Gllek Of The Week

5ifi

New member
היי.

ג'ונתן גרוף ראה אותך. את לא אינוויזיבל.

sondheims Dot

New member
היי, אנחנו בפורום גלי

הסדרה שחוגגת את משבר גיל ההתבגרות, אין פה כזה דבר אובר שרינג

sondheims Dot

New member
מה קורה? ../images/Emo13.gif

אמרת שהמוזיקה הולכת לפי תקופות- אילו תקופות היו לך? איזה תחביבים יש לך מעבר לאינטרנט וגלי? למה החלטת ללמוד את מה שאת לומדת? החוויה הכי מוזרה שהייתה לך בחיים? החוויה \ החלטה שאת הכי גאה בה? יש לך בעלי חיים? כלבים, חתולים, זוחלים או אוגרים? למה התחלת לראות גלי? ולמה נשארת? לחיות בשביל לאכול או לאכול בשביל לחיות? משהו נוסף שבא לך לשתף?

o0Invisible0o

New member
אומג קשה פה.../images/Emo2.gif

אמרת שהמוזיקה הולכת לפי תקופות- אילו תקופות היו לך? נמנ רוק של בנות זועמת, רוק של להקות בנים, פופ מלודי כזה ופופ מיינסטרימי וזה הכל נע על הציר הזה..נניח בתקופת אלאניס מוריסט שלי לא היה סיכוי להאזין לטיילור סוויפט, היום אני יותר פתוחה לאופציות והכל בזכות גישור של זמרות כמו אדל, לילי אלן, איימי וויינהאוס שהיו סוגשל ביניים. איזה תחביבים יש לך מעבר לאינטרנט וגלי? חח המון טלוויזיה וקולנוע? נמנ. האמת שזה כבר סוג של המקצוע שבחרתי אז אין לי תחביבים? פעם הייתי מפסלת עוגות בבצק סוכר, איך זה בתור תחביב? אה וצילום זה תחביב! יאיי. יש לי תחביבים.
למה החלטת ללמוד את מה שאת לומדת? חזרתי מארה"ב ממש כמה חודשים לפני שהתחילה שנת הלימודים ועדיין לא ידעתי מה אני רוצה מחיי, הייתי בת 23 וחשבתי לדחות את הלימודים בעוד שנה ואז אחותי אמרה לי שעדיף להתחיל משהו שבטוח מעניין אותי גם אם לא בטוח שאני אעסוק בו מאשר לדחות הכל בעוד שנה, אז בחרתי קולנוע ואין חרטות.
החוויה הכי מוזרה שהייתה לך בחיים? חחחחח ואוו. זאת שאלה ממש קשה. רשימת חוויות מוזרות: תאונת דרכים ביום השלישי שלי בארה"ב באוטו עם חבורת זרים שפגשתי ממש יום לפני, בגשם שוטף, על אי כשהנהגת כל כך מפוחדת שהיא לא מצליחה להחליט אם לנהוג חזרה הביתה או לסיים את הדרך עד למשרד [היינו בערך באמצע הדרך] והיא שכחה את מכשיר הקשר [אין קליטת פלאפונים, אה כן..ואין כבישים.
] זה היה מוזר. היה גם בארה"ב שעצרו אותנו [בלוס אנג'לס] כי ידיד שלי האט ולא עצר עצירה מלאה בעצור וחשבו שיש עלינו סמים אז משכו אותו באלימות מהרכב ועשו על כולנו חיפוש גופני.
בארץ היו גם כמה חוויות, הבולטות ביניהן היא - החייאה שלא הצליחה [
] ופעם אחת נהגתי לעבודה ודוושת הגז נתקעה והרכב לא הפסיק לתת גז..
הצלחתי לרדת לשוליים לפני שהגעתי לרמזור האדום ולכבות את המנוע בדרך נס שכזאת.
החוויה \ החלטה שאת הכי גאה בה? ההתנדבות בארה"ב. יש לך בעלי חיים? היו לי המון לאורך השנים אבל אחרי ששני הכלבים שלי מתו אמא שלי החליטה שהיא לא רוצה יותר בע"ח..וכשאני אגור לבד בשנים הקרובות אז זה לא יתאים לי, אבל בעתיד בהחלט אאמץ שוב.
כלבים, חתולים, זוחלים או אוגרים? חתולים, אבל אני אוהבת גם כלבים ואוגרים. למה התחלת לראות גלי? זה היה נראה לי סאטירי ומצחיק ולא דומה לסדרות נעורים אחרות. ולמה נשארת? יש בי תקווה שזה יחזור להיות טוב כמו פעם?
לחיות בשביל לאכול או לאכול בשביל לחיות? לאכול בשביל לחיות..אבל אני אוהבת אוכל! פשוט האמירה הזאת "לחיות בשביל לאכול" קצת קיצונית לי מדי..
משהו נוסף שבא לך לשתף? אה, זה היה מעייף..אבל תמיד כיף להזכר ברגעים הזויים בחיי שאני לא מאמינה שקרו, אז תודה לך על זה.

o0Invisible0o

New member
אה! ואני ממליצה לכל מי שמתכנן/ת

טיול אחרי צבא ארוך טווח כזה, לשקול לשלב את זה עם התנדבות [יש ממש בכל מקום וזאת אחת החוויות המדהימות!!
]

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif אדירה שכמותך

אני האמת מתכנת בקיץ הבא לעשות את המחנות קיץ עם הילדים (כדי לעקוץ כרטיסי טיסה וויזה) ואז לעשות טיול בארהב קוסט טו קוסט... בשביל זה אני עובדת 12 שעות ביום
(אגב איזה מגניב בזמן שאני רושמת את ההודעה יש פרסומת לאפליקציה של רשת בערוץ 2 וברקע יו קאן גו יור און וואי של גלי
)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

