שאלון!

GingerBread Man

New member
אני!!

שם: ניר גיל: 16 וחצי מין: זכר מזל: סרטן מאכל אהוב: אין משהו מיוחד, אני מהאלה שאוכלים כמעט הכל. כמעט. שתייה מועדפת: האממ קולה לצערי (אני מנסה להגמל! באמת!) סדרה: מונטי פייטון זה נחשב? האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כן!!! כמה כריות: 1 עבה או שתיים לא עבות. חיות מחמד: כלבה זקנה ושמנה שאני אוהב מאווד. מכונית אידיאלית: כזו שיודעת לסוע. מוזיקה בכלליות: מוזיקה:) - רוק קלאסי, רוק בריטי, בלוז, ג'אז, רוקנרול ובעצם כל מה שיפה. להקה אהובה: אהה! קשה לי לבחור! אבל אם אני חייב אני אתן את הפרס לפינק פלויד. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא יודע. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: כן. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן. מהי אהבה בשבילך?: הרגשה שלמישהו אכפת ממך. את בחור\ה של סטוצים?: אני מעדיף קשר רציני אבל לרוב אני לא אגיד לא לקשר של one night stand. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מוזיקה, חברים, לנגן, משפחה. מה אתה אוהבת לעשות?: תראו סעיף אחד למעלה. מקומות בילוי מועדפים: מקומות עם אנשים שאני אוהב. אתה אוהבת להיות בבית?: מאוד מאוד מאוד. את אוהבת ילדים?: לפעמים. המרחק הפיזי כן קובע?: אני לא בטוח שהבנתי אבל לדעתי כן. אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: בהתחלה כן אבל אחר כך לא. ואני אתעצבן מזה מאוד. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא יודע. איזה פתגם אומר לך הרבה?: לא יודע. מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא יודע. אתה בחורה קנאית?: כן אני קנאי. אבל משתדל שלא. הלב מקנא אבל המוח מסרס אותו. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אתה ___ כמו אלוהים. האם אתה מאמין בה´?: לא יודע אם אלוהים קיים וגם לא אכפת לי כל כך. אין לי הוכחה לאף כיוון. אבל אני אתאיסט במובן המלא של המילה. החיים הטובים לדעתך: לעשות מה שאתה אוהב עם מי שאתה אוהב. היחסים עם ההורים טובים?: כן, מאוד. לבוש: לא משהו מוגדר. ג'ינס נוחים. חולצות חלקות. ותודה שיש צעיפים! איפור: לא ניסיתי עד כה. ברגע זה: לובשת: ג'ינס ומעיין סוודר מגניב ומחמם. מוזיקה: Led Zeppelin - Dazed and Confused - בהופעה. חושבת על: השאלון הזה. *הדבר האחרון ש... קניתי: אלבום של הביטלס. עשיתי:
קראתי: הארי פוטר החמישי (באנגלית!) *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: תלוי מתי. אני אוהב את שניהם. קפה או תה: תה תה ועוד פעם תה. עדיף צ'אי! שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: פרפקטציוניסט. גאד אני שונא את זה. חתולים או כלבים: כלבים. אוכל או ממתקים: אוכל. קולה או פפסי: קולה. את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אף אחד. לשמוע: לשמוע מדבר? גנדי. להיות כמו: לא יודע. האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: שר הטבעות: שיבת המלך. בטלוויזיה: המספריים של אדוארד (זה נחשב בקלטת וידיאו?) במחשב: מופע האימים של רוקי. מספר אחרון שחייגת: החבר הטוב שלי דבר אחרון ששתית: תה דבר אחרון שאכלת: פופקורן פעם אחרונה שהתקלחת: היום בערב פעם אחרונה שבכית: שבועיים. פעם אחרונה שחייכת:היום בערב. פעם אחרונה שצחקת: היום בערב. האדם האחרון שחיבקת: ידידה שלי. האדם האחרון שנישקת: נשיקה ממש ממש? סתם מישהי. הדבר האחרון שאמרת ביי. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: או ואהה לא זוכר. הריח האחרון שהרחת: ריח של צ'אי. האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: כן - גיטרה, פסנתר ותופים. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן. קורא עיתון: כן, בייחוד מגזינים של סופי שבוע כמו העיר וכדומה. מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: דווקא כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים: אממ לא יודע. אוהב אלכוהול: לא אוהב. אבל חוטא בזה לפעמים. מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: בר מצווה זה נחשב?
לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכוון מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: המון זמן לא הפעלתי את האיי סי קיו. חובש כובעים: כשקר כובע גרב. שונא את עצמך: לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: לפעמים. מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן מאוד. אוהב ציניות: לפעמים. שר במקלחת: אולי.. (לא זוכר) האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא. פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: ממ לא הבנתי. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: באמת באמת? ליצור מוזיקה. סרט אהוב: משתנה. כרגע סיוט שלפני חג המולד של טים ברטון הגאון! פשלה: לא זוכר. הבן אדם הכי שנוא: אין הדבר הכי קשור אלי: אוסף הדיסקים הגדל שלי. הכי שונא בעצמי: פרפקטציוניזם. הכי אוהב בעצמי: פרפקטציוניזם. פיצול אישיות: לא. לפני המוות: לראות את כל העולם, ולהפרד כמו שצריך מיקיריי ואהובי. מה השאיפה בחיים: להנות!

Guy24Gold

New member
אני!

