אקסים

Shusho

New member
בלופ

כמות האקסים בארכיון - רשמי? 1. בכלליות יש עוד כל מיני שהגדירו אותנו ביחד ואני לא אותם (מסתבר...) וסתם חוסר הגדרה אבל יצאנו חודש פלוס עם כמה מהם התנשקת? - 1 עם כמה מהם שכבת? - 0 על כמה מהם מתחרטת? - 1 עם כמה עדיין בקשר? - אני לא באמת בקשר איתו, ביקשתי ממנו שלא ידבר איתי יותר אף פעם.. אבל מאז שהתגייסתי אני כל הזמן מקבלת טלפונים וסמסים בנושא הצבא ממנו כמה מהם את זרקת? - זו היתה פרידה הדדית שכזו כמה זרקו אותך? - "" אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אוי ואבוי, בחיים לא היינו חוזרים להיות יחד. הספיק לנו

פאק../images/Emo4.gif

כמות האקסים בארכיון - 2 עם כמה מהם התנשקת? - 2 עם כמה מהם שכבת? - 2 על כמה מהם מתחרטת? - 0 עם כמה עדיין בקשר? - 1 כמה מהם את זרקת? - 1 כמה זרקו אותך? - 1 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 0

coolit

New member
חיחיחי

כמות האקסים בארכיון - one&only עם כמה מהם התנשקת? - 0 עם כמה מהם שכבת? - 0 על כמה מהם מתחרטת? - 0 עם כמה עדיין בקשר? - 0
כמה מהם את זרקת? - 1/2 חח.. הסכמנו שצריך להפרד, אבל אני זאת שהעליתי את הרעיון ועשיתי את ההחלטה כמה זרקו אותך? - 0 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 0

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifאיכ

מה זה אוהבת... כמות האקסים בארכיון - 3 עם כמה מהם התנשקת? - 3 עם כמה מהם שכבת? - 0 על כמה מהם מתחרטת? - 3 עם כמה עדיין בקשר? - 1 כמה מהם את זרקת? - 2 כמה זרקו אותך? - 1 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 1 בלע

Ms Kuolema

New member
:(

כמות האקסים בארכיון - 5 עם כמה מהם התנשקת? - כולם. עם כמה מהם שכבת? - 2 על כמה מהם מתחרטת? - כלום. עם כמה עדיין בקשר? - 1 בקושי רב ביותר. כמה מהם את זרקת? - 2 כמה זרקו אותך? - 3, חשבון פשוט. אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - היה לי סטוץ עם אחד מהם שנה וחצי אחרי.

K a y a 1989

New member
אקסים זה סתם מעפן

כמות האקסים בארכיון - אני לא יודעת את מי להחשיב ואת מי לא כי ההגדרה לאקס מעורערת קצת,שיהיה 3. עם כמה מהם התנשקת? - 3 משום מה.. עם כמה מהם שכבת? - 0 על כמה מהם מתחרטת? - 0 עם כמה עדיין בקשר? - 1 [קשר שהוא לא היי וביי] כמה מהם את זרקת? - 2 כמה זרקו אותך? - נפרדנו בהדדיות או שנזרקתי או שלא ממש אכפת לי כי זה עבר זמן.. אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 0

MC SammY

New member
אם הוא ילך תחייכי לווו

[סלחו לי אני עדיין מושפעת מסקעת המותק
] מהבנים שיצאתי איתם יש רק 2 שאני מגדירה כבני זוג, כל השאר סתם חרטא
כמות האקסים בארכיון - 2 [ואחד מהם לא רציני כלכך] עם כמה מהם התנשקת? - 2 עם כמה מהם שכבת? - 1 על כמה מהם מתחרטת? - 0 עם כמה עדיין בקשר? - עם אחד מהם אני יחסית בקשר ועם השני ממש פה ושם. כמה מהם את זרקת? - 2 [שונאת את ההגדרה הזו] כמה זרקו אותך? - 0 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 1 [אחרי שבוע לשבוע ואז נגמר שוב]

pampkin

New member
איייייזה יופי של נושא חח

כמות האקסים בארכיון - 2. [כאילו.. לא כולל אנשים שסתם יצאתי איתם תקופה/התחרמנתי איתם באופן קבוע. שניים זה הרציניים! חח] עם כמה מהם התנשקת? - כולם עם כמה מהם שכבת? - 0. [הראשון שלי היה הנוכחי! שבעצם יכלתי להגדיר אותו כאקס כי בעצם נפרדנו לחודשיים ואז חזרנו! אז לא נחשב] על כמה מהם מתחרטת? - חס וחלילה להתחרט. עם כמה עדיין בקשר? - 1 כמה מהם את זרקת? - 1 כמה זרקו אותך? - 1 [חח נו מה שנשאר] אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - הממ אוקי יש את הנוכחי [אוקי אם מחשיבים גם את הנוכחי אז זה 3 אקסים] אבל חזרנו ואנחנו עדיין ביחד [טפוטפוטפו] ויש אחד שפשוט חזרנו אחרי איזה חצי שנה לככה.. שבועיים חח עד שנזכרנו למה נפרדנו חח

