Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

צר לי להפריע לכם ברייור אבל יש לנו עבודה לעשות
יש לנו קורבנית חביבה העונה לשם TwilightFan וגם אם תנסו לקרוא לה יעל יש סיכוי שהיא תענה לכם... אז שאלות בסיס ומתחילים מאיפה את ? דמויות אהובות שירים אהובים יאללה לחפור

לא יפה להפריע ברייור... סתם

אממ גרועה בשאלות אבל ננסה לגרד כמה סיגנון מוזיקה אהוב? להקה אהובה? זמר/ה זמר/ת אהובים? [הא! מיזרי ברדיו!, יופי... עוד פעם אני דוחפת דברים לא קשורים...
] סדרות אהובות? סרטים אהובים? תרגישי חופשי לחפור, כי אני אוהבת לחפור לאנשים ואוהבת שחופרים לי, אבל לא תמיד

TwilightFan

New member
עונה ../images/Emo13.gif

סיגנון מוזיקה אהוב? אממ.. בשירים לועזיים פופ, ובעברית סגנון פרווה כזה (אני לא יודעת איך להגדיר אותם, אני מתכוונת להראל מויאל, רוני דלומי וכאלה) וגם מזרחית (ולא. דודו אהרון משה פרץ וכל החדשדשים האלה לא נחשבים מזרחית). להקה אהובה? גלי נחשבים? בגדול זהו. אני לא מאזינה כ"כ ללהקות. זמר/ה זמר/ת אהובים? אין אחד כזה...
אז ככה: ריהאנה, אבריל לאבין, ביונסה, קלי קלארקסון, ליידי גאגא לפעמים. מיילי סיירוס וסלנה גומז. רוני דלומי, הראל מויאל, אייל גולן (כשהוא לא שר שירים סתומים לחלוטין.), ישי לוי (כנ"ל.. אבל לרוב הוא בסדר), שרית חדד (אוקיי. כנ"ל. מה נסגר עם הז'אנר הזה
) שלומי שבת, אני מתה על אודי דוידי (למי שמכיר). זהו בערך. סדרות אהובות? בסדר רנדומלי.. גלי, האישה הטובה, האנטומיה של גריי, יומני הערפד, שקרניות קטנות ויפות, הוחלפו בלידתן, משפחה מודרנית, צ'אק ועקרות בית נואשות. כל הסדרות שאני רואה נכללות בסדרות האהובות עליי.. כואב לי הלב להשאיר אחת מהן בחוץ
סרטים אהובים? חותנת בהפרעה, נוטינג היל (יש מישהי בפורום שלא אוהבת אותו??), צ'רלי סט. קלאוד.. שאלה קשה. יש לי המון סרטים שאני אוהבת אבל נראה לי טיפה אוברייטד לשים אותם כאן. בתקווה שהחפירה נעמה לך.

החפירה נעמה לי מאוד ../images/Emo6.gif

ואני גם אוהבת את ריהאנה
ולא נעים לי להגיד... אבל בחיים שלי לא ראיתי את הסרט נוטינג היל...

אוהב את הטעם שלך במוזיקה!!!

ריהאנה! אבריל! קלי! ליידוש! מויאל! רוני! ואחלה סדרות...

נשבעת לך שרציתי לכתוב לך

מה עם אדל? את לא אוהבת אותה? באמת שרציתי אבל אז החלטתי שזה סוד של בושות אם תגידי לא, ואם תגידי כן זה סתם יצא אידיוטי, מין כאילו שהכרחתי אותך להגיד כן או משהו
גם אני ממש אוהבת אותה

hodaya96

New member
אודי דוידי../images/Emo6.gif נוהגים להשים שירים שלו

בבית ספר שליP: אפעם לא סיימתי לקרוא צ'רלי סט. קלאוד
אבל ראיתי את הסרטXD וצ'אק

TwilightFan

New member
אפילו לא ידעתי שזה

מבוסס על ספר.. תראי מה זה! כדאי לקרוא?? חח באמת שמים שירים שלו? בתור צלצול או סתם?

hodaya96

New member
שמים בטקסים וכאלהXD

הסרט די הרס לי את הסוף של הספרP: זה כבר לא כיף לקרוא כשיודעים את הסוףXD אבל זה ספר טוב יחסית.. אני מתכננת לגמור אותו.. יום אחדP:

אהלן אהלן!

