106
הבהרה: הודעה זו נכתבה במהלך הציפייה בפרק, כך שאם יש דעות סותרות (ויש
), כנראה שדעתי השתנתה במהלך הפרק. יש, לוגאן! היה לנו כבר פרק דנקן, ופרק וויביל ואפילו פרק טרוי. חיכיתי לפרק לוגאן, יש לי הרגשה שיש בו הרבה יותר מסתם הילד המופרע, ומגיע לו יותר זמן מסך. ההורים של דנקן קרציות, אם הילד לא רוצה להיות מעורב בפעילויות, שלא יהיה מעורב, מה הבעיה שלכם. גם כל העניין עם ההזמנת אוכל מטופש. הבלונדה המגעילה והמלשנית הזאת - הגיע לה איך שונדה דרכה לה על הפיצות! גו ונדה! כל הכבוד לה על זה שהיא רצה למועצת התלמידים, החוק הזה טיפשי בטירוף, ובכלל היא שלטה בפרסומת התעמולה שלה
ושמתם לב לאולי רמז בדברים שלה "בני העשירים האלה יתחמקו אפילו מרצח" חוץ מזה, שמתם לב שדנקן שיחק סוליטר בשיעור? אני סתם אוהבת פרטים קטנים ושוליים כאלה
איזה מתוקה לילי בהזיה: "למה שהוא ירצה להרוג אותך?" "הונסטלי, איי ואז אוסאום!" אהבתי. בכלל אהבתי את ההזיה הזו. בתרגום חופשי: "מה את עושה פה?" "אף פעם לא ראית סרט אימה? נשמתי נידונה לשטוט בעולם הגשמי עד שהצדק יתגלה. אהה, וכעיסוק צדדי, אני נותנת עצות אופנה" קאלט! יו, מסכן דאנקן! איזה חוצפה, להכניס אותו למירוץ, כשהוא בכלל לא רצה להיות בו. אהבתי את לוגאן עם ה"hi, that's my dad!" התפתחות נחמדה אך די צפויה - הנעליים עוד היו באחוזת קיין שהמשטרה באה אחרי שלילי נרצחה, כך שברור לחלוטין שמישהו הפליל את הבחור שנמצא עם התיק והנעליים של לילי. עכשיו נותר למצוא מי המודיע האלמוני, זה בטוח יוביל לרוצח. ושוב כצפוי - דאנקן זכה בבחירות. האם הוא באמת זכה כי הרוב הצביעו לו? או שמא היתה פה רמאות כלשהי? אני בעד האפשרות השניה. השאלה היא מי הרמאי, כי זה בטוח לא דנקן שבכלל לא רצה להבחר. קטעי האגרוף עם לוגאן וחבריו, היו מיותרים בתכלית. והמורה הבלונדינית "אני רק מציעה שתעזבי את הענין, לטובתך" - מה זה האיום במסווה נחמדות הזה? חוץ מזה שהמורה לעיתונאות וורוניקה הלכו אחת ליד השניה במסדרון, שמתי לב להפרשי הגובה הבולטים. אני תוהה - המורה פשוט גבוהה, או שורוניקה נמוכה? וברגע שמישהו כתב "ונדה רולז" והצביע לדנקן, הבנתי סופית. המורים מסרו מספרים מוטעים בהם רשמו את דנקן במקום שהיה של ונדה, כדי שדאנקן יזכה. ואכן, ממש אז גם ורוניקה הבינה, ושתינו צדקנו
חח, ורוניקה רשמה דאנקן בתוך הלב שנעליים של לילי, זה באמת קריפי! הוא אחיה! איזה העלבה ורוניקה הרביצה בדאנקן עם ה"אתה לא עושה כלום יותר, אתה עומד בצד ונותן לדברים לקרות" - וזה עצוב שזה כל כך נכון
השיחה של ונדה וורוניקה בבית שלה היתה נחמדה. אני חושבת שלורוניקה מזמן לא היתה שיחת בנות טובה וכיפית, עם מישהי שהיא ל-א רוח, אז טוב שונדה בסביבה. אני ממש מקווה שהיא תופיע בעוד פרקים ושהן יתקרבו שוב, כי ורוניקה צריכה עוד חברים. וונדה אמרה שהיא שמעה שהיה משהו בין ויביל ללילי! האם באמת היה? כנראה שכן, ושבגלל זה המסכן בכה בטקס האזכרה. אבל מצד שני, כל הרעיון של לילי וויביל נראה לי מוזר - חשבתי שלילי אהבה את לוגאן, לא חשבתי