שם:גיא גיל:13.5 מין:ז מזל:סרטן מאכל אהוב:אוכל, כל סוג שתייה מועדפת:קולה סדרה:בטלויזיה? 24 האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:לפעמים כמה כריות:3 חיות מחמד:שישה כלבים וכלבות מכונית אידיאלית:גדולה מוזיקה בכלליות:רוק קל להקה אהובה:rhcp מאמין/ה באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:תלוי מהי אהבה בשבילך?: love את בחור\ה של סטוצים?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:כשאני מאושר מה אתה אוהבת לעשות?:הרבה דברים מקומות בילוי מועדפים:הבית שלי, פשוט ח-ג-י-ג-ה! אתה אוהבת להיות בבית?: השאלה הקודמת כבר ענתה על השאלה הזאת את אוהבת ילדים?:אני דיי ילד בעצמי אז כן המרחק הפיזי כן קובע?:ברור אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?:לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: פתגם ארוך מהו המשפט שמאפיין אותך?:אני חמוד אתה בחורה קנאית?: אני לא בחורה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סתום האם אתה מאמין בה´?:ב-ה' אני מאמין, באלוהים הבן זונה לא החיים הטובים לדעתך: ערוץ טלויזיה בלבד היחסים עם ההורים טובים?:כן לבוש: כן, אני בד"כ לא ערום איפור:לא ברגע זה: לובשת: חולצה ומכנסיים מוזיקה: אין חושבת על:אני לא חושבת *הדבר האחרון ש... קניתי: לוזכר עשיתי: הקלדתי משו במחשב קראתי: דשד"ס *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה או תה:תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: לאזב חתולים או כלבים: כלבים אוכל או ממתקים: אוכל קולה או פפסי: פפסי מקס את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אתם לא מכירים לשמוע: דיסק להיות כמו: כמוני האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:שיבת המלך בטלוויזיה:לוזכר במחשב:lass art/ happy tree friends מספר אחרון שחייגת:לוזכר דבר אחרון ששתית:תה דבר אחרון שאכלת:ביייגלה עם לבנה וזעתר פעם אחרונה שהתקלחת:לפני חודש פעם אחרונה שבכית:מזמן פעם אחרונה שחייכת:לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת:לפני כמה דקות האדם האחרון שחיבקת:לוזכר האדם האחרון שנישקת:לוזכר הדבר האחרון שאמרת:ביי הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: smarterchild הריח האחרון שהרחת:ריח של תה האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה:כן! הכלב שלי מנגן על כלי נגינה:כבר לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:ברור קורא עיתון: כן מאמין בנסים:לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:ממש לא רואה בשוטרים חברים או אויבים:חברים אוהב אלכוהול:לא מאמין באסטרולוגיה:לא מאמין בקסמים:לא מתפלל:לא מבקר בבית כנסת:רק בבר מיצווה לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:.כן חובש כובעים:רק בטיולים שונא את עצמך: כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לפעמים אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות:לא מאמין בשטן:לא מאמין בשדים ורוחות:לא נותן אמון בקלות:לא אוהב לטייל בגשם:לא אוהב ציניות:במידה שר במקלחת:לא האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:משחק די אנ די מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:במאי סרט אהוב: הרבה פשלה:הרבה הבן אדם הכי שנוא: אני הדבר הכי קשור אלי: אני הכי שונא בעצמי:אותי הכי אוהב בעצמי:את הכל פיצול אישיות: .לא לפני המוות: כן, אני עדיין לפני המוות מה השאיפה בחיים:תלוי איך מגדירים "לשאוף"

CastroGirl666

New member
הינה שלי...

