Roniii

New member
אז ככה...../images/Emo124.gif

ברור שהכי סבבה זה להיות מאושרות ושמחות כל הזמן, אבל מנסיון - אין מצב! אז מזל שיש למי לבכות (למשל לחברות שלנו כאן בפורום) ועוד דבר תארו לכם שכולנו ביחד נהייה תמיד עם אותו מצב רוח - כולן שמחות ביחד או כולן עצובות ביחד? מי יעודד אותנו אז, אה?! אז חיבוקים לעצובות ואל תשאגו, עוד יהייה טוב וצביטות למאושרות ואל תדאגו עוד יהייה רע (סתאאאאאם!)

ODana

New member
בנות, עוזבים אתכן לרגע ו...

שיואו,,, מה נהיה כאן??? שלי וקיפודונת, תרגיעו ומהר
! אני מכירה אתכן לא מהיום ואני יודעת שמשהו כאן יצא משליטה. איך שתי חמודות מהממות פותחות כזה פה אחת על השניה
? אז קודם כל אני רוצה להגיד לקיפודה שאני ממש מקבלת את ההתנצלות שלך. בנות, הא היתה עצבנית, פרקה את זה כאן, וכשהיא הבינה שזה לא הכי לעניין הסגנון היא התנצלה. נו, אז למה להמשיך לכעוס??
כולנו כל הזמן אומרות שטוב שיש מקום שאפשר לפרוק וכל זה, אז פרגנו לקיפודונת גם טעויות.
לגבי הריב שלכן, אם אתן רוצות אפשר לפתוח שרשור וכולנו ננסה לעזור לכן לשהלים. חבל לי לראות חברות כאלה טובות רבות ככה.
או בקיצור - בנות, אולי במקום לריב תפרקו ת'עצבים על שופינג עצבני??

pixie dust

New member
גם אני חושבת ככה../images/Emo135.gif

תפסיקו להגיד כבר "את אומרת ככה כי ככה וככה וככה" "אין לך מה להגיד אז ככה וככה" "את אמרת לי" "היא אמרה לי" דיי! מיצינו! עכשיו נראה לי שהיגע הזמן לסלוח ולשכוח....
מה בסך הכל יעל אמרה? את דעתה? זכותה להגיד את דעתה לא? וגם אחרי שהיא התנצלה ממשיכים להתנפל. לא קצת מוגזם? אז אני אומרת שתפסיקו לדבר על הנושא הזה וזהו כי זה ירד כבר לרמה של קללות וזה לא כל כך נעים לקרוא דברים כאלו בפורום. אז העיקר הוא שכולם צודקים ואף אחד לא צריך לריב יותר טוב?? שיואו, באמת מה נהייה כאן!!
?why don't we all be friends

../images/Emo45.gif

אני נורא מצטערת עם פגעתי במישהו... תוכלו לסלוח ולשכוח
(אני יכולה להישאר בפורום בלי שיאכלו אותי
)

Stripperella

New member
בטח שנוכל לסלוח../images/Emo24.gif

את בסך הכל אמרת מה שאת חושבת וזה גרם למהומה "קטנה"..... וברור שאת יכולה להשאר בפורום...!!!

למעלה