שאלת סקר

sari11

New member
סוף סוף אני מעזה

סוף סוף אני מעזה גם לכתוב. אני אורחת סמויה כבר המון זמן מאז חופשת הלידה שלי. (הגברת כבר אוטוטו בת שנתיים). ליצור אני יוצרת רבות בהשראתכן/ם. בעיקר מפיות, פוסטרים, חרוזים,וכאלה. אבל לוטשת עיניים עכשיו לפימו, פסיפס, ויציקות אבן. הפורום נהדר בעיני . דבר אחד אם אפשר לשפר זה החיפוש. אם מחפשים מעבר לכמה חודשים אחורה, הוא נתקע. אבל אני מניחה שזה קשור יותר לתפוז. טוב, אחרי טבילת האש הראשונה אולי אתחיל להיכנס יותר. צום קל וחתימה טובה

בנית גלריה

תשובה קטנה לשאלונת , גם אצלי אין מקום לעוד מסמר אחד..... בני משפחתי תמיד מבטיחים שיוסיפו בבית איזו גלריה.....כמובן שזה לא ניתן והכל בצחוקים, זו באמת בעיה. אבל מאחלת שיהיו לנו רק בעיות כאלה

קשתז

New member
אני מאוד מרוצה מהפורמט הקיים

ובהזדמנות זו מודה לכן על הניהול הנפלא של הפורום קשת

לדעתי המאמרים טובים מאד וזה

אולי המקום לומר תודה לפורום הנהדר שעוזר לי המון. לי חסר הצד הטכני דווקא - איך מעלים תמונה, איך מעבירים תמונה מגלריה (של מפית למשל) לכאן, איך מעבירים תמונה מאתר לכאן, וכד' - כל מה שקשור לידע הטכני. אשמח גם להסבר מלווה בתמונות על שיטת הקלקר שניסיתי אינספור פעמים אבל אף פעם לא מצליחה לי כמו שאני רואה כאן. שבוע טוב מתי

טוב אז... המאמרים מצויינים באמת

לכל מי שמתחיל וצריך עזרה. האמת היא שאם הייתי צריכה לתת הצעה היא שיותר מאמרים יהיו מלווים בתמונות הדגמה , כי כשרואים ויזואלית את תהליך ההכנה זה הרבה יותר מובן. לדוגמא, ההסבר של פיית מרציפן על איך עושים פרסקו קולז... וחוצמזה אני חושבת שבעיקרון יש הכל מהכל, ככה שלא חסר לי איזה שהוא מאמר על נושא כלשהו... מקווה שעזרתי. גמר חתימה טובה

סרינה99

New member
יש המוווןןן מאמרים...

אבל לפי דעתי חסר מאמר על תפירה... אני מעוניינת לדעת איך לתפור...אבל לצערי אין אף אחד במשפחה שלי שיודע לתפור וגם לא מצאתי אתרים בנושא אז אני מאוד אשמח אם מישהי תוכל להכין מאמר על זה.

ToXic LizZie

New member
אני חדשה וכשהיצצתי במאמרים לא מצאתי

מאמר על הנושא אותו חיפשתי- פימו! הייתי שמחה אם היה מאמר על דרכים להכנת פימו וכו'. אך בסך הכל רואים שהישקעתם! כל הכבוד!!

אילת39

New member
גם אני לא מצאתי על מילפיורי

כדאי להכניסו כקטגוריה ברשימה

BLaCk magiCat

New member
מבחינת מאמרים

זה די בסיידר אבל אני הייתי רוצה יותר פרוייקטים, הרבה יותר ברור כשזה בתמונות וככה לא נשאלות שאלות בסיסיות מיליוני פעמים.

shar75

New member
לי חסר למשל מידע בנושא ציור על עץ

אולי הסברים או דוגמאות שניתן להעתיק מהן (בעיקר פרחים ). כל השאר פשוט נהדר !!!

tinto2

New member
../images/Emo24.gifיש השקעה ותשומת לב במאמרים!

ועבודה נפלאה ! טיפים -(מתוך התנסות) תמיד טוב להוסיף !

אויטה2

New member
../images/Emo9.gifבוקר טוב, דווקא הייתי רוצה יותר

לדעת ציור על עץ, טכניקות, שושנים מכחולים וכו', בעברית. ראיתי שיש על דובי, אבל לא כתוב איזה מכחול. תודה. פורום מדהים

mor322

New member
דרך המאמרים למדתי המון על.....

עיסת נייר, מפיות, ויש לי קריצה גם לכיוון התכשיטים. אציין שהמאמרים כתובים מאוד ברור אני לומדת מהם המון.

המאמרים מפורטים ומקיפים

אולי ניתן להוסיף בצורה מרוכזת על תחליפים לחומרים הנמכרים בחנויות-כמו:שפטכל במקום משחת עיצוב, דבק נגרים במקום מקשר וכו'-הנושא קיים בפורום במסגרת שאלות והערות, אך לא באופן מרוכז. בתודה מראש.

אס האחת

New member
המאמרים וההסברים נפלאים

ואכן חוסכים קורסים שלמים בתחום. ישנם לפחות שני נושאים שעדין אני מחפשת ולא מצאתי הסברים עליהם: הראשון הכנת אלבום תמונות מעוצב שלב אחר שלב. והשני הכנת תכשיטים ויקטוריניים. אשמח אם משהו בהמשך יתרום מידע והסבר על כך בתודה אריאלה נ.ב מישהי הכינה לכלה צמיד סרוג מקסים שמתחבר לאצבע האמצעית. היא הבטיחה לשלוח הוראות בהמשך ועד היום לא נפגשתי בהם חבל. זה היה מהמם.

../images/Emo39.gif לדעתי המאמרים אחלה

אולי באמת כדאי לצרף תמונות של שלבי עבודה למה שאפשר, זה עוזר להבין
. אני גם דיי לא מנסה דברים חדשים בתקופה הזאת אז אני לא יודעת על משהו מסויים שחסר, ועד עכשיו גם אם הייתה לי בעיה באיזה נושא קטנטן הייתי שואלת ספציפית עליו פה בפורום והייתי מבינה
.

למעלה