Gleek Of The Week

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחח לא,

פשוט לא הבינו את השם, ואני מאמינה שכמה הלכו לכיוון שלך חחחח. השם הזה בעייתי בחו"ל מכל הבחינות, ההורים שלי היו צריכים לחשוב על זה קודם! ואורה, מיכל? באמת?

mich223

New member
כן! יותר קל להגות את זה ../images/Emo3.gif

וזה שומר על משמעות השם וזה :p

Bell J

New member
פשוא תקריא לעצמך Light ותחפשי לעצמך איזה L

מאמם... ומושלם.. ומדהים... ואמגס! אני מתה על L!!!!1 הוא דמות אדירה! *חיבוקדובימוחץ* קאא! הוא אדיר
מה אמרתי? אה כן, תקראי לעצמך לייט.

Bell J

New member
בנוגע לדמדומאיכס...

1. איזו קבוצה את? 2. למה לעזאזל?! סדרה כ"כ תת רמה ודביקה T^T. חוץ מזה, למה קראו לך אור? (יש לי פאק לגביי לשאול על שמות XD) אם הייתה לך הזדמנות לבקש שלוש משאלות, מה הן יהיו? ואם הייתה לך הזדמנות לצאת לדייט עם מישהו (מפורסם, דמות מספר, סרט וכו') עם מי זה יהיה?

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif>

1. איזו קבוצה את? אדוארד
לא מבינה את טים ג'ייקוב, איך אפשר לקרוא את הספרים ולהיות טים ג'ייקוב. :X 2. למה לעזאזל?! סדרה כ"כ תת רמה ודביקה T^T. איי, שוש. P: למה תת רמה? ואממ, כן, אני יכולה להסכים שהיא דביקה - אבל זה הז'אנר שלה, לא? רומנטיקה. זה סיפור אהבה, אז הגיוני שהוא יהיה קצת קיצ'י וקצת דביק, אבל בתור אחת שאוהבת צ'יק פליק חחח לי זה לא מפריע. מבינה אנשים שכן מפריע להם... אממ, יש הרבה ציניות סביב הסדרה הזאת ושנאה וזה וזה וזה, ו, את יודעת, haters gonna hate ולא משנה מה אני אגיד. זה לא הסיפור המתוחכם ביותר והגאוני ביותר והכתיבה הספרותית המדהימה ביותר, אבל זה גם לא מתיימר להיות.. שורה תחתונה - כשאני פתחתי את הספר הזה לראשונה, התאהבתי בבלה, והתאהבתי באדוארד, ובסיפור הזה, והתאהבתי בדמויות ובעלילה. ואני נהנת מהם בכל קריאה מחדש. זה סיפור אהבה, מדהים בעיניי, ומשלב גם ז'אנר של פנטזיה שזה משהו שאני ממש אוהבת. אחרי שיצאו הסרטים וההיסטריה סביב זה אנשים התחילו לסווג את זה למקום של "תת רמה", אבל בכייף, אני יודעת מה אני מרגישה כשאני קוראת את זה וכמה אני נהנת מהם, ואנשים שפוסלים את זה על הסף סתם ככה (לא אומרת שאת, אבל לא חסר) אז הפסד שלהם.D: חוץ מזה, למה קראו לך אור? (יש לי פאק לגביי לשאול על שמות XD) חחח אבא רצה. אור, לא יודעת, זה די ברור הפירוש לא? חח. אין יותר מדי סיפור מאחורי זה אם הייתה לך הזדמנות לבקש שלוש משאלות, מה הן יהיו? אני לא אוהבת את השאלות האלה קשה לי איתן. :( ואם הייתה לך הזדמנות לצאת לדייט עם מישהו (מפורסם, דמות מספר, סרט וכו') עם מי זה יהיה? דארןןןןןן. זה שאלות קיטבג!!!