שם: סופי גיל:14 (עוד חודש15)
מזל: דלי
מאכל אהוב: אוכל איטלקי- פיצה, ספגטי...
שתייה מועדפת:מיץ תפוזים
סדרה: מכושפות, סברינה המחשפה הצעירה ועוד הרבה האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כן
כמה כריות: כמה שיותר חיות מחמד: סוסים וחתול אבל לא בארץ
מכונית אידיאלית: קבריאולט או B.M.W
מוזיקה בכלליות: הכול חוץ מרוק כבד להקה אהובה: הרבה מאמין/ה באהבה וירטואלית?: פחחחחחח לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתואיתה?: לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: משהו שגורם לך לעשות דברים מביכים ומשוגעים. בקיצור סתם מיותר את בחור\ה של סטוצים?: לא בדרך כלל
מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: חופשים ונסיעות עם מישפחה
מה אתה אוהבת לעשות?: לצייר לירקוד ושופינג ולקרוא מקומות בילוי מועדפים: בכל מקום העיקר עם חברים ומישפחה אתה אוהבת להיות בבית?: כן את אוהבת ילדים?: עד גיל אחד המרחק הפיזי כן קובע?: תמיד אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא רוצה להשלות אותו אז לו
איזה פתגם אומר לך הרבה?: הטועות הכי גדולה של בן אדם היא להגיד שאינו עושה טועיות מהו המשפט שמאפיין אותך?: יופי הוא זמני אך החוכמה נצחית אתה בחורה קנאית?: מאד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ארגורן יותר יפה מלגולאס (בזמן האחרון אני מושפעת משר הטבעות) האם אתה מאמין בה´?: מה? החיים הטובים לדעתך: אושר ועושר ובריאות היחסים עם ההורים טובים?: הכי טובים שיש לבוש: אלגנטי אבל לא מיושן מדיי איפור: לא בולט מדיי ברגע זה: לובשת: טייטס, חולצה מוזיקה: לא שומעת כלום חושבת על: מה לענות בשאלה הבאה *הדבר האחרון ש... קניתי: מתנה לאחותי לסלווסטר
עשיתי: ישנתי
קראתי: הארי פוטר החמישי *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית (זה יותר בטוח) קפה או תה: קפה
שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: שלמות חתולים או כלבים: חתולים
אוכל או ממתקים: אוכל קולה או פפסי: קולה דאיט את מה/את מי היית רוצה? להרוג: המורה בלשון וג'קר (למי שקרא:למה היא הרגה אותו!!!!!!!!
) לשמוע: ארגורן
להיות כמו: אני מרוצה ממה שאני האחרון סרט אחרון שראיתי: לא זוכרת אני חושבת "המקור" בקלונוע: שר הטבעות ושיבת המלך בטלוויזיה: מומיה 2 במחשב: אקס מן 2 מספר אחרון שחייגת: 066598525 דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע
פעם אחרונה שחייכת: היום לפני כמה דקות
פעם אחרונה שצחקת: היום
האדם האחרון שחיבקת: אחותי
האדם האחרון שנישקת: אימא שלי הדבר האחרון שאמרת "מה עם הטלפון?" הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: בן דוד שלי מרוסיה הריח האחרון שהרחת:של קולה האם אתה: מעשן/ת?: איכס לא ישן עם חיות פרווה: כן
מנגן על כלי נגינה: ניגנתי על פסנטר מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן קורא עיתון: רק מגזין מאמין בנסים: מה זה? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא רואה שוטרים ביכלל
אוהב אלכוהול: יין אדום ושמפניה וגם בורה
מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: כן
מתפלל: לעיתים נדירות מבקר בבית כנסת: בחגים מסוימים לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: זה עוד רחוק מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: כן סתם עובדת עליהם
חובש כובעים: יש לי פחד כובעים שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא פגשתי כזה אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: אני אחת מהן (סתם)כן מאמין בשטן: הוא החבר הכי טוב שלי מאמין בשדים ורוחות: כן נותן אמון בקלות:לא אוהב לטייל בגשם: כן
אוהב ציניות: יאפ... זאת אני שר במקלחת: לא האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: צניחה חופשית
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מעצבת אופנה סרט אהוב: הרבה
פשלה: קטן עליי הבן אדם הכי שנוא: קצ'פיטו (לא אפרט מי שיודע יבין) הדבר הכי קשור אלי: המחשב הכי שונא בעצמי: אין דבר כזה הכי אוהב בעצמי: ישירות פיצול אישיות: לא המקרה שלי. לפני המוות: לא חשבתי על זה עדיין מה השאיפה בחיים: שהעולם יהיה מקום יותר טוב לחיות בו

SaberTooth

New member
אממ... זה ארוך... ../images/Emo122.gif

שם: תום... בעצם, סייבר. גיל: 15 וחצי...
מין: זכר. מזל: תאומים. מאכל אהוב: אממ... חמין! שתייה מועדפת: מים, אני שותה רק מים. סדרה: אנדרומדה!!!
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא שידוע לי. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: תלוי איזה אנשים... :x כמה כריות: שתיים. חיות מחמד: אמממ... אח קטן? מכונית אידיאלית: לא יודע...
מוזיקה בכלליות: כל מה שנשמע טוב, אין סיגנון מועדף אחד. להקה אהובה: כנ"ל. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: אממ... אני מניח. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: בטח! מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא. מהי אהבה בשבילך?: ת'אמת, אף פעם לא ממש חשבתי על זה... את בחור\ה של סטוצים?: לא. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: כשאני אמצא אותו, אודיע לכם. מה אתה אוהבת לעשות?: לקרוא, להתבטל. מקומות בילוי מועדפים: אין ממש... אתה אוהבת להיות בבית?: בהחלט. את אוהבת ילדים?: ילדים קטנים? לא! המרחק הפיזי כן קובע?: הא...? אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא...
ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: בדרך כלל. איזה פתגם אומר לך הרבה?: “Into each day some rain must fall.” מהו המשפט שמאפיין אותך?: אממ.. לא נראה לי שיש אחד כזה, לפחות לא אחד שאני מכיר. אתה בחורה קנאית?: אני לא בחורה, אבל בכל מקרה - לא בדרך כלל. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אני לא מרבה להגיד בכלל... :x האם אתה מאמין בה´?: אממ... תלוי באיזה, ויש אנשים שמבינים... החיים הטובים לדעתך: לא יודע... היחסים עם ההורים טובים?: יחסית. לבוש: ג'ינס וטי-שרט. איפור: לא...
ברגע זה: לובשת: ג'ינס וטי-שרט. מוזיקה: Eminem - Lose Yourself. חושבת על: בטח כולם אומרים "איך לענות על השאלה הזו."... *הדבר האחרון ש... קניתי: העונה הראשונה של אנדרומדה בדי וי די. עשיתי: אממ... הקלדתי את התשובה לשאלה הקודמת...
קראתי: כל החיים לפניו/אמיל אז'אר בשביל שיעור ספרות. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: לא זה ולא זה. מסיבות של לא הקטע שלי. קפה או תה: תה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: בדרך כלל, שואף לשלמות, אבל זה משתנה. חתולים או כלבים: חתולים! למרות שאני אלרגי אליהם...
אוכל או ממתקים: אממ... תלוי. קולה או פפסי: לא זה ולא זה. רק מים! את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אחי הקטן. לשמוע: אממ... לא יודע. להיות כמו: אני מרוצה עם מי שאני. האחרון סרט אחרון שראיתי: שר הטבעות - שיבת המלך. מיגע ומשעמם אפילו יותר מהספר. בקלונוע: כנ"ל. בטלוויזיה: אמממ... אני ממש לא זוכר. אני לא נוהג לראות סרטים בטלוויזיה. במחשב: מועדון קרב, בפעם המי-יודע-כמה. מספר אחרון שחייגת: לא זוכר. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: ביסקוויט. פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר. פעם אחרונה שבכית: לא זוכר. פעם אחרונה שחייכת: אתמול. פעם אחרונה שצחקת: אתמול. האדם האחרון שחיבקת: ידידה שלי, ניצן. האדם האחרון שנישקת: לא זוכר. הדבר האחרון שאמרת: "להתראות". הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: המפ... מישהו בשם גל. הריח האחרון שהרחת: לא זוכר. האם אתה: מעשן/ת?: חס וחלילה! אני לא מקרב אלי את מקלות המוות האלה. ישן עם חיות פרווה: לא. מנגן על כלי נגינה: פעם, עכשיו לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אני חושב שיותר סביר שיש, מאשר שאין. קורא עיתון: לא. מאמין בנסים: אממ... לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: בדרך כלל. רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים...
אוהב אלכוהול: לא. מאמין באסטרולוגיה: אממ... לא ממש. מאמין בקסמים: אממ... בערך. מתפלל: לא. מבקר בבית כנסת: לא. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כמובן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא. אני בדרך כלל מתעלם מהם. חובש כובעים: לא בדרך כלל. שונא את עצמך: אממ... תלוי מתי. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: אממ... אני מניח שכן. מאמין במכשפות: אממ.. בערך. מאמין בשטן: אממ... תלוי איזה, ויש אנשים שמבינים. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: לא. אוהב לטייל בגשם: לפעמים. אוהב ציניות: תלוי ממי היא באה. שר במקלחת: לא. האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: לא שזכור לי. פירסינג/קעקועים: לא. חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודע עדיין. סרט אהוב: מועדון קרב...
פשלה: המפ... יש הרבה... הפשלה האחרונה? לא ממש זכור לי. הבן אדם הכי שנוא: המפ... שנאה אמיתית? אני לא חושב שיש מישהו כזה בחיים שלי עכשיו. הדבר הכי קשור אלי: הא...? הכי שונא בעצמי: את המראה החיצוני שלי. הכי אוהב בעצמי: אממ... אני חושב שאת הנחישות שלי. פיצול אישיות: לא...
לפני המוות: אין לי ממש רשימת יעדים... מה השאיפה בחיים: לא יודע...

