GingerBread Man
New member
אני!!
שם: ניר גיל: 16 וחצי מין: זכר מזל: סרטן מאכל אהוב: אין משהו מיוחד, אני מהאלה שאוכלים כמעט הכל. כמעט. שתייה מועדפת: האממ קולה לצערי (אני מנסה להגמל! באמת!) סדרה: מונטי פייטון זה נחשב? האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כן!!! כמה כריות: 1 עבה או שתיים לא עבות. חיות מחמד: כלבה זקנה ושמנה שאני אוהב מאווד. מכונית אידיאלית: כזו שיודעת לסוע. מוזיקה בכלליות: מוזיקה
- רוק קלאסי, רוק בריטי, בלוז, ג'אז, רוקנרול ובעצם כל מה שיפה. להקה אהובה: אהה! קשה לי לבחור! אבל אם אני חייב אני אתן את הפרס לפינק פלויד. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא יודע. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: כן. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן. מהי אהבה בשבילך?: הרגשה שלמישהו אכפת ממך. את בחור\ה של סטוצים?: אני מעדיף קשר רציני אבל לרוב אני לא אגיד לא לקשר של one night stand. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מוזיקה, חברים, לנגן, משפחה. מה אתה אוהבת לעשות?: תראו סעיף אחד למעלה. מקומות בילוי מועדפים: מקומות עם אנשים שאני אוהב. אתה אוהבת להיות בבית?: מאוד מאוד מאוד. את אוהבת ילדים?: לפעמים. המרחק הפיזי כן קובע?: אני לא בטוח שהבנתי אבל לדעתי כן. אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: בהתחלה כן אבל אחר כך לא. ואני אתעצבן מזה מאוד. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא יודע. איזה פתגם אומר לך הרבה?: לא יודע. מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא יודע. אתה בחורה קנאית?: כן אני קנאי. אבל משתדל שלא. הלב מקנא אבל המוח מסרס אותו. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אתה ___ כמו אלוהים. האם אתה מאמין בה´?: לא יודע אם אלוהים קיים וגם לא אכפת לי כל כך. אין לי הוכחה לאף כיוון. אבל אני אתאיסט במובן המלא של המילה. החיים הטובים לדעתך: לעשות מה שאתה אוהב עם מי שאתה אוהב. היחסים עם ההורים טובים?: כן, מאוד. לבוש: לא משהו מוגדר. ג'ינס נוחים. חולצות חלקות. ותודה שיש צעיפים! איפור: לא ניסיתי עד כה. ברגע זה: לובשת: ג'ינס ומעיין סוודר מגניב ומחמם. מוזיקה: Led Zeppelin - Dazed and Confused - בהופעה. חושבת על: השאלון הזה. *הדבר האחרון ש... קניתי: אלבום של הביטלס. עשיתי:
קראתי: הארי פוטר החמישי (באנגלית!) *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: תלוי מתי. אני אוהב את שניהם. קפה או תה: תה תה ועוד פעם תה. עדיף צ'אי! שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: פרפקטציוניסט. גאד אני שונא את זה. חתולים או כלבים: כלבים. אוכל או ממתקים: אוכל. קולה או פפסי: קולה. את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אף אחד. לשמוע: לשמוע מדבר? גנדי. להיות כמו: לא יודע. האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: שר הטבעות: שיבת המלך. בטלוויזיה: המספריים של אדוארד (זה נחשב בקלטת וידיאו?) במחשב: מופע האימים של רוקי. מספר אחרון שחייגת: החבר הטוב שלי דבר אחרון ששתית: תה דבר אחרון שאכלת: פופקורן פעם אחרונה שהתקלחת: היום בערב פעם אחרונה שבכית: שבועיים. פעם אחרונה שחייכת:היום בערב. פעם אחרונה שצחקת: היום בערב. האדם האחרון שחיבקת: ידידה שלי. האדם האחרון שנישקת: נשיקה ממש ממש? סתם מישהי. הדבר האחרון שאמרת ביי. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: או ואהה לא זוכר. הריח האחרון שהרחת: ריח של צ'אי. האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: כן - גיטרה, פסנתר ותופים. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן. קורא עיתון: כן, בייחוד מגזינים של סופי שבוע כמו העיר וכדומה. מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: דווקא כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים: אממ לא יודע. אוהב אלכוהול: לא אוהב. אבל חוטא בזה לפעמים. מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: בר מצווה זה נחשב?
לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכוון מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: המון זמן לא הפעלתי את האיי סי קיו. חובש כובעים: כשקר כובע גרב. שונא את עצמך: לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: לפעמים. מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן מאוד. אוהב ציניות: לפעמים. שר במקלחת: אולי.. (לא זוכר) האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא. פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: ממ לא הבנתי. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: באמת באמת? ליצור מוזיקה. סרט אהוב: משתנה. כרגע סיוט שלפני חג המולד של טים ברטון הגאון! פשלה: לא זוכר. הבן אדם הכי שנוא: אין הדבר הכי קשור אלי: אוסף הדיסקים הגדל שלי. הכי שונא בעצמי: פרפקטציוניזם. הכי אוהב בעצמי: פרפקטציוניזם. פיצול אישיות: לא. לפני המוות: לראות את כל העולם, ולהפרד כמו שצריך מיקיריי ואהובי. מה השאיפה בחיים: להנות!
שם: ניר גיל: 16 וחצי מין: זכר מזל: סרטן מאכל אהוב: אין משהו מיוחד, אני מהאלה שאוכלים כמעט הכל. כמעט. שתייה מועדפת: האממ קולה לצערי (אני מנסה להגמל! באמת!) סדרה: מונטי פייטון זה נחשב? האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כן!!! כמה כריות: 1 עבה או שתיים לא עבות. חיות מחמד: כלבה זקנה ושמנה שאני אוהב מאווד. מכונית אידיאלית: כזו שיודעת לסוע. מוזיקה בכלליות: מוזיקה