5ifi

New member
אהמ

קודם כל, אני רוצה למחות. אנחנו רצינו לשתף פעולה- אבל דפי נעלמה! אז לא היה את מי לשאול
אבל עכשיו יש לנו את אור, אז יאללה ברעל! דבר ראשון- אני מרגישה מחוייבות פורומית להגיב על השם שלך
אני ממש ממש אוהבת את השם הזה! הייתה לי בובהנצחית מגיל 8 עד 12 וקראתי לה אור. אז תהני עם השם היפה שלך
דבר שני, שאלות: מה את מעדיפה: טלוויזיה או קולנוע? רוק או מזרחית? חומוס או טחינה? ... וקצת יותר בכיוון הפורום: פינצ'ל או פאקלברי? קורי או פין? סאמסדס או מרסדס הרווקה העוצמתית? קליין או קלייןקלייןקליין? בריטני או סנטאנה?
(שאלה רעה מצידי!!) הולי הולידיי או אמה פילסברי? וספרי לנו- (את מוזמנת לחפור-) מה את הכי אוהבת בגלי או בכלל, למה את אוהבת את הסדרה? (וקליין זו תשובה יפה, אבל אנחנו רוצים נימוק!)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif=]

דבר ראשון- אני מרגישה מחוייבות פורומית להגיב על השם שלך אני ממש ממש אוהבת את השם הזה! הייתה לי בובהנצחית מגיל 8 עד 12 וקראתי לה אור. אז תהני עם השם היפה שלך חחחחחחח תודה! אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד האמת. P: (אבל נראה לי כולם ככה עם השמות שלהם?
) דבר שני, שאלות: מה את מעדיפה: טלוויזיה או קולנוע? טלוויזיה! אני כזאת לא אדם של סרטים. הם כאילו, ארוכים מדי. גם כשאני מקליטה במקס סרטים אני חייבת לעצור, אני מסיימת סרט אחרי 4-5 צפיות בחלקים חח.
רוק או מזרחית? רוק. לא אוהבת מזרחית :X חומוס או טחינה? טחינה! :) ... וקצת יותר בכיוון הפורום: פינצ'ל או פאקלברי? אממממ, וואו. כל כך לא אכפת לי שאפילו אין לי דעה.
קורי או פין? - כאילו הדמות או השחקן?
לא כזה 'מכירה' את קורי.. אבלאני אוהבת את פין. הדביליות שלו מצחיקה אותי.P: סאמסדס או מרסדס הרווקה העוצמתית? .. אוף. אין לי דעות על שומדבר בסדרה הזאת חוץ מקליין. זה נורא עצוב. אמ, לא ידועת, סאמסדס זה טיפה לא קשור. אבל,ממ,, לא יודעת. באמת שלא אכפת לי חחחח. אם זה אומר שסאם יהיה עוד בסדרה, אז כן, אני אוהבת אותו. :) קליין או קלייןקלייןקליין? קלייןןןןןןןןןןןןןן5^&$#^%@# בריטני או סנטאנה? (שאלה רעה מצידי!!) בריטניייי! אבל גם סנטנה אחלה. פשוט אין על היציאות של בריטני
הולי הולידיי או אמה פילסברי? זאת שאלה רעה!!! אני ממש אוהבת את שתיהן חחחחח. יא. באמת אני לא יודעת!! וספרי לנו- (את מוזמנת לחפור-) מה את הכי אוהבת בגלי או בכלל, למה את אוהבת את הסדרה? (וקליין זו תשובה יפה, אבל אנחנו רוצים נימוק!) קליין. סתם. אממ. טוב אז מה אני אעשה שבאתי לגמרי משוחדת לעונה השנייה, וגם אם דארן היה משחק את הדמות הכי נוראית בעולם ויורה לקורט בראש או משהו לא היה אכפת לי ומבחנתי הוא ה..היילייט של הסדרה. ולא כזה אהבתי או התחברתי לעונה הראשונה, ולא היה כזה אכפת לי מהשנייה עד שדארן אמר שהוא התקבל ואז התחלתי להשלים פרקים וחיכיתי לפרק 6 $^%$#^#@! ואז התאהבתי בקליין. כי, נו, אי אפשר לנמק את זה. זה ברור כזה. הם פשוט. אעעע
. ואיכשהו עם דארן התאהבתי בסדרה וסוגשל גיליתי את הקסם שלה שנעלם לי בעונה הראשונה... עדיין הסיבה העיקרית זה קליין, ופרקים בלי קליין וגם סצנות בלי קליין הרבה פחות מעניינות אותי, ולא מ-מ-ש אכפת יל מהדמויות האחרות, מה אני אעשה
לא שאני לא אוהבת סצנות בלעדיהם, אני כן אוהבת את הסדרה הזאת! ועכשיו אני רואה את העונה הראשונה ביס ונהנת ממנה הרבה יותר משציפיתי והרבה יותר מצפייה ראשונה(!) אז משהו קרה. אני אוהבת את הקלילות הזאת שלה, וזה שהיא לא לוקחת את עצמה ברצינות הצבעוניות הזאת.. והיכולת שלה להצחיק ולרגש והכל בפרק אחד. והמוזיקה, כמובן! D:

TwilightFan

New member
הניקים שלנו ממש מבלבלים.

מזל שאת כותבת עם קוביות
אז מה קורה? יש חדש? לא? מצוין. -מעכשיו צאי מנקודת הנחה שאנחנו יודעים שאת אוהבת את גלי, קליין, דארן- מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי?? סדרות שאת אוהבת? מה את הכי אוהבת לאכול?
ומה לא? מה האובססיה הכי גדולה שהיתה לך (או שיש לך עכשיו)? לאיזה כיתה את עולה? מה היית לומדת, אם לא היתה לך הגבלה של כסף / זמן וכו'? ומה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?? זהו

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחח כן! :)

אז מה קורה? יש חדש? לא? מצוין. -מעכשיו צאי מנקודת הנחה שאנחנו יודעים שאת אוהבת את גלי, קליין, דארן-אממ זה הזמן להתנצל על החפירות...? מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי??עניתי עלזה כבר!
סדרות שאת אוהבת?טוב רובן נגמרו, אבל - גלי, איך פגשתי את אמא, חברים, שנות ה70, the o.c, אבודים, גיבורים, גילמור גירלז, דם אמיתי, שקרניות קטנות ויפות. מה את הכי אוהבת לאכול? ומה לא?צ'יפס וסושי. וקרנפלקס (פיצי!
) ושונאת - כבדדדד. אנירק מריחה את זה ונהייה לי רע. מה האובססיה הכי גדולה שהיתה לך (או שיש לך עכשיו)? היו לי אובססיות להמורדים וקטנטנות וגיבורים והארי ודמדומים אבל..דארן לוקח את כולם חח. :X לאיזה כיתה את עולה?לצבא
מה היית לומדת, אם לא היתה לך הגבלה של כסף / זמן וכו'?משחק. וגיטרה ומה את רוצה להיות כשתהיי גדולה??אני לא אוהבת את השאלה הזאת
או משהו שקשור לכתיבה שזה.. עיתונאות/תסריטאות ובכלל העולם הזה של מאחורי הקלעים.. אבל גם רפואה מעניין אותי. (ניגוד חחחח) ו..אני לא יודעת. יש זמןן. בערך..! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

TwilightFan

New member
וואו משום מה הייתי בטוחה

שאת בת 14 או משהו כזה חחחח. ולא הבנתי למה כולם שואלים אותך על הצבא
חחחח לא התכוונתי שאת חופרת פשוט התכוונתי שבשאלות אז תתייחסי לכל הסדרות (לדוגמא) שאת אוהבת, חוץ מגלי וכו'.
אם את אוהבת ללמוד משחק אז לכי!! שחקנית זה מגניב
ואז תהיי שחקנית ראשית בהצגה כלשהי ונעשה מפגש פורום ובסוף כולנו נזרוק עלייך סלאשי. או נצנצים. *חחחחחחחחח נסחפתי עם עצמי*

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחח אוי מה זה אומר

שחשבת שאני בת 14?
אמממממממ כן למדתי תיאטרון בתיכון ולפני זה משחק.. אני אוהבת את זה מאוד אבל זה לא משהו שיהיה מעבר לתחביב. :)

Loriella

New member
היוש אוררררר

מניינים. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? D: ומהההה קורה איתך עם הצבא ילדההה אני במתח!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifתפסיקו לחזור על שאלות ../images/Emo88.gif../images/Emo8.gif

