../images/Emo103.gif=]
דבר ראשון- אני מרגישה מחוייבות פורומית להגיב על השם שלך אני ממש ממש אוהבת את השם הזה! הייתה לי בובהנצחית מגיל 8 עד 12 וקראתי לה אור. אז תהני עם השם היפה שלך חחחחחחח תודה! אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד האמת. P: (אבל נראה לי כולם ככה עם השמות שלהם?
) דבר שני, שאלות: מה את מעדיפה: טלוויזיה או קולנוע? טלוויזיה! אני כזאת לא אדם של סרטים. הם כאילו, ארוכים מדי. גם כשאני מקליטה במקס סרטים אני חייבת לעצור, אני מסיימת סרט אחרי 4-5 צפיות בחלקים חח.
רוק או מזרחית? רוק. לא אוהבת מזרחית :X חומוס או טחינה? טחינה!

... וקצת יותר בכיוון הפורום: פינצ'ל או פאקלברי? אממממ, וואו. כל כך לא אכפת לי שאפילו אין לי דעה.
קורי או פין? - כאילו הדמות או השחקן?
לא כזה 'מכירה' את קורי.. אבלאני אוהבת את פין. הדביליות שלו מצחיקה אותי.P: סאמסדס או מרסדס הרווקה העוצמתית? .. אוף. אין לי דעות על שומדבר בסדרה הזאת חוץ מקליין. זה נורא עצוב. אמ, לא ידועת, סאמסדס זה טיפה לא קשור. אבל,ממ,, לא יודעת. באמת שלא אכפת לי חחחח. אם זה אומר שסאם יהיה עוד בסדרה, אז כן, אני אוהבת אותו.

קליין או קלייןקלייןקליין? קלייןןןןןןןןןןןןןן5^&$#^%@# בריטני או סנטאנה? (שאלה רעה מצידי!!) בריטניייי! אבל גם סנטנה אחלה. פשוט אין על היציאות של בריטני
הולי הולידיי או אמה פילסברי? זאת שאלה רעה!!! אני ממש אוהבת את שתיהן חחחחח. יא. באמת אני לא יודעת!!
וספרי לנו- (את מוזמנת לחפור-) מה את הכי אוהבת בגלי או בכלל, למה את אוהבת את הסדרה? (וקליין זו תשובה יפה, אבל אנחנו רוצים נימוק!) קליין. סתם. אממ. טוב אז מה אני אעשה שבאתי לגמרי משוחדת לעונה השנייה, וגם אם דארן היה משחק את הדמות הכי נוראית בעולם ויורה לקורט בראש או משהו לא היה אכפת לי ומבחנתי הוא ה..היילייט של הסדרה. ולא כזה אהבתי או התחברתי לעונה הראשונה, ולא היה כזה אכפת לי מהשנייה עד שדארן אמר שהוא התקבל ואז התחלתי להשלים פרקים וחיכיתי לפרק 6 $^%$#^#@! ואז התאהבתי בקליין. כי, נו, אי אפשר לנמק את זה. זה ברור כזה. הם פשוט. אעעע
. ואיכשהו עם דארן התאהבתי בסדרה וסוגשל גיליתי את הקסם שלה שנעלם לי בעונה הראשונה... עדיין הסיבה העיקרית זה קליין, ופרקים בלי קליין וגם סצנות בלי קליין הרבה פחות מעניינות אותי, ולא מ-מ-ש אכפת יל מהדמויות האחרות, מה אני אעשה
לא שאני לא אוהבת סצנות בלעדיהם, אני כן אוהבת את הסדרה הזאת! ועכשיו אני רואה את העונה הראשונה ביס ונהנת ממנה הרבה יותר משציפיתי והרבה יותר מצפייה ראשונה(!) אז משהו קרה. אני אוהבת את הקלילות הזאת שלה, וזה שהיא לא לוקחת את עצמה ברצינות הצבעוניות הזאת.. והיכולת שלה להצחיק ולרגש והכל בפרק אחד. והמוזיקה, כמובן! D: