אומג קשה פה.../images/Emo2.gif
אמרת שהמוזיקה הולכת לפי תקופות- אילו תקופות היו לך? נמנ רוק של בנות זועמת, רוק של להקות בנים, פופ מלודי כזה ופופ מיינסטרימי וזה הכל נע על הציר הזה..נניח בתקופת אלאניס מוריסט שלי לא היה סיכוי להאזין לטיילור סוויפט, היום אני יותר פתוחה לאופציות והכל בזכות גישור של זמרות כמו אדל, לילי אלן, איימי וויינהאוס שהיו סוגשל ביניים.
איזה תחביבים יש לך מעבר לאינטרנט וגלי? חח המון טלוויזיה וקולנוע? נמנ. האמת שזה כבר סוג של המקצוע שבחרתי אז אין לי תחביבים? פעם הייתי מפסלת עוגות בבצק סוכר, איך זה בתור תחביב? אה וצילום זה תחביב! יאיי. יש לי תחביבים.
למה החלטת ללמוד את מה שאת לומדת? חזרתי מארה"ב ממש כמה חודשים לפני שהתחילה שנת הלימודים ועדיין לא ידעתי מה אני רוצה מחיי, הייתי בת 23 וחשבתי לדחות את הלימודים בעוד שנה ואז אחותי אמרה לי שעדיף להתחיל משהו שבטוח מעניין אותי גם אם לא בטוח שאני אעסוק בו מאשר לדחות הכל בעוד שנה, אז בחרתי קולנוע ואין חרטות.
החוויה הכי מוזרה שהייתה לך בחיים? חחחחח ואוו. זאת שאלה ממש קשה. רשימת חוויות מוזרות: תאונת דרכים ביום השלישי שלי בארה"ב באוטו עם חבורת זרים שפגשתי ממש יום לפני, בגשם שוטף, על אי כשהנהגת כל כך מפוחדת שהיא לא מצליחה להחליט אם לנהוג חזרה הביתה או לסיים את הדרך עד למשרד [היינו בערך באמצע הדרך] והיא שכחה את מכשיר הקשר [אין קליטת פלאפונים, אה כן..ואין כבישים.
] זה היה מוזר. היה גם בארה"ב שעצרו אותנו [בלוס אנג'לס] כי ידיד שלי האט ולא עצר עצירה מלאה בעצור וחשבו שיש עלינו סמים אז משכו אותו באלימות מהרכב ועשו על כולנו חיפוש גופני.
בארץ היו גם כמה חוויות, הבולטות ביניהן היא - החייאה שלא הצליחה [
] ופעם אחת נהגתי לעבודה ודוושת הגז נתקעה והרכב לא הפסיק לתת גז..
הצלחתי לרדת לשוליים לפני שהגעתי לרמזור האדום ולכבות את המנוע בדרך נס שכזאת.
החוויה \ החלטה שאת הכי גאה בה? ההתנדבות בארה"ב.
יש לך בעלי חיים? היו לי המון לאורך השנים אבל אחרי ששני הכלבים שלי מתו אמא שלי החליטה שהיא לא רוצה יותר בע"ח..וכשאני אגור לבד בשנים הקרובות אז זה לא יתאים לי, אבל בעתיד בהחלט אאמץ שוב.
כלבים, חתולים, זוחלים או אוגרים? חתולים, אבל אני אוהבת גם כלבים ואוגרים.
למה התחלת לראות גלי? זה היה נראה לי סאטירי ומצחיק ולא דומה לסדרות נעורים אחרות.
ולמה נשארת? יש בי תקווה שזה יחזור להיות טוב כמו פעם?
לחיות בשביל לאכול או לאכול בשביל לחיות? לאכול בשביל לחיות..אבל אני אוהבת אוכל! פשוט האמירה הזאת "לחיות בשביל לאכול" קצת קיצונית לי מדי..
משהו נוסף שבא לך לשתף? אה, זה היה מעייף..אבל תמיד כיף להזכר ברגעים הזויים בחיי שאני לא מאמינה שקרו, אז תודה לך על זה.