שרשור יומי 17.05.2006

C u b e

New member
איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה שאלות בחרת?

shir el

New member
לילה - טוב ../images/Emo70.gif

מחר לא לומדת .. אבל יש לי מלא דברים לעשות .. בערב מועצת - נוער ... ואז חזרות ..
יום טוב

DreamS_HunteR

New member
יום רביעי...../images/Emo121.gif

יום ארוך.. כל מיני עיסוקי מועצת נוער וכאלה.. כל היום. יומטוב! מזל טוב דנה..

Eowyn of Rohan

New member
הוו רביעי..

קמה מוקדם כדי לקחת את אבא לתחנת הרכבת כדי שהאוטו יהיה אצלי היום ואז נוסעת לבצפר. 8:30-10:30 - מגן במתורגמנות אחכ אני הולכת הביתה וב-12 חוזרת לקבל ציון הגשה במעבדה בפיזיקה. 13:00-לא ידוע - בגרות בע"פ ברובוטיקה. נקווה שילך טוב ושיעלו לי את ציון ההגשה אחרת אני לא ניגשת(מורה לא הוגנת.. סיפור ארוך ונוראי
) ולבסוף אני אחזור הביתה ואמשיך לחרוש לביולוגיה(רק עוד 5 ספרים 2 מחברות 30 דפים ו-4 מבחנים לעבור עליהם! יאי לי
) טוב, אני הולכת להמשיך ללמוד עוד קצת ולישון.. לילה טוב

gilgula

New member
היום- מסיבת סיום 1 ~~

איזה כיף!! אחרי שחזרנו אתמול ב1 בלילב מחזרות מחר ההופעה האחרונה!@!!

Y M C A

New member
בוקר!../images/Emo9.gif

ב1 יש לנו מן תדרוך לטקס סיום מחר *סניף*. אח"כ נראה. וואי חודש מאי עובר ממש מהר

Y M C A

New member
אוח כבר עניתי על השרשור היומי

אבל בא לי שוב! אז היה לנו את התדרוך ההוא לטקס מחר. וואי אני כ"כ לא מאמינה שזה הגיעעע. והמרכזת שלי כ"כ טיפשה. אני מוכנה להישבע שהיא אמרה לנו לבוא בלפחות 3 שעות שונות מחר! זה הולך ככה (בערך): "אז מחר אתם מגיעים ב7 ועשרים" -כעבור 2 דקות- "מחר, כשאתם מגיעים ב7 ועשרה", -כעבור כמה דקות נוספות- "אני מבקשת להיות פה מחר ב7" אלוהים
ופתאום משום מקום היא פותחת לנו מפה של האולם
ומתחילה להסביר לנו מה כל שביל ממורקר אומר. טיול שנתי אשכרה. אח"כ הלכנו להסתובב קצת בקניון ושיחקנו במכונות האלו שמרוויחים בהן כרטיסים והיה מגניב
ולקחתי אריה נורא משעשע שכשלוחצים לו על משאבה הוא קופץ
! אחח הילדות. וזהו, כואבת לי הבטן ואני מקווה שזה לא יימשך גם מחר למרות שהתעלפות מחר בטקס תיתן לי את תשומת הלב הדרושה לי לקיומי! (זה בגלל שאין לי תפקיד על הבמה, רק בקטעי וידאו
) וואו כתבתי מלא

jenngirl

New member
איכס איזה יום../images/Emo82.gif

לא אמרו לי שהתגבור בג"ג הוא ב-9 וחצי ויכולתי לישון עוד שעה! כל היום הייתי בחזרות למסיבת סיום+השלמות. עכשיו יש לי הפסקה של חצי שעה ואני צריכה לחזור שוב להשלמות בערבית+חזרות[כןכן שוב] למסיבת סיום. ומשם אני הולכת ישר להתלמדות]; משמע,חוזרת הביתה בסביבות 9-10 [ואני עם דלקת עיניים.הבמאי אמר שזה דווקא מתאים לי המראה של המסטולית
]

onix 88

New member
זהו, עוד מעט נגמר..

עד עכשיו הייתי בחזרות למסיבה, וכמו שגילי אמרה, בערב המסיבה! יהיה טוב, רק חבל שאין לי מדים.. כמה שזה סמלי, בסוף המסיבה אנחנו שרים את "תראו אותי" של דר' קספר, ובדיוק אחרי החזרות כשעליתי לאוטו היה את השיר הזה בגלגל"צ. עוד מעט אני אלמד קצת למתמטיקה למרות שממש אין לי כח.. המשך יום טוב

א רוצים לדחות לי את הגיוס../images/Emo7.gif

חזרו אליי בדואר שהם לא דוחים.. מישהו יודע אולי אם אני אמשיך לשלוח פקסים זה יעזור? לשלוח עוד פקס?
בא לי למות

a Warming Sign

New member
אני לא ממש יודעת לגבי../images/Emo181.gif

איך זה הולך בבקשה השנייה לדחייה..אבל תקראי בפורום מתגייסים,יש מאמר על כל הנושא הזה. והבנתי שאפשר לבקש שוב שידחו לך,השאלה כמה זה יעזור.. אם את צריכה סיבות אני יכולה לתת לך בשפע

אז תתני...

אני שולחת להם שוב, הייתה לי הרגשה רעה שהם לא ידחו לי..לא יודעת..אבל אני לא יודעת, אם הם לא ישנו את דעתם? :\

a Warming Sign

New member
הממ..טוב,../images/Emo181.gif

תחכי קצת עם זה,מחר אני אוכל להתפנות לעזור לך,היום הזה הוא הכי לחוץ שהיה לי
,אין לי זמן לכלום. אני אדבר איתך מחר

למעלה