אקסים

אוי ואבוי

*על שום קשר. והיו לי חמישה, שחושבים על זה. גם איתו זה נגמר בהדדיות, גם איתו התנשקתי, ולא חזרתי אליו. אני גם לא בקשר איתו, ממש פעם ב... נראה לי סתם מיותר לשמור איתו על קשר, במבט לאחור הכל נראה לי סתמי. אולי בגלל שהוא היה (טיפה) דוס?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif><

כמות האקסים בארכיון - 1. *-* עם כמה מהם התנשקת? - 1 ווהו. עם כמה מהם שכבת? - 0 על כמה מהם מתחרטת? - מתחרטת עליו מאוד. עם כמה עדיין בקשר? - איתו כמה מהם את זרקת? - כמה זרקו אותך? - 1. קקה אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אנחנו ידידים טובים עכשיו, אבל לאיודעת. מעצבן כזה

paperdoll16

New member
בא לי דווקא ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

אבל זה הולך להיות מסובך כי יש לי סיבוכים מסובכים
וזה רק על אקסים, כן? לא על סתם אנשים שהייתי איתם. כי אם זה על סתם אנשים- זה לא ייגמר! כמות האקסים בארכיון - בנים- 2. בנות- 7 ועוד אחת שאף פעם לא הוגדרה כבת זוג באופן רשמי אבל היה בינינו משהו עמוק. עם כמה מהם התנשקת? - כולם. עם כמה מהם שכבת? - 4. בן אחד ו-3 בנות. על כמה מהם מתחרטת? - 3. עם כמה עדיין בקשר? - 5. כמה מהם את זרקת? - 7. ועל אחת מהן אני מצטערת עד עצם היום הזה. טעות חמורה. היא בחורה מדהימה. כמה זרקו אותך? - 3. אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 3, אם אני לא טועה.

בלהלהלהה

כמות האקסים בארכיון - 3. בן אחד, 2 בנות. עם כמה מהם התנשקת? - 3 עם כמה מהם שכבת? - 2. רק עם שתי הבנות.. על כמה מהם מתחרטת? - 1 עם כמה עדיין בקשר? - אני והאקס לא דיברנו כבר בערך שנה ולא התראינו שנה וחצי ויותר.. עם האקסיות בעיקרון אני בקשר, עם שתיהן. עם אחת אני בדיוק בריב אבל זה לאמשנה את העובדה שאנחנו בקשר.. כמה מהם את זרקת? - 2 כמה זרקו אותך? - 1? משו כזה אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 1, שירי

NoFaRi1

New member
טוב

כמות האקסים בארכיון - 2 עם כמה מהם התנשקת? - 2 עם כמה מהם שכבת? - 0 על כמה מהם מתחרטת? - עם כמה עדיין בקשר? - שניהם בערך כמה מהם את זרקת? - 1 כמה זרקו אותך? - 1 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 0

SuGaRBabe1

New member
לא יותר מדי מעניין...

כמות האקסים בארכיון - 1 שהיינו נחשבים חברים. חוץ ממנו עוד 2 שהיינו בסוגשל קשר שמתפתח לרציני אבל לא מוגדר P: עם כמה מהם התנשקת? - עם שלושתם עם כמה מהם שכבת? - 0 על כמה מהם מתחרטת? - אממממ אולי על האחרון... עם כמה עדיין בקשר? - האחרון איתי בבסיס אז זה מסוג של חוסר ברירה. אם לא הייתי רואה אותו כל יום אני בטוחה שלא היינו שומרים על קשר. עם השניים האחרים אני מדברת כזה פעם ב... כמה מהם את זרקת? - 1 כמה זרקו אותך? - 1, ועם השלישי זה היה פרידה משותפת כזאת אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אף אחד

למעלה