שאלון!

Moondust

New member
../images/Emo124.gifשאלון!../images/Emo41.gif

אה, מזמן לא היה לנו איזה שאלון נחמד. ולענות על הכול! בלי לחפף, נה?
שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאמין/ה באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: מהי אהבה בשבילך?: את בחור\ה של סטוצים?: מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מה אתה אוהבת לעשות?: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית?: את אוהבת ילדים?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: איפור: ברגע זה: לובשת: מוזיקה: חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: קפה או תה: שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: חתולים או כלבים: אוכל או ממתקים: קולה או פפסי: את מה/את מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה: מעשן/ת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: . לפני המוות: מה השאיפה בחיים:

אוו מי גאד!../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

שם: עידן סונסינו גיל: מאה ושש מין:זכר מזל: מוזניים מאכל אהוב: אם אני יתחיל למנות, אני אף פעם לא איגמור. שתייה מועדפת: שוקו קר, עםמ המון קצפת ומעל הקצפת אבקת קקאו ושותים את זה עם קש שמושחלת עליו קוביית סוכר חום
סדרה: אמא חורגת, אבא חורג!!!!!!!!! זה שולת! האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: כן, גנבתי בשוק בטורקיה בוטן בשוק
האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כן, מאוד!
כמה כריות: 1 שולת!!!!! חיות מחמד: חתולה מדהימה!!!!!!!
מכונית אידיאלית: אוי, אם אני יתחיל לפרט עליה אני לא איגמור במשך כל חיי מוזיקה בכלליות: מה?
להקה אהובה: מה?
מאמין/ה באהבה וירטואלית?:
הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:
מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן. מהי אהבה בשבילך?: די!!!!!!!!!!!!!! מספיק אם כל השאלות האלה!!!! את בחור\ה של סטוצים?: ראה סעיף מעל מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שמכריזים על שמורת טבע, או מבנה מוגן, וגם שמתרגמים ספר רומח! מה אתה אוהבת לעשות?: הרבה... מקומות בילוי מועדפים: בטבע!!!!!!!!!! וגם בבית ובבאולינג אתה אוהבת להיות בבית?: מאוד!!!!! אני המצאתי את המשפט "אין כמו בבית" את אוהבת ילדים?: תלוי... המרחק הפיזי כן קובע?:
אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: מצד אחד כל אחד צריך להיות מה שהוא, אבל מצד שני, חברים שיש להם תחביבים משותפים זה יותר כיף ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אוי, די!!!!!! איזה פתגם אומר לך הרבה?: אוי, יש המון!!!!!!!!!! מהו המשפט שמאפיין אותך?: "איש הישר בעיניו יעשה" אתה בחורה קנאית?: לא.. אני ממש לא בחורה קנאית שמכנים אותה אתה
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תקשיב שנייה... האם אתה מאמין בה´?: פחות או יותר כן החיים הטובים לדעתך:: תלוי מתי היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש: נוח איפור: כלום. איפור=
ברגע זה: לובשת: פיג'מה לבנה עם קישוטים
מוזיקה: וור איז ד לאב של בלאק אייד פיז
חושבת על: בלאק אייד פיז
*הדבר האחרון ש...: שמה???? קניתי: הרגע?????
כלום... עשיתי: הקלדתי
קראתי: הארי פוטר-מסדר הפיניקס *זה או זה: זה!!!!!!!!!
מועדון מסיבה פרטית: מה?