שהיא הטיפוס הבוגד. שלא לדבר על זה שורוניקה היא החברה הכי טובה שלה, הייתי בטוחה שהיא סיפרה לה ה-כ-ל, איזו סיבה בעולם היתה לה לאהוב את ויביל ולא לספר לורוניקה, החברה הכי טובה שלה, על זה? משהו פה נראה לי חשוד. אבא של לוגאן הוא ממש לא נחמד! קודם הוא מושך את לוגאן לצילום לפני תיירים, למרות שברור שלוגאן לא רוצה בזה. אח"כ הוא מרביץ לו על זה שהוא גרם לאבא לשערורייה! אני מבינה שהוא כועס עליו, אבל להרביץ לילד שלך בגלל זה?! להכות את הילד שלך? איך הורה יכול לעשות את זה? איך?! שלא לדבר על זה שלא נראה לי שז-ה מה שיהרוס לאבא של לוגאן את הקריירה. וקלטתם איזה אגואיסט הוא? שמתם לב שחצי מהקירות בבית מצופות בתמונות ממוסגרות של שערי עיתונים ופוסטרים של סרטים של האבא? איזה חמוד דנקן היה בזיכרון של ורוניקה, שהוא לא נתן לבריון להעיף את הילד מהמקום שהוא ישב בו
ושהוא נישק את ידה, הם היו כאלה מתוקים יחד!
אבא של לוגאן באמת שחקן טוב, אלעק "אני אוהב אותך, בן" ו"לילד הזה יש לב טוב", עצוב כל כך שזה רק משחק והאבא לא באמת מאמין בזה
גו לוגאן!!! איך הוא דפק את אבא שלו, עם ה"אבא הבטיח שהוא יתרום חצי מיליון דולר למזון לעניים", חולה על הילד הזה! אבא שלו בן זונה! איך הוא מעז להרביץ לו שוב ועוד עם חגורה??? כן, אז הילד שלך עשה משהו שלא מצא חן בעיניך, והתפרע ותרם חצי מייליון שקל מהכסף שלך - אבל זה לצדקה, והוא הבן שלך - איך אתה מעז להכות אותו? וזה עצוב כל כך שלוגאן נראה כאילו הוא רגיל לקבל מכות מאבא שלו ומהחגורה
זה פשוט נורא. חשבתי ששיטות "חינוך" כאלה כבר עברו מהעולם. פור לוגאן. והאמא שלו יושבת בסלון, ושותה בשלווה. איזה הורים נוראים יש לו. הורים שמתעללים בבילדים שלהם, זה אחד הפשעים הנוראים ביותר בעיני. בילד צריך לטפל, לדאוג לו, לתת לו אהבה ותמיכה. אני פשוט לא מבינה איך אפשר שלא לתת את כל הדברים האלה לילד שלך, ועוד להתעלל ולפגוע בו. אחרי פרק הלוגאן הנוכחי אני אוהבת אותו יותר מתמיד. סצינת הוצאת החגורה מהארון, היתה מרגשת כל כך, שעמדו לי דמעות בעיניים
"there's a couple of soccers" (ורוניקה לשוטר ולמנהל) אהבתי
וואי, אז מסתבר שונדה באמת שטינקרית. לא יאמן שהיא שיקרה למשטרה שלורוניקה יש סכין בלוקר, רק כדי שימחקו לה את ההאשמה מהתיק הפלילי, ועוד אחרי כל מה שורוניקה עשתה בשבילה. חוץ מזה, הרי לא מצאו סכין בלוקר של ורוניקה, לא יקלטו שונדה סתם שיקרה כדי שימחקו לה את הרישום מהתיק, וישאירו אותו כי היא רק שיקרה? כי אם לא, אז השוטרים שם טיפשים - אבל נו, מה חדש? אני ממש מחבבת את ג'ק קיין. אהבתי היום את השיחה שלו עם דנקן, כשהוא אמר שהוא רק רוצה שדנקן ימצא משהו שהוא מתלהב ממנו. אהבתי גם את החיוך שלו שהוא ראה את הבן שלו הנואם את נאום הניצחון, וראה איך הבן שלו משנה דברים. אבא שלה שינה את הקוד, אווצ'. אהבתי את השיחה מלב אל לב בסוף, שהיא אמרה לו שהיא משקרת והם צריכים להפסיק לשחק משחקים, והראתה לו מה היא גילתה. אם הם יחקרו עכשיו ביחד, בשיתוף פעולה, החקירה בטוח תתקדם יותר טוב.