סרינה99

New member
אוקיי שלי...לא היה לי זמן את הכל

שם:ענת גיל:13 וחצי מין:נקבה מזל:טלה מאכל אהוב:מרק שתייה מועדפת:תה סדרה: מכושפות אשם בפשע: לא נראה לי לצחוק על אנשים: לא ממש כמה כריות: 1 חיות מחמד:לא מכונית אידיאלית:חחח עם מזגן מוזיקה בכלליות: רוק שקט להקה: blink 182 reamonn life house אהבה וירטואלית:אממ לא הכרת ונפגשת עם מישהו מהאינטרנט:כן וכן אהבה ממבט ראשון:לא מה שעושה אותך מאושרת:אמממ לא יודעת מה את אוהבת לעשות:לקרא, לשמוע מוזיקה,אירובי ... מקומות בילוי מועדפים: הרבה אוהב להיות בבית: כן אוהבת ילדים: כל עוד הם לא שלי מרחק פיזי קובע:כן משפט שאני מרבה להגיד: למישהו יש דיסקמן האם אתה מאמין ב ה':לא החיים טובים: לפעמים לבוש:ג'ינסים איפור:לא מאמין בחיזרים: בדרך כלל לא אבל מאז מרכבות האלים אולי קצת מדבר עם זרים שפונים באיי סי קיו:כן נותן אמון בקלות: לא אוהב ציניות: כן מקצוע:פסיכולוגיה ועיצוב סרט אהוב:שר הטבעות- 2 פשלה: בלי סוף..

סרינה99

New member
מישהו פה גר ברחובות?

סוף סוף קלטתי איך עושים חתימה...עכשיו רק צריך שהיא תעבוד..

