babygrl

New member
לא סתומה...

סנובית אבל השאלה המדאיגה היא מה לעזאזל נותן לך להיות סנובית.. זה לא שאת שווה משו'..

סתיו מם

New member
אבל קיפי חמודה../images/Emo4.gif

בשביל זה יש חברות. כדי לעזור אחת לשניה. כתבנו בפתיחה שאפשר לדבר על הכל, וזה נכון. כי אצלנו אפשר לדבר על ה-כל. ומה אצלך? הכל בסדר? אם בא לך את יכולה לפתוח שרשורים שמחים וכיפיים, וככה יהיה לנו כאן מהכל...

למה אף אחת לא מגיבה כמו סתיו../images/Emo70.gif

היא אומרת את הדברים שלה בצורה נורמלית בלי 'צעקות' מריבות קללות וכל אלה... ושלקע (לא רוצה לריב) אבל את תמיד ישר מתנפלת...אולי תנסו להיות קצת יותר רגועות

שלקע

New member
אני לא מתנפלת../images/Emo70.gif

אני רק אומרת את מה שאני חושבת
וככה אני חושבת את זה
בלי לריב

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אולי באמת הפורום קיבל צורה

קצת עצובה אבל צריך לשפוך את הלב איפשהוא לא? אני אומרת נתמוך כי יום יבוא וגם אנחנו נעבור את זה

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gifכולנו נזדקק לעזרה

וטוב שיש איפה לפרוק תסכולים ולבקש עזרה

the bitch grl

New member
את באמת צריכה להצטער!

כל אחת יכולה לדבר כאן על מה שבא לה. בשביל זה יש פורום, כדי שאנשים יוכלו לשפוך את הלב בלי לדפוק חשבון (במילא לא מכירים אותם).
מומלץ לך לנסות גם

אוקי..

דבר ראשון - שלי 'סתמי. כולנו יודעות (במיוחד אני) שאת עושה את זה רק כי את שונאת אותי (וזה הדדי) גם אני שונאת אותך. דבר שני - שפכו ת'לב. רק לא נדמה לכן שקצת עצוב פה
דבר שלישי- למי שאמרו "תעשי שמח" ניסיתי לא הלך. למה
כי יותר מדי אנשים עצובים. דבר רביעי - תהיו אופטימים. אל תבכו כל היום
החיים טובים. נתנו לכם מתנה, תנצלו אותה - לטובה
דבר חמישי - למתוקה שכל כך אוהבת אותי ואמרה לי להתחפף. בכיף. תעשו שמח. ביי

MiTzi Miau

New member
אולי אם.. ../images/Emo181.gif

היית אומרת את זה בצורה טיפה יותר עדינה.מותר להתבטא מאמי לא אומרת שלא, אבל בעידון..

moranooosh

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הפורום הזה זה הפורום היחידי שאני שופכת את עצמי
הרי שהייתי בדיכי מלא רוממו לי ת'מצב רוח!!!!יש פה בנות שחבל על הזמן!!המנהלות...אין כמוהן!!עוזרות מפרנות ומה לא?? אתן יודעות מה יעשה את הפורום מושלם?? שענת תסתלק!!

למה כולן רבות?

גם לה מותר להביע את דעתה בקשר לפורום אבל לנו מותר להביע את דעתנו על דעתה וכך הלאה. מסובך? איי דונט טינק סו.

babygrl

New member
תראי

זאת זכותך להביע תדעה (שלדעתי דפוקה מהיסוד) באותה מידה שזה זכותם של אנשים אחרים לשפוך פה את הלב. אין לך מה להצטער על זה שאת מגעילה כי זה עניין של אופי מחורבן, אבל מגעילה את לא, את חסרת לב, סנובית אנוכית ומתנשאת, אולי לאנשים אין כסף לפסיכולוג, אולי הם מתביישים,פה זה פורום, אני לא ראיתי כל בעיה מצד המנהלות שיבואות ישפכו תלב ומכיוון שפורום זה במה וירטואלית הם לא כל כך שואלות אותך. לי לא נמאס לקרוא בעיות של אחרים כי אני יודעת שאני עושה משו טוב בזה שאני עוזרת להם. עצה בשבילך.. נראה לי שלך יש את הבעיה הכי קשה בחיים.. את סנובית אנוכית.. את לא תגיעי רחוק.. כי את קרת לב. אני מצטערת שהייתי ממש מגעילה ואמרתי לך תאמת בפרצוף, אבל יש אנשים שיש להם לב ושהם רואים אנשים אחרים סובלים הם לא אומרים להם לכו לפסיכולוג כי הם לא מכירים אותם ואין להם זכות לשפוט אותם אולי הם לא יכולים לא חשבת על זה
ראיתי אנשים מגעילים בחיים שלי אבל את זה מקרה מיוחד.

babygrl

New member
ואיי פגעת בי.

not! את הבנאדם הכי לא בוגר בעולם.. "אמת בפרצוף.. לא נראה לי, אני חושבת שדיברת על עצמך..!" וואוו איזה ירידה.. אז את רוצה להגיד לי שאני זאת שאמרתי לאנשים שיש להם בעיות לעזוב תפורום שלנו בשקט וללכת לפסיכולוג, או אני זאתי שהפריע לה שלאנשים אחרים בפורום יש בעיות.. אני אפילו לא יכולה לתאר כמה את מגעילה.. כל כך סנובית אנוכית.. זה פשוט מדהים.. והתגובה הלא בוגרת שמאפיינת ילדה בת 11 שטחית.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif היי לא להעליב!!!

את בנות האתח עשרה!!! אני בת אחת עשרה וכמה

שלקע

New member
גם אני בת 11..

זה לא קשור אנחנו לא שטחיות ומגעילות ושקרניות וכלבות ומתלהבות כמוה..

למעלה