Over Estimated

dirty boots

New member
אולי,

אבל דווקא Foo Fighters מקבלים ייחוס יותר רציני מThe Rasmus וLinkin Park בגלל שדייב גרוהל מככב בכמעט כל דיסק רוק מיינסטרים אפשרי ובגלל שזה אחד מהפרוייקטים המרכזיים שלו מאז שקורט התאבד [כזכור, הוא לא התראיין הרבה ולא דיבר על איחוד או שום דבר בסגנון], ככה שהם מקבלים יחס רציני, לפעמים.

ketas

New member
תאמת שגם פו פייטרס לא הכי מושמצת

יחסית לנירוונה לפחות. את גרין דיי אני דווקא אוהבת...

UnderTown

New member
טוב

כמובן, כל הלהקות פופאנק האלה, לא נמאס? ג'ימי הנדריקס - כתבתי הרבה פעמים את הדעות שלי עליו, אני רק אגיד שאני לא מתרשם מהאנס גיטרות הזה בגרוש. לד זפלין (ובמיוחד סטרוויי טו הבן) - סיים אס הנדריקס. קלאסיקה קלאסיקה, אבל מעניין לי את הביצה השמאלית. דיימבאג דארל - זה קצת שונה. אני בהחלט אוהב את השירים של פנטרה ואת הנגינה שלו, אבל אנשים עשו ממנו את הבטהובן של המטאל... קצת מגזימים כמובן. גאנס אנד רוזס - אקסל רוז, שעשו ממנו זמר גדול, הוא חתיכה מהלכת של קול מעצבן וסיסי. סלאש אחלה גיטריסט, אבל שוב, יותר מדי פוזות. חוץ מזה, יש לו איזה 130 גיטרות, שכל אחת בקושי שונה מהשניה. ויש עוד כמה, אבל אני אסתכן בסקילה אם אני אכתוב אותם.

UnderTown

New member
ובכן

מה עם אריק איינשטיין - מר קול צפרדע, שכל פעם חוזר בקאמבק חדש. השירים שלו פשוט משעממים כבר, וחוץ מכמה יוצאי דופן, רובן די באותה נוסחא. אנשים קופצים על האלבום החדש שלו כאילו זה מינימום יצירת המופת הכי גאונית וחדשנית שיש. ריי צ'ארלס - באמת שנמאס ממנו בכל מובן. פאק, הוא פשוט מעצבן. ו...כאן הייתי אמור לכתוב משהו על כל מיני זמרים זקנים מעצבנים שמנסים להתקבמבק, אבל נראה שכבר שכחתי את השמות שלהם, אז אני אכתוב כשאני אזכר.

Vdrums

New member
קאמבקים לא נחשבים.

איינשטיין הוא אחד הזמרים הטובים בארץ בלי קשר לכל התקליטים החדשים. הוא תפס את מקומו בעולם המוזיקה הישראלית כבר לפני 30 שנה. אם יש מישהו שמוערך יותר מדי בארץ זה רק שלמה ארצי המרדים הלאומי. ואני לא חושב שמדברים על איינשטיין בארץ יותר מסמרים אחרים ומזכירים אותו בכל חור, הוא לא מוציא תקליט כל יומיים, לא אוספים וכבר לא מופיע יותר מ20 שנה, אז על איזה קאמבקים אתה מדבר??? וריי צ'ארלס כבר מת.

epitaph

New member
האלבומים הכי טובים שלו לדעתי...

היו עם שלום חנוך, שבלול ופלסטלינה. היום ניתן להשיג בחנויות את פוזי, שבלול ופלסטלינה ביחד במחיר של 90 ש"ח בטוואר רקורדס ו70 ש"ח בערך בדיסק קלאב. בשני המקרים מדובר בעיסקה משתלמת כי מדובר באמת בקלסיקות רוק ישראליות.

Vdrums

New member
הוא אכן הוציא אלבום אחד עם שלום

חנוך לפני כמה שנים וזהו. לא יותר מהקלטות.

FIRE GODDESS

New member
מגהדאת' והדארקנס ודפש מוד ו-U2

יש עוד בטוח אבל זה מה שעולה לי כרגע

Vdrums

New member
צ'ילי לא כאלה אובר רייטד. לא כל

להקה שמשמיעים ברדיו ובMTV היא כזאת.

sharzoe

New member
בדיוק. ../images/Emo45.gif

אולי תפנימו כבר ש- MTV זה לא אלוהים/אללה/ישו/משיח/קרישנה???? אנשים, לא כל מה שמשודר שם זה תורה מסיני!!! להיפך.

Dancing mad

New member
לא יודע, בעיני הם פשוט לא

גאוני המוזיקה שעושים מהם, בלי קשר לMTV. על טעם ועל ריח.

Mooyan

New member
הפ הפ הפ! אפחד לא ידבר פה על הפפרס!

לא כדאי לכם שאני אתעצבן! סתם... חופש הביטוי. אבל אם תגידו עוד משהו על הפפרס... תאמינו לי, איתי, לא כדאי להתעסק

Sum41xGiRL

New member
דיקטטורה?

MTV הם בהחלט חבורה של מתחנגלים צילצלים, ורד הוט צ'ילי פפרז אחרי האלבום BSSM גם הפכו להיות חבורה של צילצלים. יום טוב.

Vdrums

New member
כן זה נכון ביותר. אבל זה לא עושה

אותם אובר רייטד.

למעלה