קפה או תה: תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: הכל בקלות... חתולים או כלבים: אוי, זה קשה... אוכל או ממתקים: אוכל!!!!!!!
קולה או פפסי: אף אחד!!!!!!!!!
. אני שונא מוגז... את מה/את מי היית רוצה? להרוג: להרוג?????
קבלנים מרושעים!!!!!!
לשמוע: בלאק אייד פיז!!!!!!! וראפרים, אבל טובים!!!!!! להיות כמו: כמוני האחרון סרט אחרון שראיתי: "שר הטבעות- שיבת המלך"
בקלונוע:ראה סעיף למעלה בטלוויזיה: צ'יטי, צ'יטי, בנג, בנג
נחמד במחשב: לא רואה סרטים במחשב!!!!!! זה הורס את העיינים מספר אחרון שחייגת: לאבא שלי דבר אחרון ששתית: מיים דבר אחרון שאכלת: עוגת שוקולד עשירה!!!!!
פעם אחרונה שהתקלחת: היום בשבע! פעם אחרונה שבכית: שראיתי שאני צריך לענות על כל השאלון הארוך הזה!!!! פעם אחרונה שחייכת: שראיתי את החתולה היפה שלי!!!!!! פעם אחרונה שצחקת: לא זוכר... האדם האחרון שחיבקת: ממש לא זוכר... האדם האחרון שנישקת: עוד יותר לא זוכר!!!!!!!!!!!!!! הדבר האחרון שאמרת: שאני עוד יותר לא זוכר!!!!!!!!!!! הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: ירדן קופרברג
הריח האחרון שהרחת: עוגת שוקולד עשירה!!!!!
האם אתה: מעשן/ת?: לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! חס וחסה!!!!!!!! ישן עם חיות פרווה: לפעמים
מנגן על כלי נגינה: הולך ללמוד תופים.. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: יש יצורים והרבה, אבל לא אינטלגנטים.. קורא עיתון: כן, והרבה! מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: די... רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי מתי... אוהב אלכוהול: כן
מאמין באסטרולוגיה: ממש לא!!!!!!! מאמין בקסמים: כן!!!!!!!!!!!! מתפלל: איפה??????? מבקר בבית כנסת: לעיתים... לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בהחלט, בהחלט!!!!!!!!! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: בודק היטב את הפרטים שלהם. שואל אותם עליהם, בודק היטב ואם בסדר אז כן... חובש כובעים:כן שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אף פעם לא יצא לי לראות כזה... אוהב את הכתב יד שלך: ממש לא!!!!!!!! אתם יודעים שפעמיים כבר הייתי צריך להעתיק מבחני ענק שוב בגלל כתב יד לא מסודר ולא קריא??????? מאמין במכשפות: כן... מאמין בשטן:לא... מאמין בשדים ורוחות:כן... נותן אמון בקלות:לא... אוהב לטייל בגשם: מאוד!!!!!!!!!! טיולי גשם שולת!!!!!
אוהב ציניות: אם זה מופנה עליי, לא. אם זה לאחרים או שאני אומר אז כן שר במקלחת: כן
האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: היה לי.. פירסינג/קעקועים: אין חוויה אחרונה שחויית: שביתה!!!!!!!!!!!!! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אסטרו-פיזיקאי או זאולוג סרט אהוב: או, יש הרבה! פשלה: אך, מעדיף לא לספר...
הבן אדם הכי שנוא: קבלנים רשעים למיניהם
הדבר הכי קשור אלי: החתולה שלי!!!!!! הכי שונא בעצמי: השיער שאף פעם לא מסתדר (אבל את הצבע אני נורא אוהב. הכי אוהב בעצמי: המוח. פיצול אישיות: מצד אחד ביישן, מצד שני לא. לפני המוות: האמת היא שאף פעם לא חשבתי על זה, ואין לי שום כוונה לחשוב על זה! מה השאיפה בחיים: להציל את העולם מאויבו המסוכן ביותר, האדם!!!!!!! סיימתי!!!!!!!!!!!!!!! לקח לי כמעט 45 דקות לענות על זה!!!!!!!!!!!

רגע, תיקון קטן...

להקה אהובה: בלאק איייד פיז, ויש עוד המון מוזיקה בכלליות: כמעט כל סוג מוזיקה. לא סובל מחוזיקה מזרחית.