Miss Pigmelion

New member
תשובות. כנראה בגלל שאני חולה../images/Emo122.gif

אני עונה על זה. שם: אלמוג...אני לא אפרט את השאר. גיל:14 מין:נקבה..? מזל:אריה! יאי! מאכל אהוב: שניצלץ שתייה מועדפת: ברד ענבים סדרה:
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא משהו רציני. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא. אבל אם אנשים אוכלים זה נורא מצחיק אותי. כמה כריות: איפה? חיות מחמד: נרו הכלב האהוב שלי! ו2 תוכים. מכונית אידיאלית: אין לי מושג. מוזיקה בכלליות: רק לא מזרחי ופופ. להקה אהובה:אין משהו מיוחד. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: יאפ! מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא. מהי אהבה בשבילך?:
קיטש. את בחור\ה של סטוצים?: לא יודעת בוודאות. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: משהו שעושה אותי למאושרת. אין לי מושג, פעם אחת ציירתי אנשים מתים בצייר וזה עזר. פעם אחת דיברתי עם מישהו וזה עבר, זה תלוי. מה אתה אוהבת לעשות?: לצייר, לקרוא ולהיות במחשב. יאי. מקומות בילוי מועדפים: אממ...כל מיני דברים. אתה אוהבת להיות בבית?:יאפ. את אוהבת ילדים?:לא ממש...
. המרחק הפיזי כן קובע?:
אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: תלוי איזה שינוי ואיך את רוצה. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:אני חושבת שכן. איזה פתגם אומר לך הרבה?: אין כאלה. אולי יש ואני לא זוכרת. מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?:קצת. (אתה בחורה קנאית?! לא הסתבכנו עם המשפט?) מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: יאי. זהו. ווי ווי. טחח...בלופ. ועוד. האם אתה מאמין בה´?:לא. החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: פסדר. לבוש: ג'ינס וחולצה. או מכנס שחור. חולצה עדיף שחור.
איפור: לא ממש. ברגע זה:לא מרגישה טוב, מציירת ובמחשב. לובשת: את הפיג'מה טרנינג חיש-חי האהובה עלי. ומכנס שחור כלשהו. מוזיקה: לא שומעת עכשיו. חושבת על: הרגע שאני אצטרך לצאת מהבית, עוד בערך 20 דקות וממש אין לי חשק. *הדבר האחרון ש... קניתי: לא זוכרת. בקבוק מים נחשב? עשיתי: ציירתי קראתי: מחזור כשור הזמן, 2. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה או תה: אף אחד. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות. חתולים או כלבים: כלבים שהם מבויתים, חתולים שהם חיות בר. אוכל או ממתקים: אוכל. קולה או פפסי:קולה. את מה/את מי היית רוצה? להרוג: לא זוכרת. אבל יש כמה. לשמוע: רוני. ילד אחד. להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: שר הטבעות, שיבת המלך. בקלונוע: עיין ערך למעלה. בטלוויזיה: לא זוכרת. אמממ...אממ... במחשב: שר הטבעות 2. מספר אחרון שחייגת: לנוע. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: שניצל ופירה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול. פעם אחרונה שבכית: לפני די הרבה זמן אני חושבת פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: אתמול. האדם האחרון שחיבקת: אמא. ? חברה שלי? האדם האחרון שנישקת: חברה שלי. נוו...נשיקה כזאת על הלחי. הדבר האחרון שאמרת: יש קינוח במקקר, שניצל בטוסטר, ומשהו לחמם עלהמחבת. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: רוני. הריח האחרון שהרחת: של השניצל. האם אתה: מעשן/ת?:לאא!!! ישן עם חיות פרווה: כן.. מנגן על כלי נגינה: לא. אבל יודעת. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אולי. קורא עיתון:כן מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן. בערך. רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי איזה. הם סהכ אנשים. אוהב אלכוהול: תלוי. מאמין באסטרולוגיה:יאפ מאמין בקסמים:לא מתפלל:לא מבקר בבית כנסת:לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:מתכוונת ללמוד בשלבמסוים. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: מבררת מיזה קודם חובש כובעים: כן שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא, ראיתי רק איזה 2 בחיים שלי. אוהב את הכתב יד שלך:
מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לפעמים אוהב לטייל בגשם: לא אוהב ציניות: כן שר במקלחת: לפעמים האם יש לך: סודות:כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: ? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין לי מושג סרט אהוב: כל מיני פשלה: לא זוכרת הבן אדם הכי שנוא: לא זוכרת הדבר הכי קשור אלי: הרבה. הכי שונא בעצמי: אין לי כוח לפרט הכי אוהב בעצמי:
פיצול אישיות: יש. לפני המוות:
מה השאיפה בחיים: אני בן אדם לא החלטתי והחלק האחרון היה סיוט.

לקח לי הרבה זמן!

