1x13

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x13../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

זהו שירשור הפרק הרשמי. התוכן שפה נחשבים כספוילרים רק לעוד זמן קצר, לכן לא טרחתי לסמן אבל אני מזהיר פה. ספוילרים לפרק המדובר. שם הפרק: Hanging By a Moment. תקציר בעברית(תודות ל-Ynet): תלויים על בלימה: פייטון ולוקאס מחליטים שהם חייבים להיות יחד, אך מתקשים לספר על כך לברוק. קית` ולוקאס נוסעים לשדה התעופה לאסוף משם את קרן, ובדרך הם מתנגשים ברכבו של דן, ולוקאס נפצע קשה. תקציר באנגלית(לקוח מאתר ה-WB): On their way to pick up Karen (Moira Kelly) from the airport, Keith (Craig Sheffer) and Lucas' (Chad Michael Murray) car collides with an oncoming vehicle and an unconscious Lucas is left fighting for his life. Having witnessed the accident, Dan (Paul Johansson) races Lucas to the hospital and must acknowledge that Lucas is his son in order to save his life. Meanwhile, Peyton (Hilarie Burton) decides to tell Brooke (Sophia Bush) about the kiss she and Lucas shared. טריילר. תגובות לפרק נא לשרשר לכאן.

noy13pour

New member
לאאאאאאאאאאא../images/Emo58.gif

לא רוצה שלוקאס ופייטון יהיו יחד הם לא מתאימםםםםם אני רוצה אותו עם ברוקקקקקקק ואאאאאאאאאאאאאא

noy13pour

New member
../images/Emo7.gifלאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

לוקאססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואאאאאאאאאאאאא

noy13pour

New member
יאו אנשים אני אשכרה בוכה../images/Emo70.gif

יאו אף פעם לא בכיתי על דמות

loli121

New member
למה למה ??

חוץ מזה שפעם ראשונה פרק נגמר בכזה מתח !! למה להרוג לי אותו למה למרות שזה ברור שהוא לא מת ! אבל אני בוכה דמעות !! לא קורה הרבה

bazookit

New member
וואאי

זה היה הפרק הכי דרמטי שראיתי ההתחלה הייתה צולעת אבלל הייתי בשוק בסוףף איך ראו שדן דואג ללוקאס פתאון הוא מתחיל להרגיש שזה הבן שלו שיאבהה ובבית חולים שהוא אמר שזה הבן שלו זה היה כזהה מרגש!

bazookit

New member
איייייייזזההההה פרקקקקקקק!!!!

יוווואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אנייי מתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ענבררר

New member
איזה פרק אלוף!!!

איזה פרק אלוהים ישמור!!!!!!!!!!! איזה זוג מתוק היילי וניתן הוא ניסה ללמד אותה לזרוק.. *איזה חמוד

bazookit

New member
אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי

איזזזהה פרקקקקק ששיוואוו הואא הבן שלי!! יאממהה אני בשוקקקקקק

TiNkyy

New member
:((((((((((((

מה הם עושים הא?!!?!?!? מה הם עושים?!?!?!?! למה הוא מת?!?!?! לאאא~!!!!#!@$@^%# שלא ימות!!~@#%$%&$%@ לא רוצה
למה הם עושים את זה?!?!!? ולמה זה נגמר ככה?! מה הם נדפקו?!?! לחכות עכשיו עד שבוע הבא!? אני שונאת אותם! אנשים רעים! אכזריים!

noy13pour

New member
הוא לא מתתתתתתתת../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אל תגידו את זה אפילו בצחוקקקקקקקקקקקקקקקק

AVriL AddiCt

New member
יאאאאאאא לוקאסססססססססס..שאלה

שאלה: מה יהיה עם לוקאס ופייטון?

TiNkyy

New member
בטח שהוא לא מת

הוא דמות מרכזית בסדרה הוא לא ימות.. אבל.. למה זה נגמר ככה?! זה כזה מותח! ומי שלא מוריד את הפרקים צריך לחכות עד שבוע הבא.. שזה להזכיר לכם עוד 7 ימים (שאני אשבע באמא שלי?! נשבעת באמא שלי :) שזה עוד המון המון המון המון זמן! לא כיף! למה זה נגמר ככה?!?!!? אוף אני רוצה לראות את הפרק הבא!

loli121

New member
מצטערת למרות שהבטחתי שאני לא יוריד

אני חייבת אני לא יכולה לחשוב שלוקאס ימות לי ככה

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק ..

יואווווו..זה היה כזה עצוב... לוקאס על מנותח=/// אשכרה ירדו לי דמעות (חח..ושמתי לב שלעוד כמה פה זלגו דמעות ...אז אני לא לבד) בלי קשר ללוקאס... אהבתי שהיילס ניסתה לקלוע לסל..היא מזכירה לי אותי בשיעורי התעמלות בבצפר... וזה מוזר שהיא עומדת ליד ניית'ן כי הוא כזה ענק והיא ממש נמוכה לידו..חחח... ונחזור ללוקאס... שדן אמר "הוא בני"זה היה ממש חזק...כי הוא סופסוף מכיר בו! וקרן הכי מסכנה...רק נחתה וכבר אמרו לה על הבן שלה... ועכשיו לחכות שבוע?!?!?!?!???!?!?!?!?!? אני אתפגר!

M i l k y W a y

New member
וואי הסוף היה חזק!!!

האמת שהיו קטעים בפרק שקצת הרדימו אותי... אבל לוקאס ופייטון כאילה חמודים הוא בכלל לא מתאים לברוק...הם הכי לא קשורים... ומה זה היה בסוף היילי כעסה על נייתן שהם היו על המיטה? לא ממש הבנתי את זה... הסצינה עם התאונה הייתה ממש חזקה.. אבל קית לא נראה בכלל שיכור, זה היה ממש מוזר..ודן הזה פשוט בנאדם מסכן, רואים שהוא רוצה להגיד משהו חכם אבל הוא פשוט לא מסוגל להוציא את זה מהפה....ומה יהיה עם לוקס כאילו איך הם יחיו אותו פתאום כי זה די ברור שהוא לא ימות... וסוף כל סוף קרן חזרה...סאחה על הלוק החדש!!באמת התגעגעתי...

למעלה