Moondust

New member
והתשובות שלי:../images/Emo41.gif

שם: מרב גיל: 15 מין: נקבה מזל: קשת מאכל אהוב: ספגטי שתייה מועדפת: מים סדרה: פרוטס באסקט, כרונו קרוסייד, סקראפד פרינסס... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: או, בהחלט כמה כריות: שתיים חיות מחמד: לא מכונית אידיאלית: ג'יפ. כחול. מוזיקה בכלליות: הכול מכל וכל. שירי רוק ישנים, J-pop, J-rock, מטאל, שירים ממחזות זמר, וכל מיני יצירות שאנחנו מנגנים בתזמורת (Carmina Burana, טאם-טאם-טאם-טאם טא-טא-טא-טאם-טאם-טאם...
) להקה אהובה: כוורת מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא במיוחד הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?: לא. אבל אחותי כן, אם זה נחשב. ^______^ מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?: לא כל כך. מהי אהבה בשבילך?: [הכנס כאן קלישאה עתיקה] את בחור\ה של סטוצים?: אני?! *מתגלגלת מצחוק* מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: יש הרבה דברים כאלה. מה אתה אוהבת לעשות?: לקרוא, לצייר, לנגן ולראות אנימה. מקומות בילוי מועדפים: הבית שלי. אני טיפוס בלי חיים. אתה אוהבת להיות בבית?: ביתי הוא מבצרי. את אוהבת ילדים?: כל עוד הם לא מזילים עלי ריר ומקללים אותי בעילגות. המרחק הפיזי כן קובע?: זה תלוי. אני שונה ממך תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: תלוי כמה הוא לא מוצא חן בעיני. איזה פתגם אומר לך הרבה?: כל חוקי מרפי. מהו המשפט שמאפיין אותך?: כל חוקי מרפי. אתה בחורה קנאית?: לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יאי!" "בלה" "את כזו מאאאאאגניבה" "ססססססעמק". האם אתה מאמין בה´?: אתאיסטית גמורה החיים הטובים לדעתך: קשה לי להגדיר. היחסים עם ההורים טובים?: מאוד. לבוש: דברים נוחים ורחבים. איפור: בחיים לא. ברגע זה: לובשת: מכנס שחור מתרחב וסווצ'ר מגמה. מוזיקה: Music of the Night, מתוך פנטום האופרה. חושבת על: הבוחן בביולוגיה שיש ביום ראשון. הדבר האחרון ש... קניתי: סוודר ירוק עשיתי: אכלתי קראתי: הצל של אנדר זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה או תה: תה צמחים. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: פרפקציוניסטית מהסוג הגרוע ביותר. חתולים או כלבים: כלבים אוכל או ממתקים: אוכל קולה או פפסי: קולה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את האינקוויזיטורית למקהלה לשמוע: את חרחורי הגסיסה שלה להיות כמו: אנשים עם ביטחון עצמי האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: שישי הפוך בטלוויזיה: לילה בקזבלנקה במחשב: interstella 5555 מספר אחרון שחייגת: של חברה שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: מילקי פעם אחרונה שהתקלחת: היום בצהרים פעם אחרונה שבכית: לפני... חודש? פעם אחרונה שחייכת: לפני שעה פעם אחרונה שצחקת: היום בצהריים האדם האחרון שחיבקת: חברה שלי שהיה לה יומולדת האדם האחרון שנישקת: לא זוכרת
הדבר האחרון שאמרת: "היית מאמין? היא ישנה עכשיו!" הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הממ... אני סבורה שזה היה דר (זה השם האמיתי של Narotu, נכון?) הריח האחרון שהרחת: ריח של חביתה האם אתה: מעשן/ת?: איכס! ישן עם חיות פרווה: כן. פיל. מנגן על כלי נגינה: חליל צד. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: יצורים חיים כן, אם הם אינטיליגנטים אני לא יודעת קורא עיתון: כל יום מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן, די רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא זה ולא זה אוהב אלכוהול: איכס כפול מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: נו מתפלל: נייט מבקר בבית כנסת: ניי לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. בטח חובש כובעים: לא ממש שונא את עצמך: מדי פעם מביע משאלות מול כוכבים נופלים: בחיים לא ראיתי כוכב נופל. אוהב את הכתב יד שלך: פויה, לא מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: כן נותן אמון בקלות: יותר מדי אוהב לטייל בגשם: רק אם זה גשם דק ונחמד אוהב ציניות: מאוד שר במקלחת: אף פעם האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא, כל חלום הוא טירוף בפני עצמו פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: מועד ב' במתמטיקה. כיף-כיף-כיף. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: יו"ר גרינפיס סרט אהוב: המספריים של אדוארד פשלה: שכחתי יום הולדת של מישהו הבן אדם הכי שנוא: -___- הדבר הכי קשור אלי: התחבושת האלסטית שלי. היא מעריצה אותי. היא כל כך אוהבת אותי שהיא לא יורדת לי מהיד. הכי שונא בעצמי: שאני רכיכה חסרת עמוד שדרה הכי אוהב בעצמי: =\ פיצול אישיות: יש רק עצמי אחת, תודה לאל. מה העולם היה עושה עם שתיים כמוני. לפני המוות: לראות את כל המקומות בעולם. מה השאיפה בחיים: להיות מאושרת.