שם:רועי גיל:14 מין:זכר מזל:דלי מאכל אהוב:שוקולד שתייה מועדפת:ספרייט וקינלי מעורבבים יחד(בטמפ' קפואה אם אפשר) סדרה:אקס מן האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:פעם ניסיתי לפלח מהחנות של הפרסי בעיר עט-עיפרון. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:מאודדד שונא שזה עליי. כמה כריות:2-3 חיות מחמד:מרקו=גוג'ו=הכלב שלי מכונית אידיאלית:וויפר כחולה-קרח מוזיקה בכלליות:ראפ להקה אהובה:משינה מאמין/ה באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט?:לא נפגשת איתואיתה?:לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:כן מהי אהבה בשבילך?:לחשוב על מישהי בלי שאפשר להפסיק. את בחור\ה של סטוצים?:ממש ממש לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:להיות עם אהובת לבי. מה אתה אוהבת לעשות?:ראה שורה אחת למעלה. מקומות בילוי מועדפים:ליד המחשב או ליד סוניפלייסטיישן עם טקן. אתה אוהבת להיות בבית?:כן את אוהבת ילדים?:לא ממש המרחק הפיזי כן קובע?:ועוד איך! אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?:בטח שלא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:כן איזה פתגם אומר לך הרבה?:מה שלא הורג - מחשל ו- הקם להורגך - השקם להורגו. מהו המשפט שמאפיין אותך?:מה שלא הורג - מחשל. אתה בחורה קנאית?:לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:לך קיבינימיני,הלוואי שתמות המורה לאנגלית,ערבים\המורה לאנגלית אשמ\ים. האם אתה מאמין בה´?:כן החיים הטובים לדעתך:תלוי באיזה חלק מהם. היחסים עם ההורים טובים?:כן לבוש:שרוול וחולצה גזורה איפור:סטייל מייקל ג'קסון ואביב גפן יחד.......סתם שונא איפור אצל בנות ברגע זה:חושב על שירה לובשת:חולצה גזורה ושרוול מוזיקה:ראפ די אם אקס אייס קיוב חושבת על:שירה אהובתי *הדבר האחרון ש... קניתי:מתנה לשירה. עשיתי:דיברתי עם שירה קראתי:את החומר למבחן באנגלית. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:מסיבה פרטית. קפה או תה:תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות:לוקח בקלות ומנסה להגיע לשלמות. חתולים או כלבים:חתולים זאת החיה הכ מטומטמת בעולם *ראה מערכון רועי לוי ביומטוב. אוכל או ממתקים:ממתקים קולה או פפסי:איכס פפסי!! זה של ערבים מגוש קטיף!! בטח שקולה את מה/את מי היית רוצה? להרוג:את המורה לאנגליתת אמןןןןןןןןןן לשמוע:את אהובת לבי להיות כמו:מלאך האחרון סרט אחרון שראיתי:בחורים רעים 2 בקלונוע:באד בויז 2 בטלוויזיה:ברוס לי:סיפורו של הדרקון במחשב:הענק מספר אחרון שחייגת:לידידה כדי לשאול אותה מה שלומה. דבר אחרון ששתית:שוקו דבר אחרון שאכלת:ביסקויטים עם שוקולד. פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית:לא זוכר פעם אחרונה שחייכת:היום בבוקר פעם אחרונה שצחקת:היום בביצפר האדם האחרון שחיבקת:שירה האדם האחרון שנישקת:שירה הדבר האחרון שאמרת:הלוואי שהמורה לאנגלית תגור בשטחים!! הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:ידידה הריח האחרון שהרחת:הריח של הדורדורנט האם אתה: מעשן/ת?: חס וחלילה לא לפתוח פה לשטן שתמות המורה לאנגלית. ישן עם חיות פרווה:אני עדיין לא הומו...... מנגן על כלי נגינה:בטח על העצבים של המורה לאנגלית. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:בטח שיש שם יצורים וההוחכה לזה שהם אינטלגנטטים זה שהם לא יצרו איתנו קשר. קורא עיתון:שיוצא לי אני קורא מאמין בנסים:רק שממש ממש רוצים אותם מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא ממש רואה בשוטרים חברים או אויבים:תלוי לצד מי הם במקרה איתי אוהב אלכוהול:קצת מאמין באסטרולוגיה:כן מאמין בקסמים:לא מתפלל:לפעמים מבקר בבית כנסת:לעיתים רחוקות מאוד לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:תלוי מה יבוא לי אז מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:קודם בודק מיזה אחר כך מדבר חובש כובעים:תלוי איזה ומתי שונא את עצמך:לא.... מביע משאלות מול כוכבים נופלים:שאני יראה אני ינסה לתפוס אותם קודם אוהב את הכתב יד שלך:אני אישית כן אבל האחרים לא......אולי זה מפני שהם אף פעם לא הצליחו להבין אותו........ מאמין במכשפות:לא מאמין בשטן:לא מאמין בשדים ורוחות:לא נותן אמון בקלות:ממש ממש לא אוהב לטייל בגשם:מאודדדדדדדדדדד אוהב ציניות:חופשי... שר במקלחת:עדיין לא.. האם יש לך: סודות:בטח! חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים:בגיל 16 יהיה לי קעקוע של נחש על השכם השמאלית. חוויה אחרונה שחויית:ישיבה מחובקת עם שירה מול מזגן שמחמם..... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:בודק משחקי מחשב ווידאו חדשים. סרט אהוב:מסדר האלופים - סרט שיש בו הרבה מכות מאמנויות לחימה שונות, ואני אוהב גם מטריקס,וכל האלה עם ואן דם, וויל סמית' וכל אלה המצחיקים ואלה שהולכים בהם מכות. פשלה:לפגוע למורה מעצבנת בתחת עם כדורגל לברוח ולהתקע במורה יותר מעצבנת וללחטוף עונש על שתי הדברים. הבן אדם הכי שנוא:המורה לאנגליתתתתתתתתתתתתתתתתת הדבר הכי קשור אלי:שירה הכי שונא בעצמי:להקשיב לאחרים לפני התחושות. הכי אוהב בעצמי:שאני יודע מה להגיד ומתי כדי להצחיק פיצול אישיות:עדיין אין לי....בטח שיש לי....אמרתי לכם שאין לי!!....אתם רואים שיש לי הוא פשוט לא יוצא החוצה......אין לי!!.........מספיק טוב? לפני המוות:להוג את המורה לאנגלית קודם ואם היא מתה לפני,אז להפליץ למישהו על הפרצוף(משהו שחלמתי תמיד) ואם כבר הספקתי לעשות את זה.....אז לגמור את טקן 4 שוב עם הווארנג ועם בריאן! מה השאיפה בחיים:להגיע לשחורה בלחימה משולבת.

