שרשור יומי 17.05.2006

../images/Emo204.gifמתכונת בפיזיקה /=

היה בחירה של רק 3 מ4 במקום 3 מ5 בשתי השאלונים וקרינה וחומר היה .... איכסה. כבר מצאתי טעויות ><

K e R e N18

New member
טריליללילי טרהלהללהה../images/Emo9.gif

קיבלתי 93 במתכונת באזרחות=] מחר יש לי חופש!! וזהו
החיים נחמדים לפעמים
ומזל טוב דנה!

a Warming Sign

New member
|פיהוק|../images/Emo181.gif

אני תכף נרדמת.החומר באמנות זה אחד הדברים המעייפים כנראה.. יש לי עוד הרבה
מחר בגרות וראיון

yanivtr

New member
טוב. אתמול הייתי ב'מופע הזיקוקים

הגדול' ממש. איזו נפילה. אבל בהחלט חוויה. בחיים לא ראיתי כמות כזאת ענקית של אנשים. אתם לא מבינים, נראה לי חצי מדינה הייתה שמה, אם לא כל המדינה. רק לראות את האנשים היה חוויה. היו פשוט מיליונים. כל ת"א הפכה להיות משותקת. אפילו שהכבישים היו פתוחים, והמשטרה בכלל לא סגרה אותם, כולם הלכו באמצע הכביש, התעלמו ממכוניות, ממש יום העצמאות, רק עם פי אלף יותר אנשים. כל החוף ים היה מלא מלא אנשים. אתם פשוט לא תאמינו כמה אנשים היה שמה, ואפילו אם אני ארשום את זה מלא פעמים אני מבטיח לכם שאני עדיין לא מצליח להעביר במילים את הכמות הרבה של האנשים שהייתה שמה. טוב נו- היה שמה רבע מיליון. כן הצלחתי להעביר, אבל זה לא כזה דרמתי נשמע. בכל אופן, הזיקוקים עצמם היו דיי מעפנים. ובכלל, איזה מסע עשיתי כדי להגיע לשם. הריי כולכם שמעתם על הפקקים. ואני נסעתי באוטובוס. והסתבר שכל האנשים באוטובוס יעדם היה לראות את הזיקוקים.הבעיה הייתה שהפקק ממש לא זז. זה בכלל לא היה פקק. פשוט המכוניות כאילו שחנו במקום. לא זזנו בכלל. אז כדי לא להפסיד את המופע, באמצע הדרך, הרבה לפני ת"א, ירדנו מהאטובוס ברמת אביב, ופשוט הלכנו ברגל. איזה מסע עשיתי שמה, המסעות של צה"ל מתגמדים לעומת המסע שאנחנו עברנו. בדיעבד זה נשמע דפוק ללכת מרחק של עיר שלמה בשביל מופע זיקוקים עלוב, אבל שוב- חוויה

MrsGreen

New member
חיחי כן זה בדיוק מה שהיה לי

אנחנו מאלא שלא נשברו וירדו לפני והגיעו לים קצת באיחור הזיקוקים היו מעפנים מהנקודת מבט שלנו! אחותי אמרה שאיפו שהם היו, איפו ששמעו את המוזיקה זה היה ממש מדהים..בעע בכול מקרה, 4 שעות ומשהו רק הנסיעות הלוך חזור בשביל ה20 דקות האלה..לא היו שווים את זנ גם כן צרפתים XP

shiran™

New member
תנ"ך עבר

מי היה מאמין. איזה כיף!!! ובקרוב יהיה עוד יותר כיף!!

shiran™

New member
מורן! ../images/Emo120.gif

היה פחות נורא ממה שחשבתי. אני זוכרת כמה פחדתי. נקבל את הציון ונעדכן. ויש לי עוד פרצופים חמודים במסן

לומינגו

New member
באמת כיף שעבר!

חוצמזה, היה הרבה פחות נוראי ממה שחשבתי... ושירן- שכחת את הדבר הכי חשוב! אין יותר גינסברג בחיים. יאייייייייייייייייי!

למעלה