Gleek Of The Week

5ifi

New member
../images/Emo201.gif אני זוכרת על מה את מדברת

ההחלטה של 'מה לעשות בשירות' ומה אח"כ אחת הקשות והמלחיצות. אבל תתנחמי בזה ששירות תמיד אפשר להחליף- אני עשיתי את זה אחרי שישה (!) חודשים במקום אחד... וגם ששירות לא באמת הדבר הכי גדול שישפיע לך על החיים. אני, לדוגמא, לא קשורה בשיט למה שעשיתי בשירות לאומי שלי ואני לגמרי בסדר עם זה. פשוט תמצאי מקום שאת חושבת שתתרמי בו, אבל שגם יהיה לך טוב. ותעשי שירות באגודה להתנדבות. או במקרי קיצון- בבת עמי. נוור אבר בעמינדב, כי זאת אגודה חאפרית ברמות.

TwilightFan

New member
תודה על ההמלצות

ועל התמיכה
זה גם החלטות כמו: לעשות שנה שירות או שנתיים, רחוק מהבית או קרוב, וכל זה. ויש המון לחץ חברתי ברקע, מה כל אחת בוחרת ומתי היא סוגרת.. טוב, נעבור את זה

5ifi

New member
איי סיי: ווינג איט.

שנה או שנתיים זה החלטה לשנה הבאה. למה לדחות למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים?
בקשר ל"מה לבחור", כבר אמרתי לך... ובאמתלא צריך להיגרר ע"י לחץ חברתי (כלומר, אל תלכי להיות קומונרית רק כי כולן הולכות!) ובקשר ל"מתי"... אל תתבאסי אם זה לוקח קצת זמן... זה יכול להיות מלחיץ, אבל באמת שזה בלי סיבה. תמיד יש מקומות פנויים בתחילת שנה, ובתקופת חנוכה יש מלא מעברים.. ובמקרה הכי גרוע- משלימים את הימים החסרים! אבל את לחוצה מעכשיו, ועדיין לא התחלת י"ב! צ'ילאאאקס!

X יו יו S

New member
יפה

ימים אלו כל כך כיפים ואני שמחה בשבילך שאת עושה שירות לאומי כמו שיפעת אמרה אפשר להחליף באמצע תפקיד (מקווה שלא תגיעי לזה) יותר מאשר בצבא (נראה לי בכל אופן )

TwilightFan

New member
חודש אדר ../images/Emo47.gif

אין דברים כאלה
אני גם מקווה שלא אגיע לזה. בתכלס בהתחלה חשבתי ללכת לצבא אבל ההורים שלי היו ממש כועסים. וגם זה לא מסתדר עם הדת וכל זה
אז פשוט הצהרתי.

TwilightFan

New member
א. מדים

אממ האמת לא יודעת. במבט לאחור זה נראה לי רצון טיפשי. אבל אחותי הלכה לצבא והיתה לי נטייה לחקות אותה במה שהיא עושה. בדיעבד אנחנו במסלולים שונים לגמרי של החיים / דת, אז זו היתה נטייה טיפשית. וחוצמיזה, זה היה גם קטע מרדני כזה. וזהו, אני לא מצליחה למצוא עוד סיבות. אז זה היה נראה לי ממש הגיוני

X יו יו S

New member
זה בסדר אני יודעת את זה

ושאלתי אותה כי היא אמרה שמסלול שלהן שונה היא ציינת גם את הדת ותאמת גם זה שההורים שלה היו נגד הצבא ואחותה כן הייתה בצבא גורם לי לתהות אם אחותה חזרה בשאלה בצבא יש הרבה דתיים שזה קורה להם שם (כמו שיש הרבה אנשים שזה דווקא יותר מחזק) נ.ב את הולכת לצבא ?

TwilightFan

New member
לא שמעתי על בנות

שהצבא חיזק אותן מבחינה דתית.. אולי בנים? ואחותי פשוט בחורה מרדנית הפכה את כל הבית עד שההורים שלי קיבלו את זה

MTV2 זה לא הרוקס?

טוב נו... אני כבר ממזמן נתקעתי על VH1 קלאסיק ואני לא זזה משם

A TotalGleek

New member
*כותרתמגניבה*

הגעתי למסקנה שאני אף פעם לא שואלת כי כולם "לוקחים" לי את כל השאלות הטובות .. אז יעל , מה קורה ? סתם הרגשה .. שאת אוהבת דמדומים , אז שאלת השאלות - טים אדוארד או טים ג'ייקוב ?(לא לאכזב בבקשה) איזה ספר של דמדומים את הכי אוהבת ? איזה סרט של דמדומים את הכי אוהבת ? איזה דמות מדמדומים את הכי אוהבת ? מה הדבר הכי משוגע שעשית ? מה המאכל האהוב עלייך ? מה את אוהבת יותר לקנות- בגדים או אקססוריז? תראי את המראה שלך ... (כי אני יודעת שלא כולם רוצים לשים תמונות .. )

למעלה