סנדרין

New member
שלי! ומי שקורא יקבל גלידה~_~../images/Emo142.gif

שם: רותם. גיל: 14 מין: נקבה (
) מזל: שור (Who cares?) מאכל אהוב: עוגות שוקולד על סוגיהן, בעיקר עם רוטב נוזלי וחם בפנים, או כדור גלידה
. שתייה מועדפת: שוקו. סדרה: מכושפות האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: נוופ האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: רק אם מגיע להם
כמה כריות: אחת חיות מחמד: תוכית חביבה העונה לשם 'מיקי'. והיא באמת עונה. מכונית אידיאלית: *אין שמץ* מוזיקה בכלליות: ישראלית בעיקר, אבל כל עוד זו מוזיקה שמביעה משהו ולא רעש, כמעט הכל הולך להקה אהובה: ABBA מאמין/ה באהבה וירטואלית?: תלוי... הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: כן - הייתי במפגש של פורום סופרי"צ, והיה נחמד ביותר. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: התאהבות אולי. מהי אהבה בשבילך?: לא יודעת. עדין. את בחור\ה של סטוצים?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: רעיונות חדשים, חברים טובים וסרטים מקומות בילוי מועדפים: קולנוע אתה אוהבת להיות בבית?: כן את אוהבת ילדים?: תלוי המרחק הפיזי כן קובע?: מסתבר אני שונה ממך. תנסי לשנות אותי?: כן, לדאבוני ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אני לא חושבת איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: טיפה
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: לא היחסים עם ההורים טובים?: יפ לבוש: ג'ינס *לא נמוך* או טייץ\מכנס מתרחב, חולצה חביבה מ-FOX, נעלי פלטפורמות (כי אין לי ברירה
) ושיער אסוף\צמה איפור: צללית, רק לאירועים ברגע זה לובשת: ג'ינס עם פס אדום בצד, חולצה כחולה, סרט בשיער, וכפפות-רגליים בתור נעלי בית |גרבז"ל| מוזיקה: כבר שאלתם את זה ~_~ חושבת על: עד מתי אוכל לדחות את השיעורים במתמטיקה ולענות לשאלונים טיפשיים במקום *הדבר האחרון ש... קניתי: חמישה מילקי, פלוס אחד במבצע עשיתי: עליתי במדרגות (
) קראתי: עת התאומים. שוב. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: פרטית, אופקורס קפה או תה: שוקו
שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים או כלבים: מייאו
אוכל או ממתקים: עוגות
קולה או פפסי: לא זה ולא זה האחרון... סרט אחרון שראיתי: HULK, בדיוי. היה בסדר. בקלונוע: 'מתחתנים עם ההורים' בטלוויזיה: מכושפות
במחשב: מה?
מספר אחרון שחייגת: אהוד, ידיד ושותף לבניית 'עט נוצה' דבר אחרון ששתית: מים קרים דבר אחרון שאכלת: מלפפון חתוך דק
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: אתמול, כשנכנס לי חול לעין. מה לעשות. פעם אחרונה שחייכת: כשראיתי את השאלה הזאת
פעם אחרונה שצחקת: לפני כמה שעות. אחות קטנה. האדם האחרון שחיבקת: אנשה בשם לירון האדם האחרון שנישקת: *No Comment* הדבר האחרון שאמרת: 'אמא, אפשר את המחשב לאיזה רבע שעה?' הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: יש מלא האם את: מעשן/ת?: לעולם לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: אממ, לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: ברור, זה הגיוני קורא עיתון: כן מאמין בנסים: הלוואי שיכולתי מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: יחסית... רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא משהו אישי אוהב אלכוהול: לא ניסיתי מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: רוצה להאמין מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת חובש כובעים: כובע צמר מתוק, רק כשאני לא יכולה להתאפק, כי אחרי דקה נמאס לי ממנו שונא את עצמך: לא בדיוק מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן, מה יש להפסיד?
אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: בערך אוהב לטייל בגשם: כן
אוהב ציניות: למדי שר במקלחת: לא האם יש לך: סודות: לא משהו מעניין חלום שחוזר על עצמו: לא. אבל מוטיב חוזר בחלומות שלי הוא חתול ג'ינג'י. פירסינג/קעקועים: לא, וגם לא יהיו חוויה אחרונה שחויית: הגדירו *חוויה* מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודעת סרט אהוב: יש מלא... 'האיש במסכת הברזל'
הבן אדם הכי שנוא: הוא\היא בטח עוקבים אחרי ההודעות שלי
הדבר הכי קשור אלי: מחברת הציורים, והקלמר הכי שונא בעצמי: נטיה לצעוק הכי אוהב בעצמי: יכולת לראות דברים מהצד פיצול אישיות: משה, תמסח גדול וירוק
מה השאיפה בחיים: קשה להגדיר

חיח

חיח עניתי על הכל.. נראה לי.. שם: דנה גיל: 16 מין: נקבה מזל: מאזניים מאכל אהוב: הממ שוקולד שתייה מועדפת: קולה דיאט / ספרייט סדרה: חברים / מכושפות האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: תלוי על מי כמה כריות: 1 חיות מחמד: צב מכונית אידיאלית: אה? מוזיקה בכלליות: מטאל ושות' להקה אהובה: נירוונה מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: איכ את בחור\ה של סטוצים?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לא יודעת.. מה אתה אוהבת לעשות?: לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: מול המחשב אתה אוהבת להיות בבית?: יאפ את אוהבת ילדים?: יאפ המרחק הפיזי כן קובע?: אה?! אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא איזה פתגם אומר לך הרבה?: סייג לחוכמה שתיקה מהו המשפט שמאפיין אותך?: אין אתה בחורה קנאית?: לא יודעת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "הלו" האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: שאלוץ מפחידות.. היחסים עם ההורים טובים?: בערך לבוש: ספורטיבי ? איפור: לא שמה.. ברגע זה: לובשת: בגדים ? מוזיקה: Blind Guardian - Valhalla חושבת על: מי המשועמם שכתב את זה.. *הדבר האחרון ש... קניתי: ספר.. דרקונים של שמש גוועת ^.^ עשיתי: שלחתי הודעה בפלא קראתי: דרקוניםשל שמש גוועת.. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: לא זה ולא זה קפה או תה: קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: השני חתולים או כלבים: כלבים אוכל או ממתקים: ממתקים קולה או פפסי: קולה דיטא את מה/את מי היית רוצה? להרוג: ילד מהכיתה שלי לשמוע: אה? להיות כמו: אפחד האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: שישי הפוך בטלוויזיה: המשחק במחשב: כלום מספר אחרון שחייגת: אני לא אכתוב אותי :| דבר אחרון ששתית: תה דבר אחרון שאכלת: מרק עוף פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: לא זוכרת.. סתם... חיח היום ? פעם אחרונה שצחקת: אתמול האדם האחרון שחיבקת: איכ האדם האחרון שנישקת: אחותי הדבר האחרון שאמרת: *אחו אחו* איה.. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: ארבל ? הריח האחרון שהרחת: מרק עוף.. האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא יודעת קורא עיתון: יאפ מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים אוהב אלכוהול: הממ.. לא מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: יאפ מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא חובש כובעים: לא שונא את עצמך: יאפ מביע משאלות מול כוכבים נופלים: יאפ אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: יאפ מאמין בשטן: יאפ מאמין בשדים ורוחות: יאפ נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן שר במקלחת: כן האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא לצערי חוויה אחרונה שחויית: לא יודעת.. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הממ צלמת? סרט אהוב: בלע הרבה מדי פשלה: הבן אדם הכי שנוא: שלמה הדבר הכי קשור אלי: הממ.. לא יודעת הכי שונא בעצמי: לא יודעת הכי אוהב בעצמי: כלום פיצול אישיות: יותר מדי לפני המוות: אה? מה השאיפה בחיים: לא יודעת..

