1x06

ועוד משהו שולי ואידיוטי שמפריע לי -

ורוניקה. ורוניקה. זה כזה שם ארוך ומסורבל. ובכל זאת, אף אחד, אבל אף אחד לא קורה לורוניקה בשם חיבה מקוצר כלשהו. זה מאוד מוזר, אפילו לילי, החברה הכי טובה שלה, קוראת לה רק "ורוניקה" בהזיות, אף פעם לא רוני, או מצדי אפילו ניקי - אבל אף פעם הם לא קוראים לה בשם חיבה מקוצר. עניין קטן, אבל מטריד.

SpinZ

New member
NARC

פרק נחמד מאוד, לא הכי טוב כי לא היה ממש תעלומה ומלואה, חוץ מהקטע של הבחירות וכ'ו, אבל זה היה נחמד עם הנקודות פירטים

תתש

New member
מסכן לוגן ../images/Emo7.gif

אין פלא שהוא כזה מתוסבך. בכל מקרה הפרק הזה (ביחד עם 1X04) מפתח את הדמות שלו כי שהוא דיבר עם הזה שניקה חלונות בתחנת דלק בפעם השנייה ראו שהוא מרגיש ממש רע ושהוא גרם לאבא שלו לתרום חצי מיליון דולר הראה שמתחת לכל המופרעות הוא בן אדם טוב שמתנהג איך שהוא מתנהג בגלל אבא שלו וסתם חושבים עליו דברים יותר גרועים ואני מצטרף למה שנאמר מקודם שסתם ורוניקה נהנת להאשים אותו. הגילוי שאבא של לוגן אלים גרם לי לחשוב שהוא זה שרצח את לילי בגלל שהיא נפרדה מלוגן בשביל וויבל. אי אפשר בלי מילה טובה לדנקן.
בברכה, תומר, ה-Co Counsel הרשמי של לוגן.

יאיי, יש לי עוזר! ../images/Emo13.gif

אהבתי את התיאוריה על זה שאבא של לוגאן רצח את לילי. אבל, למען האמת, לא נראה לי שעד כדי כך אכפת לו מהבן שלו שהוא ירצח מישהי רק כי היא נפרדה מהבן שלו.לעומת זאת, יכולותלהיות לו סיבות אחרות לרצוח אותה - יכול להיות שלאבא עצמו היה משהו עם לילי, או שהוא רצה משהו עם לילי - אלה יכולים להיות מניעים לרצח גם לאבא וגם לאמא של לוגאן.

Sweet Misery

New member
אה,

לילי נפרדה מלוגן בשביל וויבל? אם זה ספוילר ולא הזהרת, אני אאלץ לשסף את גרונך.

היה פרק טוב!

אבא של דנקן בילבל אותי - מצד אחד חשבתי שהוא מהאבות האלה שרוצים שהבנים שלהם יעשו רק מה שהם אומרים להם (כשהוא אמר לו להתמודד למועצת התלמידים) ומצד שני הוא אמר לו שהוא רוצה שהוא יהיה מאושר וכול זה... ונדה הזאתי זונה ! למה היא עשתה את זה דווקא לורוניקה?? מסכן לוגאן, איך ריחמתי עליו ... אבא שלו כזה זבל.. לא חשבתי בכלל בכלל שהוא מרביץ לו, כי גם מתי שהוא דחף אותו לוגן היסתכל עליו במבט כזה של "מה אתה עושה? " כאילו זה מוזר לו כזה.. וכשהאבא אמר שמחר הוא יעביר לו איזה שיעור <לא זוכרת בדיוק> בכלל לא חשבתי שזה יהיה בכיוון של מכות.. לוגן היה נדיר כשהוא אמר שהאבא תורם חצי מליון דולר ! חחח.. מגיע לו! הקטע עם הנעליים מאוד מסקרן! אני מחכה לפרק הבא!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאבל זה לא היה ככה..

הוא אמר שמחר יהיה לו שיעור ביחסי ציבור או משהו כזה והוא התכוון לזה שהוא לקח אותו למקום ההוא לחלק אוכל לעניים... הוא הכה אותו בגלל הקטע עם החצי מיליון דולר... ולא הבנתי מה וונדה עשתה לורוניקה... ולמה... הנה שתי גירסאות: 1. בשביל שלא ימצאו את הסמים שלה היא שמה אותם אצל ורוניקה? 2. בשביל שימחקו לה את האחזקת סמים מהתיק האישי היא שתלה סמים אצל ורוניקה והלשינה למשרד השריף? או שזה משהו אחר בכלל? חח *מבולבלת*

DARTHME

New member
אוקיי אני אעשה באמפ

לא רציתי להיגרר לזה אבל אני חייב כי אף אחד לא עונה לי על השאלה, אז מה קרה בסוף הפרק אחרי שהראו את אבא של לוגן מרביץ ללוגן?

למעלה