פיה 504

New member
../images/Emo110.gif כן מה הבעיה עם זה?

אולי הם עצובות אבל הם זקוקות לעידוד!! את יודעת כמה נעים זה שאומרים לך או שכותבים לך שאת נפלא כשאת בדאון? ואולי הם לא כול כך נועזות? אני יחסית נועזה אבל אני מעדיפה לדבר פה על דברים יותר אינטמיים כי זה לא הכי נעים פנים מול פנים אז זה שלך אין רגשות אשמה או מרגישה רע בגלל שאחרים סובלים זה לא אשמתם!!! את יודעת שלפעמים אני בוכה בשביל כול האנשים שאין להם כלום ולי יש כול כך הרבה? אז שאני לא יעזור לילדות בפורום? עם זה לא מוצא חן בענייך את לא צריכה לקרוא את זה ולקרוא שירשורים אחרים ו
תפסיקי לריב עם שלקע

קיפי, זה ה-מקום

שאנחנו יכולות לדבר, שכל אחת ואחת פה נפלאה ועוזרת. אז מה? יש לפיעמים בעיות, שאין עם מי לדבר, וכמו שאת אומרת ללכת לפסיכולוגית בגלל בעיית אהבה? בגילנו? לא קצת הגזמת? אני חושבת שאם נדבר עם בנות מתבגרות, גילנו, 11,12,13,14 וכל מי שפה, יכול לעזור. אז בבקשה, משפט לסיום...אם אין לך שכל, אל תנסה לחפש אותו" זה משפט בשבילך. כי זה היה מעליב, ורואים שאין לך טיפת שכל, אם ככה את מדברת.

MiTzi Miau

New member
*נעלבת* ../images/Emo181.gif

אני בת 17 אוטוטו. חח אולי בגלל זה יותר קל לי לייעץ, עברתי הרבה

MiTzi Miau

New member
אנשות!! ../images/Emo124.gifכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo181.gif

תקשיחבו לי! קודם לקיפי - מאמי, אולי תתנצלי ותנסחי מחדש את ההודעה...? בנות אל תאכלו אותה היא לא התכוונה, אני בטוחה שלא, להישמע מגעילה.. פשוט לא ידעה איך להתבטא ואחרון : כמו שלכל אחת מותר לכתוב מה מפריע לה בפורום מותר לכתוב מה שמפריע לה בחיים כאן תם הדיוק

תודה לאל../images/Emo70.gif מישו קלט מה ניסיתי לומר

אז ככה....אני מצטערת
, לא התכוונתי להעליב, פשוט קצת התעצנתי
בכל מקרה. ביי.

שלקע

New member
אוי יעל.. זה עזר בהרבה..

עכשיו כווווווווווווווולנו סולחות לך
NOT

ODana

New member
קיפי../images/Emo12.gif

אני רק באמצע השרשור, אז עוד לא קראתי הכל - אבל את לא הולכת לשומקום, ברור??? אני אכתוב בסוף כשאקרא את כולן מה אני חושבת, אבל הייתי חייבת להגיד לך שאני לא מרשה לך לעזוב!!

טוב, תראו

1. אני מצטערת על הצורה שניסחתי את ההודעה הראשונה. לא התכוונתי שאתן לא יכולות לכתוב פה וממש לא רציתי לפגוע באף אחת, אני פשוט חושבת שהפורום יכול להיות הרבה יותר כיפי ומהנה אם במקום לכתוב הודעות עצובות ולבכות, ננסה לעשות משחקים שמחים, שגם זה דרך אגב מרומם את המצב רוח (לפחות לדעתי). לא התכוונתי שתפסיקו לכתוב פה כשרע לכן וכאלה. אתן תמיד יכולות לשפוך את הלב, פשוט התעצבנתי מזה שכל הפורום נהיה עצוב.
2. שלי- אני מפסיקה מפה והלאה את הריב שלנו על גבי הפורום. זה מטומטם ואין לי כוח לזה יותר. דרך אגב אני מקווה שתפסיקי לשפוך את כל מה שקרה בשנות ההכרות שלנו ולחפש תמיכה של כולם (כמו בהודעה שלך למעלה לגבי מידת הנעליים שלך ואורך הריסים שלי). זהו, ואני באמת מצטערת אם פגעתי במישהו. באמת הגזמתי עם התגובה שלי.

babygrl

New member
אויי באמת...

