1x13

yassu1

New member
הוא בכלל לא ניראה שיכור....

וחוץ מזה לפי מה שהבנתי אז הוא נסע באור ירוק...מי שפיקשש היה הטנדר הכחול הזה שניכנס בהם... והיילי לא רבה עם נייתן על המיטה, היא פשוט אמרה לו שהיא מצוברחת כי היא רבה עם לוקאס ושהוא מאכזב אותה.... ונייתן אמר לה שזה אירוני שפעם הוא היה ההאס-הול (לא יודעת איך להגדיר את זה בעיברית) ועכשיו לוקאס שהיה הבוגר מבינהם מתנהג ככה והוא (נייתן) התבגר...

yassu1

New member
פרק יפה..

מצד אחד אני רוצה שדן יכיר אותו כבן שלו...ויתייחס אליו כמו שמגיע לו אבל מצד שני אני מרחמת על קית שבעצם היה לצידו של לוקאס כל החיים שלו כמו אבא... ועוד דילמה: מצד אני אוהבת את ברוק מאוד ואני רוצה שיהיה לה טוב כי היא מצחיקה ומתוקה ומאז שהיא התחילה לצאת עם לוקאס היא השתנתה הרבה, אבל מצד שני אני רוצה שלוקאס יהיה עם פייטון.. נייתן והיילי היו פשוט מצחיקים וחמודים היום!!!!! היילי צדקה על כך שהיא התעצבנה על לוקאס.....כי אם הוא יוצא עם מישהי אבל בוגד בה אז במה הוא שונה מאבא שלו בהתנהגות האגואיסטית הזאת?! ונכון שהוא לא רוצה לפגוע בברוק אבל זה שהם הולכים ומתחרמנים מאחורי הגב שלה פוגע בה יותר...

dalida1988

New member
יואו כל הפרק אני בוכההה

אפילו של למאמן היה דמעות בעיינים בכיתי... פרק סוףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לכתוב למה רובכם יודעים..

פרק שולט!!!!

אוףףףףףףףףףףףףף לוקאסססססססססס אני לא עצובה כ"כ כי יש לי את הפרקים במחשב ואני יודעת מה יהיה אבל בכל זאת זה עצוב
לוקיטסססססססססס

MaY1212

New member
אני חדשה-נכנסתי עקב המתח של הפרק...

בכיתי!!! מסכן לוקאססס איזה עצובבבבב למישהו יש מושג מה יקרה לו!? מי יציל אותו!?

kamila19

New member
קרן...../images/Emo160.gif

לפני הפרק הייתי בטוחה שקרן הולכת למות ..... אבל קית אשם בתאונה
, בגלל שהוא הישתכר ,ומסכנה קרן מה קית יגידג לה בטלפון אבל זה לא יכול להיות שלוקאס מת (שחקנים ראשיים לא מתים )

tazit

New member
אני בשוק אני בהלם....

וואו איז פרק. ואני חשבתי שהם יגיעו לשדה תעופה ויגלו שקרן התאהבה במישהו. בחיים שלי לא תיארתי שתהיה תאונה ודן יקרה בפעם הראשונה ללוקאס "בני..." איזה פרק, והיילי שפתאום התחילה לחשוב על מה גרם לה להיות עם נייתן, כמו שלוקאס אמר לה כשרבו. אני מתה לדעת מה יהיה בשבוע הבא....

tazit

New member
אה ועוד משהו

לא הבנתי את הקטע הזה של "כמה שתית היום?" קית' בכלל לא אשם בתאונה, היה לו ירוק. אז מה הרופא בכלל מאשים אותו. וברוק ופייטון, מעניין מה יהיה איתן.

m121

New member
הוא עבר באור אדום.......

מישהו יכול לקלקל לי ולתת את התקציר לפרק הבא?

היו שני רמזורים.

אחד ירוק לאלה שנוסעים ישר ואחד אדום לאלה שרוצים לפנות שמאלה, והוא פנה שמאלה... וכנראה הוא פשוט התבלבל והתייחס לרמזור הלא נכון. תכלס, הוא כן אשם.

../images/Emo58.gif פרק 14

לוקאס לא יהיה בהכרה לאורך כמעט כל הפרק הוא יזכה לביקורים מכמעט כל מי שמכיר אותו חוץ מהיילי שמרגישה רע בעקבות הריב שהיה בינהם טרם התאונה. בסוף הפרק נייתן הולך לבקר אותו ואז הוא מתעורר. זה פחות או יותר מה שאני זוכרת- ראיתי את הפרק ממש מזמן

למעלה