שאלת סקר

../images/Emo41.gif המאמרים מצוינים!!

אין לי כ"כ מה להוסיף על מה שנאמר. לי מדי פעם יוצא לשאול שאלה ספציפית על חומר כלשהוא (קלסימו) ואיך משתמשים בו אבל נדמה לי ש "טרום אמא" כבר אמרה שחסר לה מאמר על חומרים ותחליפיהם. ניתן באותה הזדמנות להוסיף למה החומר יכול לשמש.

לילוש34

New member
המאמרים מצוינים. ../images/Emo140.gif

כשרציתי להכין עיסת נייר הגעתי לכאן ומצאתי במאמרים את כל המתכונים והיה מצוין וברור. כרגע זה מה שבראש מעייני רק עיסת נייר אז קשה לי קצת לחשוב על עוד נושאים. מצטרפת גם לקודמותי שיש איזשהי בעיה שואלים פה והעיינות גדולה וכל אחת מנסה לעזור וזה נהדר. בהזדמנות זאת שוב רוצה להתפעל איזה פרגון ואהבה יש כאן זה מדהים, ממש כמו בית חם, התמכרתי סופית.

helenshva

New member
המאמרים בהחלט מצויינים ../images/Emo127.gif

ואם משהוא לא ברור, שואלים בפורום בדרך כלל תמיד עונים בשמחה

elali1

New member
המאמרים בהחלט ברורים מאוד

לא פעם אני נעזרת בהם שאני נתקלת בבעיה אתן עושות עבודה נפלאה תבורכו

יעלעל

New member
לגבי המאמרים

האמת שכבר המון זמן לא נעזרתי בהם. בהתחלה נעזרתי המון. יופי של מאמרים. ניכר שהשקיעו בהם. יש מאמרים מקסימים, מפורטים וברורים שעלפיהם אפשר להתחיל לעבוד ויש כאלה שפחות. לי קצת מפריע שבמקום מאמר יש קישור לשרשור אבל כנראה שאין מה לעשות. חסרים לי מאמרים על פרגמנט. זה נראה לי מלהיב ולא ברור לי איך עושים. וגם, חסרה לי מצלמה דיגיטלית, יש לי המון עבודות חדשות (חלקן כבר חולקו למתנות) אז אם הפורום יכול להעניק לי מצלמה אוכל להעביר כאן בכיף עבודות וגם סדנאות מצולמות על שלבי עבודה. בכל אופן תודה על הפורום, בזכותכם התקדמתי מאוד בכל מני עבודות ואני יצירתית ושמחה. תודה וחג שמח, יעל

למעלה