tink 16

New member
../images/Emo203.gif זה יהיה ארוך..אבל תקראו ../images/Emo13.gif

קודם כל הסבר- סוג של חפירה
בחופש הקודם התחלתי להיות עם עדי, זה התפתח לכיוון של סטוץ שממש לא רציתי אז זרקתי אותו [
]. התחלתי לצאת עם אחד שהכרתי במפגש שוקס מיהוד,עידן, הוא הגיע לשוהם עם חבר שלו [שהפך להיות חבר של חברה טובה שלי -בזכותי-],אמר שהוא אוהב אותי ונישקתי אותו [הנשיקה הראשונה שלו]. ידעתי שאני עושה טעות איתו כי פשוט רציתי לשכוח את הראשון ונפרדתי ממנו. עדי גילה את זה שהייתי עם עידן וזה כנראה הפריע לו
אז הוא ביקש לחזור אלי. מאז ועד היום עדי ואני ביחד. 8 חודשים מאושרים
כמות האקסים בארכיון - 2 עם כמה מהם התנשקת? - 2 עם כמה מהם שכבת?- 1 על כמה מהם מתחרטת? - 1 עם כמה עדיין בקשר? - עדי
כמה מהם את זרקת? - את שניהם תכלס כמה זרקו אותך? - אפחד
אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - עדי

Bitch47Percents

New member
וואו וואו,איזה נושא ../images/Emo3.gif

כמות האקסים בארכיון - מממ..5 עם כמה מהם התנשקת? - 5 עם כמה מהם שכבת? - 3 על כמה מהם מתחרטת? - 3 [ודווקא לא קשור לשאלה מעל
] עם כמה עדיין בקשר? - 2 כמה מהם את זרקת? - 3 כמה זרקו אותך? - 1 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 1

yaeli87

New member
איכ...

כמות האקסים בארכיון - 2 וחצי בערך עם כמה מהם התנשקת? - אוהו עם כמה מהם שכבת? - 2 וחצי בערך
על כמה מהם מתחרטת? - אף אחד עם כמה עדיין בקשר? - 1 כמה מהם את זרקת? - 1 כמה זרקו אותך? - 1 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - ל-1 אחרי חודש...

stink

New member
זו הייתה ציניות טהורה למי שלא הבינה..

לא באמת התכוונתי שאתן אוהבות את האקסים שלכן! אבל כפי שנוכחנו לדעת יש ויש :) כמות האקסים בארכיון - 4 עם כמה מהם התנשקת? - 4 עם כמה מהם שכבת? - 1 על כמה מהם מתחרטת? - 2 עם כמה עדיין בקשר? - היי ביי , לא רציני..אבל לא יוצא לי לראות אותם כמעט כמה מהם את זרקת? - את כל ה-4 כמה זרקו אותך? - 0
אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? חזרתי אל אחד מהם אחרי יומיים של פרידה

nettus

New member
עונה

כמות האקסים בארכיון - 2 וחצי עם כמה מהם התנשקת? - 6 עם כמה מהם שכבת? - 2(שאחד מהם הוא הנוכחי) על כמה מהם מתחרטת? - המחברים על אחד אולי שניים עם כמה עדיין בקשר? - אף אחד מהם, אחד מהם אני רואה פעם ב... והוא באמת יוזם את כל השיחות כמה מהם את זרקת? - 1 וחצי כמה זרקו אותך? - 1 וחצי(אותו חצי מקודם) אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אל אחד מהם, לתקופת יזיזות של כמה חודשים עד שנמעס לי ממנו ואמרתי לו שאני רוצה להפסיק עם זה, חודשיים אחרי זה בנוסף לזה שהפסקנו להיות יזיזים גם אפסקנו להיות ידידים טובים שהיינו, ואז מצאתי את חבר שלי

GoOni

New member
משעמם לי.

כמות האקסים בארכיון - 2. (רציניים.) עם כמה מהם התנשקת? - עם שניהם. עם כמה מהם שכבת? - אחד. השני מביניהם. על כמה מהם מתחרטת? - הראשון. עם כמה עדיין בקשר? - אחד, השני. כמה מהם את זרקת? - את שניהם. כמה זרקו אותך? - אף אחד, אבל קרה פעם שמישהו שיצאתי איתו זרק אותי. אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אף אחד..

the mush

New member
קול.

כמות האקסים בארכיון - 6 מתוך קשר רציני, ו20 לא קשר רציני. עם כמה מהם התנשקת? - כולם. עם כמה מהם שכבת? - 6 על כמה מהם מתחרטת? - רובם........... עם כמה עדיין בקשר? - מתוך ה26, איזה 17 ככה. כמה מהם את זרקת? - ת'רוב. כמה זרקו אותך? - ממש מעטים. אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - רק אחד.

או הו..

מתאים. כמות האקסים בארכיון - נראה לי ש-4 עם כמה מהם התנשקת? - כולם עם כמה מהם שכבת? - :X על כמה מהם מתחרטת? - אל שום קשר אסור להתחרט, אבל נראה לי שאני מתחרטת על הX האחרון כי הוא יצא זבל שבזבלים. עם כמה עדיין בקשר? - 1, ידיד די טוב. כמה מהם את זרקת? - 2. כמה זרקו אותך? - 1. הרביעי זה היה די החלטה משותפת של שנינו, בגלל זה אנחנו עדיין בקשר טוב אני חושבת
אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אף אחד. אם נפרדים אז נפרדים, יש לי עוד כבוד עצמי.

למעלה