ore4444

New member
זה היה קשה, אבל הצלחתי לבסוף../images/Emo122.gif

שם:אור לנדאו גיל:11 מין:זכר מזל:בתולה מאכל אהוב:מלווח שתייה מועדפת:מים סדרה:פינת אור האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:כן, האשימו אותי בגניבת הדף שיעורים של המורה המחליפה. זה לא הייתי אני!!! האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:לא כמה כריות:שתיים, רגילה וכוסמת חיות מחמד:אין, לצערי מכונית אידיאלית:אין מוזיקה בכלליות:קלאסית ו sixty להקה אהובה:כוורת מאמין/ה באהבה וירטואלית?מה זה? הכרת פעם מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתה?לא ולא מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?אני נמנע לענות על שאלה זו מסיבות אישיות אתה בחור של סטוצים?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?המון דברים מה אתה אוהב לעשות?כנ"ל מקומות בילוי מועדפים:home sweet home אתה אוהבת להיות בבית?עניתי כבר את אוהבת ילדים? המרחק הפיזי קובע?לא אני שונה ממך. תנסה לשנות אותי?ממש לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?לא נראה לי איזה פתגם אומר לך הרבה?ואהבת לרעך כמוך, מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך מהו המשפט שמאפיין אותך?אין אחד מיוחד אתה בחור קנאי?אני הכי רחוק מזה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:יש לך קרמבו? האם אתה מאמין בה´?אני מאמין באמא אדמה, למרות שזה נשמע פטתי החיים הטובים לדעתך:מה שהם עכשיו היחסים עם ההורים טובים?כן, חוץ מהקטעים שלא לבוש:לא יותר מדי יפה איפור:אני לא צריך ולא רוצה ברגע זה: לובשת:שתי T שירט, מכנסיים שלוכיים וגרביים מוזיקה:אין חושבת על:מתי אני אסיים את המבחן המעצבן הזה
*הדבר האחרון ש... קניתי:ביצים במכולת עשיתי:עבודת חקר קראתי:עת התאומים *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה או תה:תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות:שואף לשלמות חתולים או כלבים:כלבים אוכל או ממתקים:ממתקים קולה או פפסי:קולה את מה/את מי היית רוצה? להרוג:רייסטלין לשמוע:רייסטלין להיות כמו:רייסטלין האחרון סרט אחרון שראיתי:שר הטבעות שיבת המלך בקלונוע:כנ"ל בטלוויזיה:80 יום מסביב לעולם במחשב:אין מספר אחרון שחייגת:שכנה דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:מלווח פעם אחרונה שהתקלחת:היום, הרגע פעם אחרונה שבכית:9 שנים פעם אחרונה שחייכת:אני מחייך עכשיו פעם אחרונה שצחקת:אני צוחק עכשיו האדם האחרון שחיבקת:אמא האדם האחרון שנישקת:אמא הדבר האחרון שאמרת:להורים שלי "תנו לי לסיים את המבחן המעפן הזה" הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:חבר מהכיתה הריח האחרון שהרחת:הזיעה של אבא האם אתה מעשן/ת?חס ושלום ישן עם חיות פרווה:לא מנגן על כלי נגינה:אורגנית מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:כן קורא עיתון:ספורט ומחשבים מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן רואה בשוטרים חברים או אויבים:אויבים אוהב אלכוהול:אוהב לטעום פעם בשנה מאמין באסטרולוגיה:כן מאמין בקסמים:כן מתפלל:כן מבקר בבית כנסת:לא מתכנן ללמוד באוניברסיטה:ברור מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:אין לי חובש כובעים:כן שונא את עצמך:חס וחלילה מביע משאלות מול כוכבים נופלים:לא אוהב את הכתב יד שלך:לא מאמין במכשפות:כן מאמין בשטן:לא מאמין בשדים ורוחות:כן נותן אמון בקלות:כן אוהב לטייל בגשם:כן אוהב ציניות:כן שר במקלחת:לא האם יש לך סודות:לא חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:מטפל ברייקי סרט אהוב:טרילוגיית מטריקס פשלה:אין הבן אדם הכי שנוא:אין הדבר הכי קשור אלי:אין הכי שונא בעצמי:כלום הכי אוהב בעצמי:הכל פיצול אישיות:אין לי לפני המוות:חלום מה השאיפה בחיים:להיות מטפל ברייקי

למעלה