Gleek Of The Week

Bell J

New member
רמאות!

דארן מופיע בסטארקיד! אמרו לך בלעדיו! צ'יטרית XP

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif ותגיייייייייייייידי *קרין מגריזו סטייל*

מתי את מתגיייסת ולאן?

shaharory

New member
~מרגישה מחויבת~

יש משהו שאת מתחרטת עליו? אם אני יתן לך את הטלפון של חברה שלי תוכלי להסביר לה איך לעשות לי מסיבת הארי פוטר ליומולדת? היא עדיין חושבת שאני צוחקת האם אי פעם תנסי סושי עם משהו אחר בפנים? מה הירק האהוב עלייך? טוסט או חביתה? ביצה קשה או מקושקשת? הארי או הרמיוני או רון?

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

יש משהו שאת מתחרטת עליו?דיייי עם השאלות העמוקות האלה! חחחחחחח ברור שיש. אני לא יודעת#%! אם אני יתן לך את הטלפון של חברה שלי תוכלי להסביר לה איך לעשות לי מסיבת הארי פוטר ליומולדת? היא עדיין חושבת שאני צוחקתחחחחח בכייף. צריך לפתוח עסק כזה. האם אי פעם תנסי סושי עם משהו אחר בפנים?חחחחחח אני פתוחה להצעות! מה הירק האהוב עלייך?לול אממממממ הירק האהוב עליי.. גמבה נראה לי. טוסט או חביתה?טוסט
ביצה קשה או מקושקשת?מקושקשת. אני לא אוהבת קשה
הארי או הרמיוני או רון?לא אוהבתאת השאלה הזאת. רון, כנראה. אבל גם הרמיוני. ולמרות שהוא מעצבן אותי לעיתים קרובות, זה הארי! אז. לא יודעת חחח. אהבה גדולה לשלושתם!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

A TotalGleek

New member
W T F ??????

איייייךךךךךךךך ? הוא כזה DORK וחמוד .. וג'ינג'י !!!!!!!!!|סמייליג'ינג'י|

mich223

New member
חחח ראיתי היום את הסרט וכשהארי הופיע

מישהו צעק: "הומו!"

Bell J

New member
רואהההה!

אהה גם אני ראיתי היום D: מישהו אמר באיזה בלוג שרולינג פחדה לעשות את הארי הומו (למרות שהוא כ"כ גיי והוא פשוט חייב להיות עם דראקו מאלפוי... ועכשיו הם קאנון בסרטים *-*) אז היא עשתה את דמבלדור >>"

mich223

New member
למה את חושבת הארי גיי?

עזבי..שאלה מכשילה-כולם גיי אצלך P: כמו שאמרתי,לא אכפת לי הארקו קאנון.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifבאמת למה? מה הטיעונים

שהארי גיי חוץ מהרצון העז שלך להוציא מהארון את כולם?!?!
אז כן הארי מקבל מחזור מפעם לפעם (ראה הארי פוטר ומסדר עוף החול) אבל אני לא חושבת שאי פעם צוינה התעניינות של הארי בבנים חחח

Bell J

New member
אני לא מכורת ספרי הארי פוטר

את האמת, אין לי אפילו את הספרים האלו בבית, אבל אני בטוחה שאם אני אעבור שוב על הספרים, אני אמצא לך כמה הוכחות
. בואי נגיד את זה ככה - עדיף בשבילך שאני לא אשאיל אותם ^-^

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחח אני רק מקווה שבמציאות

את לא מנסה להוציא בנים מהשכבה שלך מהארון או משהו חח:X

Bell J

New member
הם כוסיות >>"

הם לא צריכים להיות גייז... שישארו סטרייטים.

mich223

New member
אני מכורה ויש לי רק את השביעי בבית

או לפחות הייתי מכורה..אני לא סגורה על עצמי עכשיו. אניוואי,מה שניסיתי להגיד שזה לא אומר כלום!P: (למרות שכשיש לך דודים שהם במקרה גם שכנים שלך עם כל הסדרה,מי צריך לקנות?
)

למעלה