Over Estimated

Tommy The Cat

New member
../images/Emo128.gifOver Estimated

לכל אחד מאיתנו יש להקה או שניים[או יותר] שהוא לא מבין מה כל כך מתלהבים ממנה. תרשמו פה להקות/אלבומים/שירים שאתם לא מבינים למה כל כך מתלהבים מהם, או שנמאס לכם שחורשים עליהם כל כך הרבה, ועושים מהם משהו שאתם חושבים שהוא מוגזם מאוד יחסית לאיך שאתם רואים אותם. סתם מעניין אותי... יאללה, Shoot

Black Pumpkin

New member
תגובה:

Sex Pistols Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols אחרי ששמעתי כ"כ הרבה שבחים על האלבום הזה, ניסיתי אותו והתאכזבתי. מאוד התאכזבתי. האלבום הוא משעמם, כל השירים חוזרים על עצמם והסולן סתם צועק בלי קשר. Rhcp- BssM אין לי מושג למה כולם מתלהבים ממנו. האלבום טוב, אבל לפפרז יש אלבומים הרבה יותר טובים. Pink Floyd The Dark Side Of The Moon אלבום מעולה, אבל זה ממש מוגזם שעושים מהאלבום הזה אגדה.. נראה לי שזהו.

fire witch

New member
רק שלא יהרגו אותי

u2 ופינק פלויד , ניסיתי , באמת שניסיתי אבל אני לא מבינה מה הקטע עם שתי הלהקות האלה שהן נחשבות לכאלו מדהימות

msn1

New member
נירוונה, u2, פינק פלויד

מליון מליון להקות כאלה

hofa16

New member
../images/Emo27.gif

החיפושיות - פשוטים וטובים אבל לא מלהיבים במיוחד. וcamel!!!

Hangman Jury 87

New member
טוב

פינק פלויד רולינג סטונס ביטלס אני קצת מסכים בעניין של U2, אני אוהב את הלהקה, אבל מה שעשו מהם כבר יצא מכל החורים... וגם.. בונו מקום 2 באנשי השנה?! למה לעזעזל?!?!?! בכל מקום קטן דוחפים אותם, ובגלל זה מתחיל לי להימאס מהם כבר.

Vedderism

New member
כמו השטן או משהו

איכס בונו הוא מבייש את התרבות האירית! החלטנו חד משמעית שהוא לא אירי ושהוא סתם מתחזה!

rockninja

New member
אובר רייטד אתה מתכוון

estimate זה להעריך בקטע של מידה, לאמוד גודל לדוגמא. תם השיעור המיותר הזה. בכל מקרה,
לפי דעתי Guns N' Roses מוערכים הרבההההה יותר מדי. הם טובים ואני אוהב אותם, אבל יש כל כך הרבה להקות דומות להם ויותר טובות, שאני לא מבין מה ההתתלהבות הענקית שיש סביב הלהקה הזאת. לפינק פלויד לא התחברתי אבל זה כנראה פשוט לא הטעם שלי. ו-NIRVANA הכי אוברייטד בעולם. להקה כל כך בינונית. זה בקושי להקה. זה קורט קוביין, יוצר לא רע שיצר בסך הכל כמה שירים טובים (לדעתי), עם ליווי מינימלי. שירים לא מדהימים, עיבודים פשוטים בטירוף, אין בהם שום דבר מדהים לדעתי ומוסיקליות מאוד מוגבלת וצרה. SMELLS LIKE TEEN SPIRIT זה שיר בנזונה, ברור, אבל זה לא אומר שחייבים לתפוס מהלהקה מה שתופסים מהסינגל הזה.

epitaph

New member
מיוז לא כאלה מוערכים...

איכשהוא בכל מקום מתייחסים אליהם כמו הצל של רדיוהד מאשר כלהקה בפני עצמה. לא שיש לי משהו נגדם או בעדם אבל לדעתי קשה להיות אוברייטד כשאתה בכלל לא כזה רייטד מלכתחילה.

Davidson

New member
חה, חה.

אין הרבה הרכבים העונים על הדרישות, בעיקר משום שאני לא מחובר לחלוטין למעגלי שומעי מוזיקה פופולרית, ולהערכה\חוסר ההערכה שלהם להרכבים שונים. העיקריים הם לד זפלין והביטלס. לא לטעמי. בשום פנים ואופן אני לא חושב שיחס כלשהו מוגזם, או שאיכפת לי שהרכבי המוזיקה האלו פופולרים. בדרך החיים החמימה שלי, המושגים "אוברייטד", "אנדרייטד" והשאר אינם קיימים.

Vdrums

New member
U2, ביטלס, נירוונה,

במיוחד U2, לא מבין ת'קטע, הסאונד הכללי שלהם שאוב מהאייטיז, לא משתנה אף פעם, השירים שלהם נשמעים אותו דבר. ממש מרדים. ביטלס, אוקיי מהפכת רוק, הביאו סאונד חדש כל הכבוד. אבל עדיין לא כאלה מעניינים לאורך זמן. נירוונה, אחלה מוזיקה, לא מתלונן ולו לרגע על הכתיבה, על הלחן. אני אוהב רוק וזה קולע במצב רוח המתאים. אבל, ותמיד יש אבל, כל לעשות מזמר קדוש מעונה זה מגעיל, כל ההתעסקות תהזאת סביב קוביין היא מוגזמת ועיוורת וזה מחליא וגורם למחשבות שליליות על הלהקה. דרים ת'יאטר, לא הייתי מכניס אותה להגדרת המוערכת יתר על המידה מכיוון שברוב המקרים כל המתלהבים למינהם הם יוותר נגנים מאשר מאזינים. הם חב'רה בעלי יכולת טכנית גבוהה מאוד שמנגנים מורכב מאוד וזהו. תכלס אוננות על הכלים. מגניב בהתחלה, פותח ת'ראש למי שמנגן אבל כמה אפשר לשמוע סולואים אינסופיים, שירים של 12 דקות, וזמר שבארץ היה יכול להיות דויד דאור?

עוד יגישו את הראש שלי על מגש

נירוונה, קולדפליי, U2, גאנז אן רוזס את U2 וקולדפליי אני מתעבת בדם, אני לא סובלת אותם ולא מבינה מה עושים מהם כזה רעש. השירים של קולדפליי נשמעים לי כולם אותו הדבר, אבל אני מניחה שעל טעם וריח... נירוונה, אתם יודעים שאני לא כל כך מתה עליהם, שוב עניין של טעם. אני לא חושבת שהם הדבר הכי טוב שיצא בשנות ה-90 בכלל. וגאנז אן רוזס... היו להם כמה שירים טובים... אחריי הכל גדלתי על הלהקה הזאת אבל אני רואה היום שהם היו בעיקר רעש והאמת שאקסל גורם לי לשנוא את הלהקה בזמנים מסוימים. מה שכן יש להם כמה שירים יפים כמו estranged

למעלה