מרב!../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

1.כוורת שולת
הכי יפה זה המגפיים של ברוך "הוא קנה אותן בזול, הן היו מלאות בחול, הוא ניקה אותן בספרינט כל שעתיים.." 2.התחבושת האלסטית XD 3.הקטע עם הפיצול אישיות רולז

Moondust

New member
בספריט, לא בספרינט... ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ואני לא יכולה להחליט איזה שיר של כוורת הכי יפה. כולם שולטים.

Laguna I s Back

New member
זה שלי....../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שם:מרינה גיל:15 מין:נקבה מזל:עקרב מאכל אהוב:צ'יפס שתייה מועדפת:מים סדרה:חברים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:כן כמה כריות:2 חיות מחמד: דג זהב (ז"ל) מכונית אידיאלית: זה קשה! מוזיקה בכלליות:הא? להקה אהובה: חיפושיות! מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן מהי אהבה בשבילך?: הדבר הכי מרגש,כשבא לצעוק עד השמים "I Love You " את בחור\ה של סטוצים?: לא!!! מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: חיות,טבע,גורים של דובי פנדה מה אתה אוהבת לעשות?: לצייר מקומות בילוי מועדפים: בטבע,בקולנוע,בבאולינג,בבריכה אתה אוהבת להיות בבית?: כן את אוהבת ילדים?: לא תמיד המרחק הפיזי כן קובע?: ??????????? אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אממממ... איזה פתגם אומר לך הרבה?: יש הרבה מהו המשפט שמאפיין אותך?: את בחורה קנאית?: לפעמים מילים או משפטים שאת מרבה להגיד:דיי,לא יכול להיות. ממצב? האם אתה מאמין בה´?: לפעמים החיים הטובים לדעתך: לא תמיד היחסים עם ההורים טובים?:כן לבוש: התמכרתי לאדום איפור: עיפרון ברגע זה: מה? לובשת: פיג'מה מוזיקה: אוונסנס אים גואינג אנדר חושבת על: מה לרשום *הדבר האחרון ש... קניתי: מטריה עשיתי: עניתי על השאלון קראתי: מחזור שער המוות *זה או זה:מה זה זה? מועדון מסיבה פרטית: הא? קפה או תה: תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: תלוי מתי חתולים או כלבים: כלבים! אוכל או ממתקים: אוכל קולה או פפסי: פפסי את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את סופי לשמוע: את החמודי מתוקי שלי הג'ינג'י בן ה17 להיות כמו: אין מודל לחיקוי האחרון סרט אחרון שראיתי: שר הטבעות-שיבת המלך בקלונוע: מה שרשו למעלה בטלוויזיה: יומולדת לאקזיט! במחשב:שאלון זה מספר אחרון שחייגת: 17 דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:עוגת שוקולד פעם אחרונה שהתקלחת: היום בצהריים פעם אחרונה שבכית:כש-
להארי פוטר 5 כשסיריוס מת! פעם אחרונה שחייכת:עכשיו פעם אחרונה שצחקת:אתמול האדם האחרון שחיבקת:חברה שלי -מיכל האדם האחרון שנישקת:איפה נישקת? הדבר האחרון שאמרת:מה??? הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:לא יודעת...תחפשו בהודעות של פורום הריח האחרון שהרחת:יש לי פרחים בבית האם אתה: מעשן/ת?: לא!!!!!!!!!! ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן!!! קורא עיתון: כן,לפעמים מאמין בנסים: לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא תמיד רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא רואה שוטרים אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: לא! מאמין בקסמים: יכול להיות מתפלל: לא מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. אין לי אייסיקיו חובש כובעים: כן שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: לא ממש מאמין במכשפות: קצת מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: קצת נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן!!! אוהב ציניות: הא? שר במקלחת: כן!! האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן כן פירסינג/קעקועים: לא לא לא מרשים לי חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: כימיה סרט אהוב: שר הטבעות!!!! פשלה: אופסי הבן אדם הכי שנוא: יש,לא הרבה הדבר הכי קשור אלי: מי ? הכי שונא בעצמי: מה שונא???? הכי אוהב בעצמי: את עצמי! פיצול אישיות: .כן!,אמרתי לא! ואני אומרת כן! לפני המוות: עוד לא הזמן מה השאיפה בחיים: 1)להצליח!!!!!!!!!! 2)לפגוש את אורלנדו בלום!