אם זה מנחם אותך אני עבדתי בין 12 ל14 שעות במשך שנה וחצי.
שיהיה בהצלחה! המחנות גם אמורה להיות חוויה מדהימה!
וקוסט טו קוסט!!
כל החוף המערבי מרהיב ביופיו!!

hodaya96

New member
זה לא בערוץ 10? ../images/Emo2.gif

או שהייתי לגמרי מבובלת ולא היה לי מושג איזה ערוץ אני צופה..P:

hodaya96

New member
אוימיגאד! בדיוק חשבתי על זה היוםXD

כששוטתי באינטרנט בקשר להיתנדבויות לשנה הבאה איתי שיש דבר כזה גם התנדבויות בחו"ל אז חשבתי שזה רעיון מגניב לאחרי שירותXD

o0Invisible0o

New member
../images/Emo13.gif אני ממש מעודדת!!

גם החבר'ה של גו אקו ממש תומכים ועוזרים ומצאו לי תוכנית שהתאימה לי, גם התנדבות כזאת זאת חוויה של פעם בחיים וגם אם טסים לא למדינות עולם שלישי [כלומר, כן לאירופה/ארה"ב] אז זה מסובסד והמחירים מגוחכים.
ככה שזה אפילו כלכלי.

hodaya96

New member
חחח זה בדיוק האתר שנכנסתי היוםXD

כשאהיה קצת יותר גדולה וזה יהיה רלוונטי לי אז אכנס לזה שוב ואבדוק את האופציות שליXD

boopy 1

New member
עדיף מאוחר...

מאשר אף פעם לא! היי איילת, מצטערת שלקח לי הרבה זמן, אני אישית מאשימה את המחשב שהתקלקל... אז הנה כמה שאלות בקשר לגלי: מה את מעדיפה- שריצ'ל תשאר עם פין או שיפרדו? פאק ולורן או פאק וקווין? ארטיטני או סנטיטני? ניו דירקשונס זוכים השנה או לא? (סליחה עם אני חוזרת על שאלות
) ולשאלות כלליות- מה עדיף: עגבניה או מלפפון? שמש או גשם? פייסבוק או טוויטר? טיול בחו"ל או חוצה ישראל? בראד פיט או ג'וני דאפ? וברוח השיוויון אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? ולשאלת השאלות- איזה שוקולד את הכי אוהבת- מריר, חלב או לבן? זהו מקווה שיהיה לך כייף לענות

boopy 1

New member
ועוד שאלה קטנה

כי ראיתי שאת מכורת בנות גלמור כמוני אז... דין ג'ס או לוגן? ולמה!

o0Invisible0o

New member
תשובות!../images/Emo9.gif

אז הנה כמה שאלות בקשר לגלי: מה את מעדיפה- שריצ'ל תשאר עם פין או שיפרדו? יפרדו. אני אקבל גם זוגיות אם היא תהיה כתובה טוב. פאק ולורן או פאק וקווין? את שתי האופציות אני לא אוהבת. פאקלברי!! ארטיטני או סנטיטני? אף אחד.
ואוו, אני ממש לא אוהבת את הזוגות בגלי. אני ממש ממש אנטי בריטאנה וארטיטני [אין לזה שיפ ניים יותר נורמלי?
] אני גם לא אוהבת כי ארטי מזלזל ממש בבנות הזוג שלו.
ניו דירקשונס זוכים השנה או לא? נופ. (סליחה אם אני חוזרת על שאלות ) ולשאלות כלליות- מה עדיף: עגבניה או מלפפון? מלפלפון שמש או גשם? אה, תלוי במצברוח, כנראה גשם. פייסבוק או טוויטר? טוויטר.
ואוו, אני מכורה לטוויטר. טיול בחו"ל או חוצה ישראל? אה, ואוו זה קשה, שניהם. בראד פיט או ג'וני דפ? שניהם, בימים המוקדמים יותר של הקריירה שלהם.
וג'וני דפ אם הוא יפסיק אם סרטי הפיראטים המטופשים ואחרים מטופשים. וברוח השיוויון אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? שתיהן בימים המוקדמים של הקריירה שלהן?
סתם, כנראה אניסטון כי ג'ולי יש ממש מעט סרטים שלה שאני אוהבת. ולשאלת השאלות- איזה שוקולד את הכי אוהבת- מריר, חלב או לבן? חלב, אבל אני אוהבת גם מריר וגם לבן כי שוקולד.
ואוו עכשיו כשאני חושבת על שאלת גילמור אני רואה פה דפוס התנהגות מטריד כי גם שם אני רוצה להגיד כל דמות בהתחלה שלה, דין, ג'סי ולוגן כולם ממש נהרסו עם הזמן..האמת לוגן הכי פחות נהרס אבל מלכתחילה היה הכי פחות אהוב עלי. קיצר, כבר ברור מראש שזה יהיה ג'סי, לא?

האמת שגם לי יש בעיה עם הזוגות בסדרה

אני אוהב את רוב הדמויות, אבל כנראה רק כשהם בנפרד
כמעט כל הזוגות ממש לא משהו חחח דין היה הרבה יותר חתיך מג'סי בעת הסדרה, אבל אח"כ מיילו נהיה יותר חתיך מג'ארד

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif ג'ארד תמיד יותר חתיך ממיילו לדעתי...

אבל נשאלתי על הדמות בסדרה.
בסוף לא שאלת אותי שאלות...
מאכזב, חיכיתי לזה!!

למעלה