Gllek Of The Week

o0Invisible0o

New member
לא מעניין אותי.

וכל המסחריות סביב גלי עושה לי אנטי לסדרה.>< האמת, העונה השנייה של הסדרה עושה לי אנטי לסדרה, אבל גם המסחריות המוגזמת ובעיקר ריאן מרפי.

sondheims Dot

New member
המסחריות באמת מוגזמת

אבל תחשבי על זה ככה- ככל שגלי מרוויחה יותר כסף, או ככל שקורט \ רייצ'ל \ הדמות החביבה עליך או המוצרים שלה מכניסים יותר כסף עולה באופן ישיר זמן המסך שהדמות האת תקבל והסיכוי שגלי תחודש לעונות נוספות.

5ifi

New member
האמת?

אני באופן אישי לא כלכך רוצה שהם ימשיכו לעונה שביעית. יש רגע שבו הסדרה ממצה את עצמה. אבל בלי קשר לזה- גלי פרוג'קט טובה בתור עצמה- סתם כריאליטי כשרונות.

o0Invisible0o

New member
אני לא רוצה מלא עונות

אני רוצה קצת וטובות. מבחינתי שהעונה השלישית תהיה טובה ושזה יגמר שם..אם זה ממשיך כמו השנייה אז אני מפסיקה לראות..
וקצת חפירה - ככל שאני רואה יותר סדרות איכות [זה ז'אנר, אני לא מפלה או משהו] ככה יותר קשה לי עם סדרות שמזלזלות בצופים שלהם, כמו גלי. נניח בונז היא לא איכות אבל היא לא מזלזלת בצופים, היא תבניתית ולכן מוגבלת אבל בהגבלה שלה היא ממש טובה. גלי עונה 2 הייתה מזעזעת!! ואז הלכתי וראיתי מד מן והגאוניות!!ו ההשקעה בצופים! והזיכרון שיש לסדרה הזאת.
נניח בגלי עונה 2 התעלמו לחלוטין מהעובדה שקווין ילדה בעונה הקודמת ושהיא עברה ממש שינוי ומשבר וזה, נכון? במד מן הגיעו בעונה הרביעית לסיטואציה שמזכירה את הפיילוט של הסדרה והפכו את היוצרות, סצינה לסצינה - הפכו את הסדר, את הכיוון ואת מערכת היחסים בין הדמויות כדי להגיד לנו, הצופים "תראו איך הכל השתנה" וטוב, זה קצת מוזר להסביר את זה כשלא מכירים את הסצינות אבל אה, רק המחשבה והחזרה אחורה לפרק הראשון כדי לראות מה היה שם ולעשות את הסדר ההפוך בדיוק, מראה שאכפת להם מהסיפור שהם מספרים ולא רק מעוד להיט של קייטי פרי שלפני יומיים יצא כדי לעשות עוד כסף במכירות באייטונס. איכס. וככה, אם בליין לא משנה את אופיו כל פרק אפשר באמת לאהוב אותו, אם אין את הצביעות והזיוף הדוחה שבאותו פרק קורט ממש סובל מביריונות אבל כשפאק עושה את זה זה מצחיק ומבדר [באותו פרק!] אז זה לא רק כדי שכריס יהיה מועמד לאמי, זה כי באמת אכפת מהמסר. לא באמת אכפת להם, הם רוצים כסף והם רוצים להשתיק את ההורים של הילדים שצופים בסדרה..ההפך הגמור מהעונה הראשונה. טוב, צריך לערוך את ההודעה הזאת, היא לגמרי מבולגנת..את מוזמנת להתעלם, אני לא יודעת איך גלשתי רחוק כ"כ.
בכל מקרה, אין לי ממש כל צורך או רצון שגלי תרוויח יותר כסף, גם אם אני ממש אוהבת את הדמויות. החידוש לעונות נוספות נעשה על סמך רייטינג ולא על סמך מרצ'נדייס, לפחות ברשתות השידור [כמו פוקס]

o0Invisible0o

New member
טוב, לא הייתי צריכה להשוות בין הסדרות

כי באמת אין, אפשר להגיד שגלי מזלזלת במעריצים שלה גם בלי קשר.

