גינטה\האקאקו. הומ.. זהו.

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פלאפי התופרת... אני עצמי תפרתי ממש היום. האמת, זה לא נורא כמו שזה נשמע.

Yoley

New member
בקשר לקוקו של סאנגו...

יש לה קוקו, רק כשהיא נלחמת היא עושה את הקוקו שלה גבוה, ובמצב ה"רגיל" הקוקו שלה נמוך ומשאיר חלק מהשיער בחוץ. (רואים את זה בתמונה
) אבל זה עדיין מוזר איך היא מספיקה לעשות קוקו מחדש וגם לשים את מגיני הרגליים השחורים האלה במקום הסנדלים בכל פעם שהיא נלחמת. ואיך בכלל נוח לה ללכת כל הזמן עם הבגד גוף והמגינים הורודים [ועם החרב!] מתחת לבגדים (אולי היא נשארת ככה כדי להגן על האיברים שלה מפני מירוקו? XDDD)

למעלה