Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

אז כן הייתי בלונדון ואתם לא שיתפתם פעולה (צקצקצק) אבל עכשיו חזרתי ואני רוצה לראות אתכם מפציצים פה בשאלות. יש לנו קורבנית חביבה העונה לשם אור אתם אולי מכירים אותה כטווילט גירל או ההיא עם ה
בקיצור אור שבי בנחת ,עני על שאלות בסיס וקדימה לדרך .. מאיפה את ? דמויות אהובות? שירים אהובים :

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהיי!../images/Emo9.gif

מאיפה את ? אמממ חור במרכז
דמויות אהובות? בלייין? חחח. וגם קורט. ורייצ'ל. וזאת נראה לי הסדרה היחידה שאין לי דמויות שנואות! כאילו, אין לי בעיה עם אף אחד.D: שירים אהובים : רייס יור גלאס, sowk, פריטי-אנפריטי

mich223

New member
אין דבר כזה חור במרכז.

עצם זה שהוא במרכז מונע ממנו להיות חור

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifתתפלאי.

חור זה חור. אין לנו פה שומדבר (אלא אם כן מרכז קניות קטן עם חנות בגדים אחת נחשב משהו חחח) ויש אוטובוס אחד, שיוצא כל שעה וחצי. כשמגיע הזמן לרישיון זה פחות מורגש, אבל לפני זה לא היה כלוווווום לעשות פה. כלוםכלוםכלום. זה נקרא חור

X יו יו S

New member
היי

בכלל לא ידעתי שקוראים לך אור אני אוהבת את שם הזה איזה תחביבים יש לך ? באיזה שבט את ? אומנים ישראלים אהובים? חג האהוב? 3 חלומות שהיית רוצה להגשים? 3 חלומות שכבר הגשמת?

Bell J

New member
ובחלום הזה היא הגשימה עוד כמה חלומות על הדרך

Bell J

New member
לראות את ההופעה של גליי, גם סוג של חלום, לא?

ובארור שג'ו *-*

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחח עכשיו את יודעת!

ואף פעם לא היו לי בעיות עם השם הזה, עד שהגעתי ללונדון ואף אחד לא הבין איך קוראים לי.
. איזה תחביבים יש לך ? אממממ לא משהו מיוחד. אני אוהבת לכתוב. :) ולקרוא. ולשחות. וחו"ל. וכל הדברים הרגילים (טלוויזיה מחשב) ואממ, להיות פאנגירל. זה תחביב שדורש השקעה.
באיזה שבט את ? שבט?.. לא עברו איזה אלפיים שנה?
חחחח מה הכוונה? אומנים ישראלים אהובים? אני לא ממש שומעת ישראלי או רואה סדרות ישראליות.. אז... אבל ממ קרן פלס אחלה! חג האהוב? חנוכה.. סוכות. ל"ג בעומר.P: 3 חלומות שהיית רוצה להגשים? לטוס לארה"ב. לתקופה ארוכה. אולי אפילו ללמוד שם. להיות בהופעה של גלי. ובמיוזיקל של סטארקיד. P: להתחתן עם דארן!
. חלום, לא? ;) (#פאנגירלמומנט) 3 חלומות שכבר הגשמת? להיות בהופעה (2
) של דארן כריס.. להפוך את האהבה שלי לכתיבה ל..משהו יותר מקצועי :) אממ להיות במשלחת בחול (גרמניה) =]

5ifi

New member
צחקתי בקול!

אף פעם לא היו לי בעיות עם השם הזה, עד שהגעתי ללונדון ואף אחד לא הבין איך קוראים לי... LOL!!! תשני את השם שלך כשאת בחו"ל, זה באמת בעייתי!!!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחח כן זה נוראייייי

כ-ל פעם. וגם יש לי מבטא ממש ישראלי, אז בכלל לא מבינים אותי כשאני אומרת איך קוראים לי
. זה היה כזה.. "or" "o..??" "OR" "orlgkflgk?" "O' R' " (כאילו, אייתתי להם!) ".......?" "I'm from Israel" "hooooooo" ככה זה היה פשוט כל כל פעם! אף פעם לא קלטתי כמה השם שלי בעייתי בחו"ל עד שעמדתי עם חבורת בנות בריטיות יומיים שלמים. הייתי צריכה לחשוב על לשנות אותו חחחח.

5ifi

New member
../images/Emo4.gif

אני חשבתי יותר בכיוון של... אה.. כאילו, שלא מבינים שהשם ישראלי וחושבים שקוראים לךhore...
או שלזה התכוונה המשוררת מלכתחילה?!

למעלה