Gleek Of The Week

TwilightFan

New member
../images/Emo13.gif

מה קורה ? הכל טוב ב"ה מה איתך? סתם הרגשה .. שאת אוהבת דמדומים , אז שאלת השאלות - טים אדוארד או טים ג'ייקוב ?(לא לאכזב בבקשה) נרשמתי עם הכינוי הזה כשהייתי בת 14 ככה.. האמת שכבר מזמן אני לא בקטע של דמדומים אבל בכל אופן טים אדוארד. (נראה לי שאכזבתי
) איזה ספר של דמדומים את הכי אוהבת ? BD איזה סרט של דמדומים את הכי אוהבת ? אף אחד מהם איזה דמות מדמדומים את הכי אוהבת ? אמט.. הכי זורם שם מה הדבר הכי משוגע שעשית ? היה לי פעם פוסטר של זאק אפרון, ואז התחיל כל שגעון הערפדים והתבאסתי שזאק לא משחק תפקיד כלשהו של ערפד. אז ריססתי מלא ספריי אדום סביב הפה שלו שייראה כמו דם
זה יצא ממש מוצלח למען האמת. עד שחברה שלי באה עם טיפקס ורצתה להוסיף לו ניבים והרסה את הכל
מה המאכל האהוב עלייך ? צ'יפס (לא תפוצ'יפס) מה את אוהבת יותר לקנות- בגדים או אקססוריז? לא זה ולא זה
אני שונאת שופינג. אבל אם כבר אז אקססוריז כי מדידות זה משגעעע
תראי את המראה שלך ... (כי אני יודעת שלא כולם רוצים לשים תמונות .. ) המממ נראה לי רגיל לחלוטין.. שיער כהה ארוך, עיניים כהות.. גבוהה.

A TotalGleek

New member
לא אכזבת בכלל !!!

טים אדוארד ALL THE WAY ! אבל גם אם היית טים ג'ייקוב .. לא הייתי רוצחת אותך בשנתך .

יעלי

מה קורה? טוב אז .. נותנים לך סכום כסף עצום ואת יכולה לקנות בו רק דבר אחד. ואת הדבר הזה אסור לך לשמור לעצמך ,את חייבת להעביר אותו הלאה. מה תקני ולמי? איזה שיר את הכי שונאת בעולם? כזה שאת לא יכולה לשמוע. . אם היית גיבורת על, מה היה הכוח שלך? והתלבושת שלך? ואיך היו קוראים לך ? נותנים לך יום שלם ,24 שעות לבלות עם מישהו חי או מת מי זה יהיה ומה תעשו (התקציב בלתי מוגבל את יכולה להתפרע..)

TwilightFan

New member
וואו שאלות קשות

מה קורה? אין חדש טוב אז .. נותנים לך סכום כסף עצום ואת יכולה לקנות בו רק דבר אחד. ואת הדבר הזה אסור לך לשמור לעצמך ,את חייבת להעביר אותו הלאה. מה תקני ולמי? הייתי קונה לאחותי דירה גדולה בירושלים כי יקר שם מוות והיא נחנקת עם שכר הדירה איזה שיר את הכי שונאת בעולם? כזה שאת לא יכולה לשמוע. . 99% מהשירים של דודו אהרון ושל קובי פרץ הם כאלה
אם היית גיבורת על, מה היה הכוח שלך? והתלבושת שלך? ואיך היו קוראים לך ? הייתי סופר האקרית שמסוגלת לפרוץ כל מחשב / מכשיר אלקטרוני ולהשתלט עליו
בלי תלבושת מיוחדת! אני צריכה להיטמע בסביבה. והיו קוראים לי סופרוומן
(מקורי). חחחחחחחחחחחחחח הלוואי. נותנים לך יום שלם ,24 שעות לבלות עם מישהו חי או מת מי זה יהיה ומה תעשו (התקציב בלתי מוגבל את יכולה להתפרע..) תכלס נראה לי פשוט הייתי מסתובבת פה בעיר ובקניון ושופכת מלא כסף על כל מה שבא ליד. והייתי לוקחת את חברה שלי איתי.

X יו יו S

New member
אז להגיב בשבת או לא? ../images/Emo8.gif

אין לי שאלות שלא שאלו אז נשחק זה או זה סו או ויל ? מנהל או ביסט ? רייצ'ל או קווין ? דייב או דארן כבן זוג של קורט קארל או ויל לאמה ? שירים מקוריים או מוכרים ?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?

TwilightFan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סו או ויל ? קשה!! נלך על וויל. מנהל או ביסט ? פיגינס לנצח
רייצ'ל או קווין ? רייצ'ל
דייב או דארן כבן זוג של קורט דארן קארל או ויל לאמה ? ויל... הם כ"כ מתאימים. שירים מקוריים או מוכרים ? מקוריים
גם וגם! קשה להכריע

X יו יו S

New member
חח התבלבתי

התכוונתי לבליין ואני מעדיפה את דייב וקארל ורציני את אוהבת שירים מקוריים? אני מקווה שהם יחדלו משטות הזאת

hodaya96

New member
../images/Emo2.gif

את מעדיפה את דייב? קורופסקי זה הדבר הכי הזוי בעולם:S

X יו יו S

New member
חחחחח

אבל הוא חמוד או יותר נכון הוא מתרכך ומה אז שגילו שהוא הומו בעצמו אז אני יכולה להבין אותו כמובן שאם הוא היה רק הומופוב וזהו לא הייתי מסוגלת לראות אותו באור אחר

hodaya96

New member
מסכימה, הוא ממש חמוד

(למרות שיש לזה הרבה השפעה בקשר למקסP: ) אבל הוא כל כך לא מתאים לקורט! (הו, הפאנפיקים ההזויים שקראתי)

5ifi

New member
אני מחרימה את הפאנפיקים על קורטופסקי.

איי רקומנד יו טו פולואו מיי ליד.

hodaya96

New member
חחחח אפעם לא סיימתי לקרוא פאנפיקים כאלו

פשוט נתקלתי בהם ואחרי חצי פרק או פרק יצאתי מזה מרוב שזה הזויP:

X יו יו S

New member
ראית אותו בעוד מקום חוץ מבפרויקט?

כן בליין ממש מתאים לקורט אני רוצה שקורט יהיה שולט שבקשר אם דייב באמת יצא מארון הוא כל כך הולך להיות כלכלב של קורט

hodaya96

New member
אמממ.. נראה לי שראיתי מאחורי הקלעים

שהוא השתתף.. אבל האמת זה די הפרצוף שלו.. הוא פשוט נראה חמוד כזה! בפרק 6 אחרי שהוא דוחף את בליין ויורד במדרגות כל כך רציני לכעוס עליו אבל לא יכולתי!
-

X יו יו S

New member
זאקי ../images/Emo99.gif

לא ידעתי שיש משהו כזה זה מאוד חמוד אהבתי
איפה יש עוד קטעים ? במיוחד שבקטע ששמת לא היה את מקס XD

למעלה