זה לא עניין של ניסוח זה עניין של כוונה.. חוץ מזה את התחלת את הריב שלכם על גבי הפורום ("לפחות אני לא נושכת..") ואין לך ממה להתעצבן שלאנשים רע..!! ואם את מתעצבנת מזה המצב גרועעעע אין לך מה להצטער על ה"ניסוח" יש לך להצטער על התוכן שבו היה כתוב במפורש שחור על גבי אפור שנמאס לך מאנשים שבאים לשפוך תלב.. אל תשחקי אותה תמימה.. מה ציפית שנעשה נגיד לאנשים אין לנו כח לשמוע אותכם מתבכיינים עופו מפה אנחנו רוצים שיהיה לגב' קיפי הנכבדה שמח..

שלקע

New member
תשמעי "קיפוד"

שוב את מנסה לומר לי מה לרשום?! אם בא לי לשפוך אני אשפוך! מי את חושבת שאת?! הא?! סתם ילדה סנובית ומתלהבת שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה! אני כ"כ מצטערת שאני נתתי לך את הנעליי ספורט שלי יכולתי בקלות לתת אותן לסבתא שלי גם ככה את רק מידה 33! אוקיי סליחה שהעלבתי.. 34! נו באמת! ואיך יכולתי להיות חברה של משהי כ"כ מגעילה במשך 11 שנים אני גם לא מבינה.

יופי שלי...הנדר../images/Emo70.gif

פשוט תשפכי פה את כל הריב, וככה כל הפורום יבוא לעזרתך. נורא בוגר. באמת.

pixie dust

New member
../images/Emo124.gifלכולם:../images/Emo124.gif

דיי לריב!
לכל אחד יש את הדעות שלו, ומותר לו להגיד אותם בפורום. אני אישית חושבת שאפשר לכתוב מה שרוצים בפורום, גם בעיות שיש להן. אחרי הכל, להרבה בנות יש את אותן בעיות, וכאן יש הרבה בנות שיכולות לתת עצות לילדות אחרות, אז למה שיהיה משהו לא טוב בזה? הקיצר, אני חושבת שלא צריך להתנפל אם קללות על אף אחד אבל גם כל אחד יכול לכתוב את הבעיות שלו. אם מישהו לא אוהב את זה- הוא לא חייב להגיב.
peace

קיפי...

הנה בגללך הפורום הפך להיות למקום רע עם קללות ומריבות... כבר לא מקום עצוב. או שבעצם זה עצוב שאחנו הבנות פונות אחת נגד השניה כשבעצם אנחנו צריכות להיות ביחד! לתמוך! עכשיו כולם לסתום תפה!

בגללי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סליחה, כולם מביעים את הדעות שלהם, כאבים שלהם, כמה שהם שמחים (שלהם) וכו' וכו' ולי אסור להביע את הדעה שלי
בכל מקרה תמשיכו ותעשו מה שבא לכם. אני עוזבת.

יש הבדל בין להביע דעה

על בגד או על התנהגות או משהו כזה לבין להגיד שכל הבנות בפוום הזה בכייניות שהפכו את הפורום למקום עצוב ובלה בלה בלה

אמרתי

שלדעתי הפורום נהיה די עצוב בזמן האחרון. ואחרי זה חזרתי בי. התעצבנתי מקודם, כנראה שהבנות שהבינו את זה הן מעטות ביותר (הקיפודה מרחובוץ, סתיו ואולי עוד כמה
).

למעלה