X יו יו S

New member
לא יודעת

אני בהחלט רואה את זה כמשהו נפרד בגלי אז נכון יש לפעמים אותם שירים בשתי התוכניות ובאים כוכבים מגלי (או רק כאלה שלא כוכבים) עדיין בשבילי זה תוכנית אחרת לגמרי שאני בעד לראות עוד עונות שלה מאשר של גלי את גם בכלל לא אוהבת ריאלטי כמו רויטל?

o0Invisible0o

New member
אני אוהבת ריאליטי

אבל לא יודעת, רק לראות את הפרומו לזה עשה לי ממש אנטי, זה מההתחלה צעק "אנחנו רוצים להיות שחקנים מפורסמים בגלי" אני אוהבת באמריקן איידול שיש לך מלא שלבים וגם את אלה שהיה להם אודישן מצוין אפשר להעיף בכל שלב ויש מלא שלבים עד שמגיעים לאיזשהי נבחרת כזאת ולא שכולם בני 20 + שהשאיפה שלהם היא להיות מפורסמים..נכון, ברור שגם באיידול יש מלא כאלה, אבל באיידול יש גם כאלה שפשוט רוצים להיות יוצרים וזה, בתחושה, מה שחסר לי בגלי פרוג'קט. אני לא באמת יודעת כי לא ראיתי אז בלהבלה לא יכולה לשפוט [ואוו, יותר מידי מילות שלילה במשפט אחד.
] קיצר, לא עורר בי את הרצון לצפות ובכללי, גם ככה יש לי יותר מדי סדרות.
[התירוץ המנצח.
]

X יו יו S

New member
סליחה אבל אני חייבת לצאת חוצץ../images/Emo6.gif

דווקא באיידול באים כל מוזרים שרק רוצים להתפרסם ויש בפרויקט אנשים עם כזה קול מדהים שאני לא מבינה איך הם לא היו באיידול ואני דווקא אוהבת שיש רק שלב אחד של אודישן שלא לדבר על קליפ יפים שהם עושים שאם זה לא היה אותו במאי שעושה את קליפים בסדרה הייתי שמחים שהוא היה עושה את קליפים בסדרה שגם אם זה שיר שאת לא אוהבת הקליפ מונע ממך להריץ קדימה כמו שלי קורה באיידול כשיש שיר שאני לא אוהבת לפי דעתי כדאי לך לתן לזה צ'אנס את מפסידה גם זאק
(כוריאוגרף של סדרה) שלגמרי דלקתי עליו

X יו יו S

New member
נכון?

חבל שאי אפשר שהוא יהיה בסדרה עצמה נראה לי הוא וסו יכולים להיות אחלה צמד רשעים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

אני מעיר קטנה במרכז. דמויות - רייצ'ל, אמה, בליין, בריטני, ג'סי וסו..והכל עם רגשות מעורבים כי העונה השנייה השמידה דמויות.
שירים אהובים מהסדרה?
ואוו יש מלא..אני ממש אוהבת את a house is not a home/one less bell gives you hell don't rain on my parade

o0Invisible0o

New member
קיוויתי שלא ישימו לב שהוא חסר ברשימה.../images/Emo6.gif

אהבתי אותו בעונה הראשונה והוא בכללי מצחיק, אבל אני לא סובלת את הדמות המתבכיינת שלו בעונה השנייה, רק כשהוא סרקסטי. אמממ..כן..*בורחת*

Bell J

New member
הדמות המתבכיינת שלו נובעת בגלל אחד הבמאים!

כריס אמר פעם כשאחד הבימאים (סלחו לי, אני זוכרת רק את ריאן מרפי) מביים/כותבת את התסריט עליו, הוא גורם לדמות שלו לבכות ( AKA ראי פרק 18)

o0Invisible0o

New member
ברור, אבל זה ככה לגבי כל הדמויות

אומרים שקורט מבוסס על ריאן למיטב ידיעתי, בכל אופן, זה גורם לכך שאני לא אוהבת את קורט. אין לי שומדבר נגד כריס..יפי שאלה על הדמויות.

למעלה