Over Estimated

Mooyan

New member
מממ...

U2-משעממים תחת. פינק פלויד והביטלס-אחלה להקות-באמת. השפיעו המון על הרוק של היום ויש להם שירים טובים. אבל די!-טוחנים אותם בכל מקום, ומתייחסים אליהם כאל אלילים. אחרי כמה זמן הם מתחילים לשעמם...

amithadar

New member
אמממ.....

פינק פלויד!!!!!!!!!!! זה אפילו לא, טיפ, טיפה, טיפ טיפה מרגש!! פשוט לא. לא מבין... מטאליקה. אבל אני לגמרי לא במטאל, אז...

ketas

New member
לד זפלין ../images/Emo4.gif

מצטערת, אל תסקלו אותי. אני לא מצליחה להתחבר כמעט לשום שיר שלהם.
וגם פינק פלויד לא הכי מדבר אליי, למרות ששם אני מוצאת יחסית הרבה דברים שאני אוהבת

dirty boots

New member
יש כמה.

Nirvana. עצוב להודות בזה, אבל אני לא יודע למה פעם כל כך התלהבתי מקורט קוביין [ואם רוצים, גם מכריס נובוסליק ודייב גרוהל. פט סמיר לא נחשב]. להקה נחמדה עם דיסק אחד נהדר [האנפלאגד, ואולי גם אין יוטרו, שלא יצא לי עוד להתעמק בו], אבל סך הכל.. עובר עם הגיל. Guns And Roses. האילוז'נס הראשון אוברייטד [דיסק עם 3-4 שירים מצויינים. בעיקר ה3 של איזי. כל השאר..], אפטייט אוברייטד, אני לא אוהב ולא אהבתי מימיי את אקסל [טוב, אולי קצת
], וגם רוב הסיפורים שנקשרו ללהקה לרוב נשמעים לי מגוחכים במקרה הטוב. והשאר.. הייר מטאל?
.

Vedderism

New member
הייר מטאל בכלל רייטד? כי אני שומעת

שיותר ויותר אנשים שונאים אותו זאת הייתה תקופה גרועה במוזיקה

sharzoe

New member
אוקיי, רשימה חלקית (כי יש מלא)

פינק פלויד, obviously (משעממים, טרחנים ופלצניים). קולדפליי (זה תמיד כאילו הם גונבים את הלחנים של עצמם...) מטאליקה (סתם טראש מטאל) אוזי אוסבורן (כסוליסט, ולא כחבר בבלאק סבאת'). רדיוהד (חוץ מהאלבום המצוין דה בנדס, לא מבינה על מה כל המהומה). דרים ת'יאתר (מזה החרא הזה?)

sharzoe

New member
אה, וגם-

בון ג'ובי סאונדגרדן איירוסמית' -אין לי כוח לנמק-

Vedderism

New member
בון ג'ובי חייבים להיות הלהקה הכי

מעפנה שאי פעם התקיימה הם פשוט מזעזעים

Vedderism

New member
אני אוהבת את לד זפלין מאוד

אבל אני לא חושבת שהם ה-להקה בה- הידיעה...

wish i was here

New member
לדעתי:

להקות כמו דפש מוד,בלאק פלאג,נירוואנה,פרל ג'ם,סלייר ועוד כמה פשוט מקבלות יותר מדי הערכה...הלהקות הללו הן לא משהו לדעתי

Sum41xGiRL

New member
לא הייתי חולק על דעתך

מכיוון שזאת דעה. אבל, בלאק פלאג וסלייר(שלדעתי הם מעולים) בכלל לא אוברייטד..

wish i was here

New member
אני שומע את השם של סלייר בכל חור

וכל מיני אנשים נורא מתלהבים...אז הרודתי איזה 10 שירים שנחשבים לטובים ביותר שלהם...מה אני אגיד לכם...ממש לא אהבתי ואני טיפוס שאוהב מטאל. לגבי בלאק פלאג אני פשוט ממש לא אוהב

Sum41xGiRL

New member
יש הבדל בין אובר-רייטד לבין לא אוהב

יש המון להקות שאני אישית לא אוהב, אבל הם בהחלט לא אובר-רייטד.. גם אם אתה לא אוהב את בלאק פלאג, זה לא הופך אותם ל"אובר-רייטד" למרות שבלאק פלאג להקה מעולה. אם אתה אוהב פאנק,גראנג', מוזיקה "מחתרתית" אין סיבה של תאהב אותם., אבל אם אתה אוהב האבי מטאל\מוזיקה של יאפים, אין לך מה לשמוע אותם..

wish i was here

New member
אני שומע את השם של סלייר בכל חור

והם לא טובים לדעתי-אוברייטד...אני לא מבין מה לא מובן...

psychoit

New member
אמממממ

נירוונה גרין דיי הראסמוס פו פייטרס לינקין פארק.. בטוח יש עוד שלא עולים לי כרגע

sharzoe

New member
ממתי מישהו מעריך יתר על המידה את

גרין דיי הראסמוס פו פייטרס לינקין פארק.. ?????? אלו דווקא הלהקות שזוכות ליותר השמצות וזלזול מצד אנשים שמבינים עניין, פרט לגרין דיי השנויה במחלוקת... תמוה בעיני.

UnderTown

New member
ומה עם אנשים שלא "מבינים עניין"???

העובדה המוכחת היא שכיום, הלהקות האלה מוערכות יתר על המידה בכל העולם. אנשים שמבינים עניין, יש הרבה פחות מאשר אנשים שנצמדים לMTV.

למעלה