1x06

Miss Kitty

New member
הא,

אז כן הבנתי לא נכון
אז הרוצח כן חייב להיות קשור למישהו קרוב אל לילי, אפילו אולי שגר איתה באותו בית, בשביל להעביר לנאשם את הנעליים..

darthziv

New member
אף נידון למוות לא היה מפטר את

האדם היחיד שעלול לתת לו סיכוי לחיות הוא כנראה תחת איום רציני אולי אפילו איימו על המשפחה שלו

יש נקודה בדבריכם,

יש כמובן סיכוי שהוא באמת פיטר אותו פשוט כי הוא נואש נאי פעם להוכיח את חפותו. אבל בסידרה הזו, אכן יש סיכוי גדול יותר שמישהו הכריח אותו לעשות את זה.

יש נקודה בדבריכם,

יש כמובן סיכוי שהוא באמת פיטר אותו פשוט כי הוא נואש מאי פעם להוכיח את חפותו. אבל אתם צודקים, בסידרה הזו, אכן יש סיכוי גדול יותר שמישהו הכריח אותו לעשות את זה.

SpinZ

New member
בסדרה הזאת הכל אפשרי

אולי סחטו אותו או משהו כזה, אה ואת יכולה להפסיק עם התמונות בכל הודעה? זה משפיע על הפס, וזה מאט באופן מטורף, את התמונות שיש לך תשימי בגלריה..

Sweet Misery

New member
זה עניין של היגיון.

אבל לא משנה. וכמו שכבר ביקשו, בבקשה תפסיקי עם התמונות. לא רק שזה מאט, את מתחילה גם לשרשר תמונות שהן לגמריי אוף-טופיק גם בשירשורים שלא מתאימים לכך.

DARTHME

New member
../images/Emo27.gif

יואו איזה מסכן לוגן!!! אררג אבא שלו מניאק! זאת רק הפעם הזאת או שהוא כבר הרבה זמן מכה אותו? ולצערי עוד פעם פספסתי את הסוף כי אח שלי ואמא שלי רוצים לראות אסף הראל, אז מה קרה אחרי שהראו את אבא של לוגן מצליף בו?

DARTHME

New member
../images/Emo27.gif

מישהו מוכן לענות? אה ובקשר לשאלה אם זאת פעם ראשונה שהוא מכה אותו, שאלתי את זה כי כשהוא דחף אותו על הספה היה ללוגאן מן מבט כזה של "מאיפה זה בא?"

ליאוריש

New member
שוב פרק מצוין מרתק ומעניין!

אני מאוהב בורוניקה נראה לי חח סתם לא באמת היא פשוט מדהימה הדמות עצמה... והוונדה הזאת כזאת אגואיסטית טיפוסית...בחיים לא הייתי עושה כזה דבר לאף אני לא מניאק כמוה. לוגן אותי הוא מאוד מעצבן ...אז אני מצטער אני שמח שהוא חטף חגורה...כי הוא אידיוט. ויופי שההורים שלו בסדרה נשואים גם בחיים ליסה רינה ממלרוז פלייס והוא הארי המלין נשואים כמה שנים טובות. דאנקן הוא אדם מעניין...הוא לא מניאק כמו חבריו...וכל פרק מוסיף משהו לאופי שלו...כמו הקטע שהוא החזיר לילד את המגש שלו והעיף אחד מהחבורה שלהם. ובאמת מעניין מה יהיה עם הנעליים של לילי ? קשור לג'ייק? אולי מי יודע... נחכה לפרק הבא.

ליאוריש

New member
טוב החלטתי לומר שאני לא שמח שהוא

חטף מכות, כיזה באמת אסור לאף הורה אבל...שיפסיק להיות רע לורוניקה שלי.

הוא לא באמת כ"כ רע לורוניקה,

הוא לא ממש נחמד אליה, והוא אפילו גרם נזק לרכושה הפרטי (המכונית המסכנה
)אבל נו, זה לוגן - הוא קצת מופרע. בבסה"כ אנחנו לא יודעים על שום דבר ממש נורא שהוא עשה לה. והוא צודק, היא ממש נהנית להאשים אותו בכל צרה. בברכה, אומה, סניגורית הלוגאן הרשמית

ליאוריש

New member
הוא מאוד רע בכלל לאנשים..

אני מבין שאת הסניגורית הרשמית חח
אבל...אני לא סובל אותו. ואף אחד לא יפגע בורוניקה שלי וייצא מזה בשלום..

ועוד משהו חשוב,

היה נדמה לי כבר בצפיה הראשונה, וחשבתי שאולי לא ראיתי טוב, אבל בדקתי והתמונה מוכיחה - יש לורוניקה תיקייה על לוגאן. ואיפה? ברשימת החשודים ברצח של לילי. מה לוגאן עושה שם? האם גם הוא חשוד? או שהשם שלו שם כאיש שחקרו אותו כדי לגלות מיד ולא בהכרח כחשוד? לי נראה שהוא באמת אהב את לילי, אבל מי יודע עם הסידרה הזאת...

Miss Kitty

New member
הממ..

אולי בתור החבר שלה, וה"דפוק" של האיזור, הוא נחשב אוטומטית לחשוד..

למעלה