והצבא - אני אני לא יודעת, אין משהו חדש. אני אמורה ללכת אליהם מתישהו, השבוע/שבוע הבא, ונראה משם. אין לי מוטיבציה בשיט.. והם כאלה מתסכליםםם. התפקיד הראשוני שרציתי, לא נותנים לי אותו כי הכדורים שאני לוקחת משפיעים על מצב רוח (WHAT?????) וזה לא משנה כמה מכתבים מביאים להם מרופאים מומחים. אבל האמת שמאז השיחה איתך ממש בא לי על הכתבת. גם אני רואה את כל הדברים שאת מעלה בפייסבוק וזה נראה כזה.. כייף. נכון? חחחח. רק מפריע לי ה3 שנים. והיומיות. אבל אוף איזה קרציות. לפעמים אני לא מבינה למה אני מתאמצתת ומתגייסת בכלל, הם לא רוצים הפסד שלהם

mich223

New member
הלו!

וול, זמרים אהובים(חוץ מדארן)? שירים אהובים(חוץ משל דארן)? שחקנים אהובים (חוץ מדארן,גם)? הדבר הכי מטומטם שעשית בחייך: הדבר הכי גאוני שעשית בחייך: הדבר הכי כיפי שקרה לך(חוץ מדארן...
): הדבר הכי מבאס שקרה לך: ואממ איך הפכת את הכתיבה שלך למשהו מקצועי?

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחח

זמרים אהובים(חוץ מדארן)?אמ. דארן................גם אדל אחלה! שירים אהובים(חוץ משל דארן)?כל השירים שדארן שר בגלי. (#מתחכמת). חחחחחאני אני לא יודעת. זה כל מה שאני שומעת בשנה האחרונה..עם כל העצב שבדבר
אני לא זוכרת מתי סתם שמעתי שיר לא של דארן .. חוץ מבגלי.. מ...
אוף. שחקנים אהובים (חוץ מדארן,גם)? סטארקיד~!!!!!
. וג'ניפר אניסטון. וכריס קולפר.P: הדבר הכי מטומטם שעשית בחייך:אתם שואלים שאלות מזה קשות :( מטומטם.. אני עושה הרבה דברים מטומטמים.. הדבר הכי גאוני שעשית בחייך:די נו אני לא יודעתת חחח הדבר הכי כיפי שקרה לך(חוץ מדארן...): דארן
. גם המשלחת לגרמניה. וטיול לאיטליה עם חברה. האמת שרוב הדברים הכייפים שלי קשורים בחו"ל
הדבר הכי מבאס שקרה לך: ה'הכי' הזה מציק לי בכל השאלות האלה. זה ממש קשה. חחח. אממ כנראהה מחלה שגילו לי שנה שעברה שצצה משומקום וסיבכה קצת דברים
ואממ איך הפכת את הכתיבה שלך למשהו מקצועי? אני עובדת בראש1. :) האמת לא יצא לי לכתוב כבר תקופה (ההשראה שלי נעלמה לאנשהו
), אבל זה אחד הדברים שאני הכי גאה בהם.D: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

mich223

New member
אוך,הקנאה

פיתחת גם את הכתיבה וגם את המשחק שלך?? אני כלכך רוצהה
הבעיה העיקרית שלי עם המשחק היא שאין לי ביטחון עצמי בשיט ואני מפחדת לעשות פאדיחות >< ואממ רפואה שלמה אם זה לא עבר לך.. אוה,שאלה! מה זה מדגישומטיק 2.0?

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifזאת גם הבעיה שלי

עם משחק. כאילו, אני נורא אוהבת את זה אבל אין מצב שאני אנסה לפתח את זה למשהו מקצועי. בכל מקרה, תנסי ללכת לאיזה קבוצת תיאטרון או משהו כזה.. איזה פאדיחות את יכולה לעשות? כאילו, ברור שעושים פאדיחות, אבל זה חלק מהכייף P: ואם הקבוצה טובה אז לאט לאט משתחררים (הייתי בכיתה ה' בחוג משחק, ושנה שלמה ישבתי עם חברות שלי בצד ולא עשינו כלום... כי התביישנו. חח אבל לאט לאט זה עובר כשמכירים את הקבוצה D:) ומדגישומטיק http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ את כותבת שם מה שתא רוצה וזה מדגיש לך (זה טוב לשאלונים סכמשים וכאלה
)

למעלה