אקסים

stink

New member
../images/Emo128.gif אקסים ../images/Emo128.gif

אז נכון שאתן אוהבות את האקסים שלכן? בואו נעשה להם שרשור .. <דחף שנוצר בי כנראה אחרי שפגשתי את האקס שלי היום אחרי שלא התראינו שנתיים > אז יאללה ספירת מלאי
כמות האקסים בארכיון -
עם כמה מהם התנשקת? -
עם כמה מהם שכבת? -
על כמה מהם מתחרטת? -
עם כמה עדיין בקשר? -
כמה מהם את זרקת? -
כמה זרקו אותך? -
אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - זרמו...

מגניב....

כמות האקסים בארכיון - 4 רציניים עם כמה מהם התנשקת? - כולם עם כמה מהם שכבת? - 1 , ו2 כמעט.. על כמה מהם מתחרטת? - אף אחד עם כמה עדיין בקשר? - 1 וגם זה בקושי.. [סוגשל יזיזים..] כמה מהם את זרקת? - 2 כמה זרקו אותך? - 0, פשוט נפרדנו מסיבות שלא תלויות בנו [אקסית של אחד מהם בהריון חודש רביעי (בכוונה..), השני חבר שלו עשה לו בעיות ולא רצה שנהיה ביחד, והוא פשוט כיבד את זה (אבא שלי חבר של אמא של חבר שלו.. והוא לא רצה שיהיה בלאגן..) ] אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אף אחד.. כשזה נגמר זה נגמר, כשמשהו מתחיל להתקלקל אין טעם לבזבז את הזמן ולתקן, עדיף לעבור הלאה..

24

כל החיים שלו תלושים וזה, סמים ברמות של הירואין מגיל 13, אבל ההיא פשוט הפסיקה את הגלולות כשהיא ידעה שזה הולך להיגמר, ובגלל האופי שלו היא ידעה שהוא יתמוך בתינוק אז.. די נדפק.

X_X

כמות האקסים בארכיון - 2 עם כמה מהם התנשקת? - 2 עם כמה מהם שכבת? - אף אחד מהם :p על כמה מהם מתחרטת? - 1 עם כמה עדיין בקשר? - שניהם כמה מהם את זרקת? - אחד מהם כמה זרקו אותך? - אחד מהם חחח אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - ממממ לא מזמן חזרתי אל חבר שלי אבל הוא כבר לא אקס לא?.. אם כן אז 3 אקסים... X_X היתלבלתי

אין יותר מידי..

כמות האקסים בארכיון - 1 עם כמה מהם התנשקת? - כמה מפתיע... 1 עם כמה מהם שכבת? - 0 על כמה מהם מתחרטת? - 0 עם כמה עדיין בקשר? - 0 כמה מהם את זרקת? - 0 כמה זרקו אותך? - 1 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - יום אחרי לשעה זה נחשב?

EVE Lights

New member
איזה רעיון גרוע ../images/Emo13.gif

כמות האקסים בארכיון - אני דורשת הגדרה למילה "אקס"! מה, מישהו שהיינו "חברים" by the book? לא מישהו שסתם יצאתי איתו תקופה מסוימת? כי נו, זה קצת קשה לספור ככה
בכל מקרה, אם זה רק הרציניים אז 3, אם זה כולל גם שלל אנשים שיצאתי איתם תקופה אז כולל הרציניים זה 6 בערך. עם כמה מהם התנשקת? - עם כולם... עם כמה מהם שכבת? - עם אחד :) על כמה מהם מתחרטת? - 2.5 עם כמה עדיין בקשר? - 2 כמה מהם את זרקת? - 1 כמה זרקו אותך? - 3. אחד זה הייתה פרידה מחוסר ברירה (הוא חזר לחו"ל), ואחד פרידה הדדית שכזאת. אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אף אחד, ב"ה !!

josie1986

New member
לפני המקלחת

כמות האקסים בארכיון - 2 רציניים. עם כמה מהם התנשקת? - 2. עם כמה מהם שכבת? - 2. על כמה מהם מתחרטת? - 1, חצי-מתחרטת-חצי-שמחה-שזה-היה. עם כמה עדיין בקשר? - לא כ"כ עם אף אחד מהם, אבל מדי פעם אחד מהם מתקשר. כמה מהם את זרקת? - נפרדתי משניהם, אבל בנסיבות ממש שונות. כמה זרקו אותך? - אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - לא חזרתי וגם לא אחזור.

Snow fairy

New member
מיאו

כמות האקסים בארכיון - 3? נו, כמו שאורניתי אמרה, תלוי מה מחשיבים בתור אקס:X עם כמה מהם התנשקת? - כולם עם כמה מהם שכבת? - אף אחד על כמה מהם מתחרטת? - להתחרט זה לא בריא נפשית עם כמה עדיין בקשר? - 1 כמה מהם את זרקת? - 2 כמה זרקו אותך? - 1 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - אף אחד:]

yellow cheese

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif

כמות האקסים בארכיון - 2 עם כמה מהם התנשקת? - שניהם עם כמה מהם שכבת? - אחד והשני חלקית
על כמה מהם מתחרטת? - אחד עם כמה עדיין בקשר? - אחד כמה מהם את זרקת? - אחד כמה זרקו אותך? - אחד אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? שניהם...טעות

Fragile rose

New member
וואי, אני צריכה לנסות להזכר עכשיו ../images/Emo6.gif

כמות האקסים בארכיון - 6 עם כמה מהם התנשקת? - אע, 4
עם כמה מהם שכבת? - 1 על כמה מהם מתחרטת? - 0 עם כמה עדיין בקשר? - שניים, סוגשל כמה מהם את זרקת? - 2 כמה זרקו אותך? - 3 אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - 0

Fragile rose

New member
אקסים רשמיים

לא בחורים שיצאתי איתם. אם אני מחשיבה את כולם אני ב20+

EROTOMANIA

New member
case of the ex

כמות האקסים בארכיון - יש יותר מדיי. אני באמת לא זוכרת. אבל היו 2 רציניים מאוד. עם כמה מהם התנשקת? - כמעט כולם. עם כמה מהם שכבת? - אממ נראה לי שהיה לי רק סטוץ אחד. היה לי חבר אחד ממש לא רציני ששכבתי איתו פעם אחת וזהו. על כמה מהם מתחרטת? - שני אלה מלמעלה. לא ממש מתחרטת, אבל אלה לא היו חוויות נעימות במיוחד. עם כמה עדיין בקשר? - בקשר עם אחד. כמה מהם את זרקת? - שניים שלושה, לא יודעת בדיוק כמה זרקו אותך? - חח הרבה זורקים אותי אל כמה חזרת אחרי תקופת זמן? - רק לקולין חזרתי פעם שניה.

למעלה