Gllek Of The Week

Bell J

New member
תפוזבל!

אני לא דיברתי על כריס, דיברתי על ההתבכיינות של הדמות. כל פעם שקורט בוכה/מתבכיין זה משום שאחד הבימאים גורם לכך. הסרקיסטיות של קורט *-* דבר מופלא ואדיר.

mich223

New member
בל, קורט נובע *בגלל* הבמאים.

בלי הבמאים לא היה קורט.היה כריס ואף אחד לא היה מכיר אותו.

5ifi

New member
../images/Emo122.gifאיזה בזבוז.

תודה לאל שהבמאים קיימים. גאד בלס דה במאים. ויוה לה במאים.

A TotalGleek

New member
עיר קטנה במרכז ??

כמה קטנה ? כמה במרכז ? .. **לא חקירות שב"ק .. אני פשוט כנראה מהאזור ..

hodaya96

New member
יאאאD:

באלי לשאול באיזה אזור אבל זה כבר נראה לי יותר מדי מידעXD

hodaya96

New member
חיחי אם אני לא טועה חברה שלי גרה שםD:

וגם אני גרה לא רחוק משמה^^

5ifi

New member
אל תכתבי להפציץ../images/Emo11.gif

שחררו אותנו מוקדם מהעבודה בגלל הגראדים היום! ושלחו אותנו בהסעות הביתה!
שתבינו את ההלם, אם אני אפספס את האוטובוס האחרון בלילה- הם יגידו לי "תסתדרי." עכשיו הם ארגנו לי הסעה פרטית בערך. טוב, מה נהיה? זה 'גליק אוף דה וויק', לא 'סיפורי יפי'. סליחה. אז מה שלומך?
איך עוברים עלייך ימי אוגוסט? מזיעה בחוץ, חופשת, נופשת? בתור פורוםשל בנות, אני בשוק שאף פעם לא טרחנו להתעדכן בנושאים מהותיים כמו שופינג! אז אני אשאל עכשיו: אוהבת שופינג? מה את הכי אוהבת לקנות? מה הפריט הכי יקר שיש לך בארון? מה הפריט שאת הכי אוהבת בארון שלך? או בקיצור: כמה נעליים יש לך?
אני ארגיש חופשי לחפור לאנשים אחרים בשירשורי השאלות שלהם כשאני אזכר במשהו...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז מה שלומך? I've been better אבל סביר. איך עוברים עלייך ימי אוגוסט? מזיעה בחוץ, חופשת, נופשת? בין שיעמום מוחלט למירוץ אחרי הזמן, אני סובלת מהיותי מובטלת אך גם מתענגת על כך שאין לי שום מטלה לביצוע. [כלומר יש לי, אבל זה לא עבודה או לימודים.
] בתור פורוםשל בנות, אני בשוק שאף פעם לא טרחנו להתעדכן בנושאים מהותיים כמו שופינג! אז אני אשאל עכשיו: אוהבת שופינג? יאפ מה את הכי אוהבת לקנות? תיקים!! ונעליים! ושמלות, בימים שבהם מצבי הגופני תקין.
מה הפריט הכי יקר שיש לך בארון? יש שמלה שקניתי לחתונה של אחותי אז היא הייתה ממש יקרה, אבל גם יש זוג עקבים שעלה לי אממ..יותר.
[מדובר בימים שהם הייתי עובדת, כמובן. אחח איך לא הערכתי את מצבי הכלכלי אז..] מה הפריט שאת הכי אוהבת בארון שלך? ואוו זה קשה, אז אני אבחר בהתאם למצבי הגופני הנוכחי את החצאית שאחותי הלוותה לי ובעצם כך נתנה לי אותה [כי היא חוזרת
] סתם חצאית גזרת A שחורה ובייסיקית חביבה כזאת. או בקיצור: כמה נעליים יש לך?
ואוו. רגע, נייקי ספורט, נייקי צבעוניות [צהובות עם פרחים ורודים!!
] שלושה זוגות נעלי בובה, שני זוגות מגפונים, מגפיים נמוכים בסגנון צבאי, מגפיים גבוהים, נעלי עקב-מגף [היקרות ממקודם] נעלי עקב אוקספורד, שני זוגות חיקוי בד של קדס, שלושה זוגות כפכפים..ואני חושבת שאפשר לצייר פה איזשהי תמונה, נכון?
יש אממ..עוד שאני לא זוכרת.
אני ארגיש חופשי לחפור לאנשים אחרים בשירשורי השאלות שלהם כשאני אזכר במשהו...

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif איילת איילת איילת

מה עשית בצבא? למה בחרת דווקא את הכינוי שלך?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

מנהלת רשת שקרכלשהו במודיעין, לשמחתי גם ממש לא סבלתי בשירות [זה לא שהיה שדה של שושנים, פשוט הייתי מוקפת באנשים חביבים והפכתי את התפקיד למאתגר בשבילי] וגם זה עזר לי למצוא עבודה טובה מהממוצע באזרחות אח"כ, אז בכללי אין תלונות.
כינוי - משבר גיל ההתבגרות שאינו נגמר.
לא, באמת בחרתי אותו בגיל ההתבגרות בתקופה שאופפת אותך התחושה הזאת שלאף אחד לא אכפת ממך, אף אחד לא רואה אותך ואתה יכול להעלם מכדה"א ואף אחד לא יבחין כזה..מזל שזה עבר.
ואוו. over sharing בטירוף שלנו.

למעלה