שאלת סקר

t o b i

New member
../images/Emo124.gifשאלת סקר../images/Emo124.gif

נבקש שגם אנשים שאינם פעילים בדרך כלל, ישתדלו לענות לנו פה- תודה
לאור פרוייקט שיפור חזות המאמרים שלנו.... חשוב לנו לדעת מה אתם חושבים על המאמרים שלנו- האם יש מאמר שחסר לכם, איזה שהוא נושא שלא נגענו בו
האם יש מאמר מסויים שטעון שיפור? וגם-אם יש אנשים שיכולים לכתוב מאמרים בנושאים כלשהם,או לפחות יש להם ידע גבוה ורוצים שנעזור להם, נשמח אם יציינו זאת בשירשור- הכל כמובן ללא התחייבות
גם אם יש הערה/בקשה שלא נשאלתם פה, אבל היא רלוונטית לנושא המאמרים- נשמח לשמוע אותם והשירשור הזה הוא בדיוק הפלטפורמה לכך! חתימה טובה
ממשכית וטובי

האמת?

עשיתם פה עבודה נהדרת. נעזרתי המון במאמרים. יש עוד דברים שאני עוד מתכננת לעשות ולצערי לא מספיקה... מה שחסר לי זה בעיקר הסברים על חריזות מיוחדות, למוגבלים כמוני שאפילו האתר היפני, לא מספיק ברור להם

יש משהו... קטנטן.

בתור אחת שהתחילה את הקורס אומנות וציור על עץ, הייתי רוצה לדעת מעט פרטים, או אולי לא שמתי לב ויש מאמר העוסק בכך, בעניין העתקת ציורים דרך נייר קופי (כפי שהוסבר לי כאן לפני כמה ימים) . כל היתר אחלה!!

ואולי עוד משהו...

מחירים והשוואות מחירים. למשל הייתי רוצה לדעת האם משתלם יותר לקנות את החומרי גלם: דבקים, לקה וכו' בהום סנטר או ב"טמבור"... כל אחד אומר לי משהו אחר. לגבי הצבעים.. ובכן מבחר החנויות רב.

t o b i

New member
חשוב לנו מאוד שתמשיכו להגיב, אנחנו

מצפות לשירשור ארוווווווווווווך

היי, נראה לי שהמאמרים מאד מקיפים

ובאמת כל הכבוד על הקדשת הזמן (וזה מצריך המון זמן מחשב) בכתיבת המאמרים והשיתוף בידע האישי של כל אחת ואחת. לא ראיתי שמשהו חסר במיוחד במאמרים, אבל אם כבר ביקשתן אז אימצתי והתאמצתי ולהלן תוצאות (יכול להיות שגם אלה קיימים ולא ידעתי): א. צילום - שימוש במצלמה דיגיטלית, טיפים והמלצות. "עיצוב תפאורה" לצילום ברור וממקד (המלצות על רקעים מעניינים ושעושים טוב לאובייקט (לפני זמן מה ראיתי שמישהו שעוסק בחרוזי זכוכית צילם את תוצריו על...אורז והתמונות היו מהממות ...כמובן שהתוצרים עוד יותר). כיווני תאורה ובוהק פלאש שלא יעיבו על האובייקט. ב. העלאת תמונה לפורום - אופן שליחת תמונות ומה עושים כאשר לא מצליחים להעלות תמונה. הקטנת תמונה בתכנה גרפית - כיצד? הסבר מפורט. ממש מפורט כמו אל "דמבואים" כמוני שלא מעלים תמונות כי לא יודעים להקטין קיבולת תמונה... תיקון תמונה בסיסי בתכנה הגרפית. זהו לבינתיים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני גם זוכרת ת'צילומים הללו

הם היו מדהימים!! וגם התליונים מזכוכית שהוא הכין!!! ונורא קשה לצלם זכוכית!

pizi33

New member
המאמרים וגם הקישורים הם גדוליםםםם

כמעט נרשמתי לסדנא לסריגת תכשיטים אבל בעקבות ההסברים המפורטים שמצאתי כאן אין בזה צורך יותר. אני צריכה לסיים עבודה שהתחלתי ולצלם אותה. אני לא בטוחה שאצליח להסביר בכתב איך עושים את זה אבל אני גרה בת"א ואשמח להדריך - ללא תשלום עבור ההדרכה.

t o b i

New member
אני המומה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני רואה עכשיו איך כל ה"גדולות" שואלות שם שאלות וזה... משכיתוש רושמת לי תודה ושזה נראה פשוט חחחחחחח ושגאיילי תותחית סריגת הצמידים רושמת שנדמה לה שהיא הבינה עקפה אותי בסיבוב עם הידע שלה בסריגת צמידים בכלל כל השירשור פרימיטיבי לא מתייחס עדיין לכל הסוגרים האלגנטיים וכל מיני סוגים של השחלות חרוזים וגם הכינוי שלי שם ..... וואו איזה שירשור נוסטלגי אני מתעלפת פה...

t o b i

New member
טוב נסחפתי עם הפרצופים פה למעלה

לא צריכה עד כדי כך צומי... פרצוף המום אחד יספיק

אפשר סריגת צמיד בחוט נילון?

הרבה תודה, קראתי את כל ההסברים = כל השאלות. רציתי לשאול אם אפשר לסרוג במסרגה אחת לקראת סוף החומר נגעת גם בנקודה זו. השאלה שנשארה האם אפשר להחליף את חוט הנחושבת בחוט נילון? הרבה תודה.

כיצד לקשט לעטר קל קל ?

אודה מאוד, אם אקבל מידע כיצד אפשר לצבוע קל קל ? או לחילופין להדביק עליו? קישטתי לב מקל קל ע"י סיכות נעוצות עם פיטים. רציתי לדעת באיזה צבע בסיסי אפשר לצבוע, האם צבע בספריי יתפוס? הרבה תודה מראש עדינה

יקה

New member
פשוט - הכל 10 - גמר חתימה טובה

את הפורום מצאתי ממש במקרה ולמדתי ועדיין לומדת המון הן מהמאמרים והן מהשאלות והתשובות כמובן שיש סוגי יצירה שיותר מעניינים אותי ויש שפחות אבל בסך הכל כל המאמרים וכל התשובות נכתבים מתוך רצון ללמד ולשתף וכל הכבוד לכולם רק שאלונת - היכן נישאר לכן מקום לתלות הכל כבר ניגמרו לי הקירות וכל הצינצנות והקופסאות כבר מעוטרות אין לי מצלמה אבל פעם תהייה......

t o b i

New member
בשביל זה יש חברים../images/Emo8.gif ועכשיו ברצינות

-אנחנו מאןד שמחות לשמוע תגובות גם ביקורות יתקבלו כן בברכה ועוד יותר כיף לראות אנשים שיוצאים מהקונכיות שלהם
אין לנו פה מספיק בשר עדיין... נחכה עד ליום ראשון שהכל יהיה בשיגרה ואז בטח יהיו עוד הערות. אגב- טיפים לצילום נכון בדיגיטלית יש וגם מדריך להעלאת עבודות (הראשון במאמרים-כללי, השני בטאגליינס)

למעלה