בפעם ה-100...
שם: שגיא גיל: 18 מין: זכר מצוי מזל: קשת מאכל אהוב: כל דבר על האש שתייה מועדפת: וודקה "חלשה" בטעם אוכמניות("קלוקבקה", 25%) סדרה: מלאך שחור, מכושפות. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: זלזול באנשים מבוגרים ממני, במורים, באנשים בעלי דרגה גבוהה ממני בעבודה, בקרובי משפחה. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: הו, כן! כמה כריות: אחת וחצי. חיות מחמד: אחות. מכונית אידיאלית: AUDI TT נשמעת טוב...אבל אתפשר על כמעט כל מכונית ספורטיבית אחרת...אולי מאזדה מיאטה?
מוזיקה בכלליות: לא בשבילי
להקה אהובה: אין מאמין/ה באהבה וירטואלית?: אמ...מה? הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: רק אנשים שפגשתי במפגשי פורום מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא! מהי אהבה בשבילך?: תשוקה + אכפתיות + חיבה + הנאה בחברת הבן/בת זוג + רמת תקשורת גבוהה. את בחור\ה של סטוצים?: לא...אבל לא היה לי אכפת לאחד כרגע... מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אין לי מושג... מה אתה אוהבת לעשות?: אלוהים, יש הרבה, לא אתחיל לפרט. מקומות בילוי מועדפים: בארים. אתה אוהבת להיות בבית?: אין לי רגשות בנוגע לזה... את אוהבת ילדים?: אני לא פדופיל! מי שהפיץ את השמועות האלו היה בן אדם נבזה ביותר! המרחק הפיזי כן קובע?: לצערי. אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא תודה. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: כן. איזה פתגם אומר לך הרבה?: לא עולה לי לראש כרגע. מהו המשפט שמאפיין אותך?: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו
אתה בחורה קנאית?: אני לא בחורה!
אבל לא ממש. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מה שאנשים רגילים אומרים...אין לי משהו מיוחד... האם אתה מאמין בה´?: לא. החיים הטובים לדעתך: פרדייז הוטל מישהו מסתכל פה? זה זה! היחסים עם ההורים טובים?: כן. לבוש: כן...איזה? רגיל...לא לובש ג'ינס. איפור: בוודאי, אני הרי דראג קווין בנוסף להיותי פדופיל! ברגע זה: לובשת: חליפה ספורטיבית של PUMA. מוזיקה: אין. חושבת על: איזה אהבל בנה את השאלון הזה...
. הדבר האחרון ש... קניתי: 10 ספרי רומח הדרקון
. עשיתי: כתבתי שקניתי 10 ספרי רומח הדרקון... קראתי: RIVERWIND THE PLAINSMAN. זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: פרטית ALL THE WAY. קפה או תה: תה, לא סובל קפה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות. חתולים או כלבים: כלבים. אוכל או ממתקים: מה? ממתקים זה לא אוכל? אני אוכל את שניהם... קולה או פפסי: קולה. את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אני לא רוצח פסיכופת...אבל אם חייב אז את העם הפלשתיני מתובל בעם הצרפתי. לשמוע: את בוש אומר "VIVA LA ISRAEL". להיות כמו: אין לי בעיה עם מי שאני. האחרון סרט אחרון שראיתי: MATRIX RELOADED ב-DVD בקלונוע: זה היה מזמן...וכדי להראות עד כמה- שרה"ט: החבורה. בטלוויזיה: היום ראיתי איזה סרט...לא זוכר את השם, על איזה ילד קתולי אידיוט שניסה להפוך יהודי לנוצרי. במחשב: היו זמנים במקסיקו(2003). מספר אחרון שחייגת: חסוי. דבר אחרון ששתית: קולה. דבר אחרון שאכלת: צ'יפס. פעם אחרונה שהתקלחת: שלשום(לא היה לי אתמול זמן!)...וכמובן היום לפני השינה גם...למעשה זה כל יום...חוץ מכאשר אין לי זמן...מה אני מסביר את עצמי פה?! פעם אחרונה שבכית: אויש, זה היה ממש מ-ז-מ-ן...בכיתה ו' נראה לי. פעם אחרונה שחייכת: לפני 2 שניות... פעם אחרונה שצחקת: אממ...ביום שישי נראה לי, אחרי כמה כוסיות וודקה... האדם האחרון שחיבקת: אחותי. האדם האחרון שנישקת: אחותי, נשיקת לילה טוב. הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב, להורים ולאחחותי. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: אחד מףפורום כדורסל באייסיקיו... הריח האחרון שהרחת: דבק...אל תשאלו! האם אתה: מעשן/ת?: לא. ישן עם חיות פרווה: לא. מנגן על כלי נגינה: לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן. קורא עיתון: כן. מאמין בנסים: לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: מממ...באמצע. רואה בשוטרים חברים או אויבים: חחח...ידיד שלי היה עונה טוב על זה...אני רואה בהם אנשים שאין לי, ואני מקווה שגם לא יהיה לי שום קשר עמם. אוהב אלכוהול: כן! לא תכונה טובה...אבל לפחות אני לא מעשן... מאמין באסטרולוגיה: לא. מאמין בקסמים: לא. מתפלל: לא. מבקר בבית כנסת: לא. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן! הצבא הבן-ז*נה בגלל בעיות התקציב המזד*נות של המדינה שלנו מנע את זה ממני! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: בדר"כ לא. חובש כובעים: אמ...לא באופן קבוע...כשממש חם. שונא את עצמך: לא, למה??? מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: אני נייטרלי לגביו. מאמין במכשפות: לא. מאמין בשטן: לא. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: ממש לא. אוהב לטייל בגשם: ממש ממש לא. אוהב ציניות: אוהב? לא יכול לומר שאוהב אבל אני התברכתי/קוללתי בה. שר במקלחת: לא
. האם יש לך: סודות: בודאי. חלום שחוזר על עצמו: לא שידוע לי. פירסינג/קעקועים: לא...רוצה קעקוע אבל. חוויה אחרונה שחויית: תגדירי חוויה...נגיד שעבודה 10 שעות ביום במשך חודש ללא ימי מנוחה כמעט(היו כמה בגלל גשמים). מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין אחד כזה...אני נתעניין בתרגום ועיצוב גרפי. סרט אהוב: גלדיאטור. פשלה: אני
. הבן אדם הכי שנוא: מממ...לא ממש יש לי אויבים...ולא ממש יש בן אדם אחד שאני שונא במיוחד... הדבר הכי קשור אלי: לא הבנתי? הכי שונא בעצמי: חוסר היכולת להרפות, להשתחרר, להתנהג באופן ספונטני...אני מניח שבגלל זה אני אוהב אלכוהול
. הכי אוהב בעצמי: אנשים קוראים לזה עקשנות, אני קורא לזה כושר התמדה
. פיצול אישיות: אם היה לי, אישיות אחת שלי הייתה רוצחת את השניה... לפני המוות: לקבל תשובות לכל השאלות. מה השאיפה בחיים: להצליח ולהשיג כמה שיותר בחיים.