TwilightFan
New member
../images/Emo13.gif
מה קורה ? הכל טוב ב"ה מה איתך? סתם הרגשה .. שאת אוהבת דמדומים , אז שאלת השאלות - טים אדוארד או טים ג'ייקוב ?(לא לאכזב בבקשה) נרשמתי עם הכינוי הזה כשהייתי בת 14 ככה.. האמת שכבר מזמן אני לא בקטע של דמדומים אבל בכל אופן טים אדוארד. (נראה לי שאכזבתי
) איזה ספר של דמדומים את הכי אוהבת ? BD איזה סרט של דמדומים את הכי אוהבת ? אף אחד מהם איזה דמות מדמדומים את הכי אוהבת ? אמט.. הכי זורם שם מה הדבר הכי משוגע שעשית ? היה לי פעם פוסטר של זאק אפרון, ואז התחיל כל שגעון הערפדים והתבאסתי שזאק לא משחק תפקיד כלשהו של ערפד. אז ריססתי מלא ספריי אדום סביב הפה שלו שייראה כמו דם
זה יצא ממש מוצלח למען האמת. עד שחברה שלי באה עם טיפקס ורצתה להוסיף לו ניבים והרסה את הכל
מה המאכל האהוב עלייך ? צ'יפס (לא תפוצ'יפס) מה את אוהבת יותר לקנות- בגדים או אקססוריז? לא זה ולא זה
אני שונאת שופינג. אבל אם כבר אז אקססוריז כי מדידות זה משגעעע
תראי את המראה שלך ... (כי אני יודעת שלא כולם רוצים לשים תמונות .. ) המממ נראה לי רגיל לחלוטין.. שיער כהה ארוך, עיניים כהות.. גבוהה.
מה קורה ? הכל טוב ב"ה מה איתך? סתם הרגשה .. שאת אוהבת דמדומים , אז שאלת השאלות - טים אדוארד או טים ג'ייקוב ?(לא לאכזב בבקשה) נרשמתי עם הכינוי הזה כשהייתי בת 14 ככה.. האמת שכבר מזמן אני לא בקטע של דמדומים אבל בכל אופן טים אדוארד. (נראה לי שאכזבתי