תנסי באמת לשלוח להם שוב פקס, תגידי שאת רוצה לגשת למועד חורף של הבגרויות, ולא למועדי ב' כי זה בכל זאת לפני התאריך גיוס שלך. אולי באמת תגידי על הפסיכו', או שאת מתכננת איזה טיול משפחתי לחו"ל. בהצלחה!
אז מה לכתוב? איך פתאום יש לי עוד סיבות?:\ אולי אני אכתוב שחשבתי ששיפור ציוני בגרויות במועד חורף זה מספק ולכן לא הצגתי סיבות נוספות..או שלא כדאי לכתוב את זה?
תחכי שמישהו שיודע קצת יותר על זה יגיד לך מה לעשות, אולי גם אדם יודע כי אני זוכר שהוא ביקש דחייה.. ואם באמת בא לך לעשות פסיכו', אז תרשמי ותשלחי להם את הטופס, אני מניח שזה יעבוד (למרות שכמו שאמרו לך במתגייסים זה לא בטוח לגמרי). שוב בהצלחה! יהיה טוב
חורף השנה כיוון שיש לך בעיות כספיות, וזה יהיה פשוט בלתי אפשרי מבחינתך לשלם את כל העשרות אלפי שקלים לקורסים הכנה לפני בגרות אחריי צבא, כיוון ששכחת כבר את כל החומר. על זה דיי קשה להם להגיד לא. והם לא ממש יחטטו לך בחשבונות האישיים. מקסימום הם מבקשים באמת אישור מהבנק על המצב הכלכלי, ואז את פשוט לא חוזרת אליהם (בהנחה שהמצב הכלכלי שלך טוב)
קודם כל, מזל טוב! *גמאני רוצה יומולדת ובלוני הליום ועוגה!* אז מה היה היום? ישנתי 4 שעות ואיכשהו קמתי ב-7. עשיתי מתכונת בתנ"ך (no more תנ"ך !!) שהיה טוב ותודה ששאלתם. הלכתי לשטוף ת'אוטו. ובערב יוצאים לחגוג לבייב מומולדת. שיהיה לכווווולם יום מקסים.
איזה מותק את! עכשיו מגיע לך באמת יומולדת מושלם! ואם את כבר בקטע, יש לך זמן לתכנן את העוגה הטעימה (עדיפות לשוקולד) והזר של ה-18 בלוני הליום, כי המומולדת שלי באוקטובר. ושובפעם- מזל טוב!
למדתי קצת לבד, והולכת לקבוצת למידה עוד שעה. במגן קיבלתי 98 (!!!) אבל הבעיה היא שזה היה קל, ואני מפחדת שאני לא אבין מה רוצים ממני בבגרות, כי הם מתקיפים בציטוטים של כל מיני אמנים/יצורים אחרים.