שרשור יומי 17.05.2006

../images/Emo176.gifאצלי הם מקדימים לי אותו../images/Emo70.gif

כבר הקדימו לי פעם אחת, ועכשיו שוב!!

onix 88

New member
../images/Emo4.gif

תנסי באמת לשלוח להם שוב פקס, תגידי שאת רוצה לגשת למועד חורף של הבגרויות, ולא למועדי ב' כי זה בכל זאת לפני התאריך גיוס שלך. אולי באמת תגידי על הפסיכו', או שאת מתכננת איזה טיול משפחתי לחו"ל. בהצלחה!

תודה!

אז מה לכתוב? איך פתאום יש לי עוד סיבות?:\ אולי אני אכתוב שחשבתי ששיפור ציוני בגרויות במועד חורף זה מספק ולכן לא הצגתי סיבות נוספות..או שלא כדאי לכתוב את זה?

onix 88

New member
האמת שאין לי מושג, מצטער..

תחכי שמישהו שיודע קצת יותר על זה יגיד לך מה לעשות, אולי גם אדם יודע כי אני זוכר שהוא ביקש דחייה.. ואם באמת בא לך לעשות פסיכו', אז תרשמי ותשלחי להם את הטופס, אני מניח שזה יעבוד (למרות שכמו שאמרו לך במתגייסים זה לא בטוח לגמרי). שוב בהצלחה! יהיה טוב

K e R e N18

New member
זה נראה לי טוב שתכתבי את זה...

שחשבת שזה מספק.. ואז זה לא יראה שפתאום את סתם ממציאה עוד סיבות...

yanivtr

New member
אממ תגידי שאת חייבת לגשת למועדי

חורף השנה כיוון שיש לך בעיות כספיות, וזה יהיה פשוט בלתי אפשרי מבחינתך לשלם את כל העשרות אלפי שקלים לקורסים הכנה לפני בגרות אחריי צבא, כיוון ששכחת כבר את כל החומר. על זה דיי קשה להם להגיד לא. והם לא ממש יחטטו לך בחשבונות האישיים. מקסימום הם מבקשים באמת אישור מהבנק על המצב הכלכלי, ואז את פשוט לא חוזרת אליהם (בהנחה שהמצב הכלכלי שלך טוב)

תודה לכם..

בינתיים כתבתי מכתב ויצא דיי חריף
עכשיו יצאתי יותר תקיפה במכתב הזה..לא יודעת אם זה טוב/יעזור במשהו.. אני אנסה כמה שאוכל, ואם לא אז לא.. הכל לטובה

LuLiLoPiLaTo1

New member
מזל טובבבב../images/Emo65.gif|מתנה|

שכל חלומותייך יתגשמו!!!! יום הולדת שמח!!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאין לי יותר מחשבים../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ישששששששששששששששששששששששש!

לומינגו

New member
מזל טוב!

אני זוכרת איזו הקלה היתה שנה שעברה לסיים עם זה! *כן, אבל אני כנראה מאזוכסטית אם המשכתי לעוד 5 יח"ל...*

לומינגו

New member
יום רביעי....

קודם כל, מזל טוב! *גמאני רוצה יומולדת ובלוני הליום ועוגה!* אז מה היה היום? ישנתי 4 שעות ואיכשהו קמתי ב-7. עשיתי מתכונת בתנ"ך (no more תנ"ך !!) שהיה טוב ותודה ששאלתם. הלכתי לשטוף ת'אוטו. ובערב יוצאים לחגוג לבייב מומולדת. שיהיה לכווווולם יום מקסים.

danzk

New member
תודה

כשיהיה לך יומולדת את תקבלי ממני אישית בלוני הליום ועוגה :)

לומינגו

New member
וואלה? יאיייייייייי!

איזה מותק את! עכשיו מגיע לך באמת יומולדת מושלם! ואם את כבר בקטע, יש לך זמן לתכנן את העוגה הטעימה (עדיפות לשוקולד) והזר של ה-18 בלוני הליום, כי המומולדת שלי באוקטובר. ושובפעם- מזל טוב!

../images/Emo176.gifיום עיון באזרחות ../images/Emo13.gif

וז'הו, עכשיו אני בבית.. אני חייבת להתחיל ללמוד למתכונת בתנ"ך!
שיהיה לכולנו יום מצויין ומהנה

s h u g i t

New member
"באמנות אין דבר כזה שאין דבר כזה"

*
ואולי בגלל זה יש כל כך הרבה חומר לבגרות מחר
למדתי קצת לבד, והולכת לקבוצת למידה עוד שעה. במגן קיבלתי 98 (!!!) אבל הבעיה היא שזה היה קל, ואני מפחדת שאני לא אבין מה רוצים ממני בבגרות, כי הם מתקיפים בציטוטים של כל מיני אמנים/יצורים אחרים.

מזל"טטטט../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif

המונמונים של מזל טוב.. וכל מה שתבקשי וכל מה שרק מברכים.. |שי

למעלה