אז..... נתחיל יש לך אחים\אחיות? מחוברת למשפחה? היית פעם בחו"ל? איפה מתי כמה ולמה? יש לך תחביבים מגניבים\מוזרים שבא לך לחלוק איתנו?
יש לך משקפיים\עדשות? קונה דיסקים או מורידה למחשב?
את הולכת להתחיל ללמוד ב1 בספטמבר? באיזה כיתה? MTV, VH1, VH1 קלאסיק, MTV רוקס (שכחתי משהו?). איזה הכי טוב?? את בעייתית באוכל או שמה שבא ברוך הבא? אוהבת לשים לק? איזה צבעים?
ועד כאן כי נגמרו ההשראות בחדר לשאלות (הרנדומליות ביותר יש לציין)

TwilightFan

New member
שלום שלום

יש לך אחים\\אחיות? כן, שני אחים ואחות. מחוברת למשפחה? כן אבל לא באובססיביות היית פעם בחו"ל? איפה מתי כמה ולמה? כן, פעם אחת. בפולין
זה היה השנה ויצאתי עם בית הספר במשלחת... היה פשוט מזעזע!! (בקטע טוב) יש לך תחביבים מגניבים\\מוזרים שבא לך לחלוק איתנו? אממ.. וואו אני חושבת על זה. אני ממש אוהבת לחפש שערות פיציות בגבות ולתלוש אותן עם השורש
זה מרגיע אותי. נראה לי זה הכי מוזר שיש לי. עכשיו אני מפחדת שאני לא בחורה שגרתית מדיי. יש לך משקפיים\\עדשות? לא. קונה דיסקים או מורידה למחשב? אוי, לא נעים. מורידה. את הולכת להתחיל ללמוד ב1 בספטמבר? באיזה כיתה? עולה לי"ב. פחד
MTV, VH1, VH1 קלאסיק, MTV רוקס (שכחתי משהו?). איזה הכי טוב?? 24! סתם
אממ האמת שכולם הדרדרו אז אף אחד! את בעייתית באוכל או שמה שבא ברוך הבא? וואו ממש לא בעייתית.. אני אוכלת הכל פחות או יותר. לא אלרגית לכלום. שומדבר לא עוצר אותי
אוהבת לשים לק? איזה צבעים? בידיים לא, ברגליים אדום.

../images/Emo6.gif

הקטע עם הגבות זה כל כך שריטה שלי.... ומזתומרת לא שגרתי זה הכי אחי
אני גם מורידה אל דאגה, פשוט מעדיפה לקנות עד כמה שמתאפשר לי
וי"ב זה הכי סטלה שיש... סיימת את רוב הבגרויות הקשות, בפורים כבר מפסיקים ללמוד, הכי כיף! בהצלחה:)

TwilightFan

New member
מה שמפחיד אותי בי"ב זה לא הלימודים

עם זה אני אסתדר, עד כמה שאפשר... מה שיותר מפחיד אותי שזה הסוף
זאת שנה של מלא החלטות, לאיזה כיוון אני רוצה ללכת וכל זה.. ואני כל כך לא סגורה על עצמי. ואחר כך כבר יהיו לי חברות חדשות ואני מפחדת שהקשר שלי עם החברות שלי מהתיכון יתנתק.. ואני אחת שממש מפחדת משינויים ומהתחלות חדשות ובקיצור אני בחורה ממש פרנואידית. בגדול בית הספר הוא ממש חממה במיוחד גם שזו תקופה שאתה עדיין גר עם ההורים. ואחר כך אני כבר אצטרך לשרת וללמוד ולפרנס את עצמי ולגור לבד ואני משקשקת
הלוואי ולא הייתי צריכה לגדול
|סהתבכיינות|

X יו יו S

New member
יש לכם רבנית \רבן פורים?../images/Emo152.gif

זה באמת שנה קשה מבחינת הבחירות את עושה צבא או שירות לאומי? ויש זמן בין שנות שירות עד לתקופה שאת גרה עם עצמך ולומדת במהלך השירות לומדים איך להסתדר בהמשך

TwilightFan

New member
בטח, יש לנו

רבנית פורים הכתרה כמו שצריך
אני עושה שירות לאומי. ותודה
אני אתנחם בזה..

למעלה