אין לך אייסיקיו?

אז מי היא ה-Laguna בצ ה-15 ותחת השם מרינה, מס' אייסיקיו 299-793-284, ששלחה לי בקשה לצירוף לרשימת הקשרים שלה?

Uzumaki Naruto

New member
עד אלייך זה הגיע??

בפעם האחרונה, עשתה לי את השאלון הזה מישהי מירושלים.

או.קיי...

שם-בן נעים גיל-כמעט 13.. מין-משהו מוזר בין זכר לנקבה ומייקל ג'קסון... סתם-זכר.. מזל-גיגית-בשפה שלכם-דלי.. מאכל אהוב-לזנייה
שתייה מועדפת-אני חושב שפנטה או מיץ תפוזים... סדרה-אממממממ לא יודע... יש המון... נמצאת אשם בפשע-כשהייתי קטן הפללתי את אחי בגניבת ממתקים-וגילו שזה אני... לצחוק על אנשים-חל וחסיסה!! רק אם אני לא סובל אותם... כריות-שתיים שלוש.. חיות מחמד-כלבה ליידי
מכונית אידיאלית-אממ או פורש בוקסטר או הלאנדקרוזר החדש... מוזיקה בכלליות-מטאל, היפ-הופ (אני חייב-אני מתאגרף..) להקה אהובה-הכי הכי-שבק ס'!!! אבל אני גם די שרוט על מטאליקה... מאמין באהבה וירטואלית-אני לא חושב שיש לי זכות דיבור כ"כ-אני בן 13 בסה"כ... אבל בעיקרון-לא.. הכרת מישהו/י מהאינרנט-כן... הוא אחד החברים הכי טובים שלי... נפגשת איתו-בטח! הרי הוא אחד החברים הכי טובים... מאמין באהבה ממבט ראשון-כן! כשזה מכה בך זה כמו ברק! (אני? מצוטט בחזרה לעתיד? בטח!) אהבה בשבילי-כשאני חושב רק על מישהי אחת, לא יכול להוציא אותה מהראש שלי, עושה הכל בשבילה,עושה אותי מאושר רק לשמוע את הקול שלה... אתה בחור של סטוצים-אנא ערף? אני כולה בן 13... הדבר שעושה אותך מאושר-להתאגרף, ללכת מכות עם אחי הגדול, לשמוע שבק... לקרוא רומח... כאלה.. מה אתה אוהב לעשות-להיות באס"ק, לשמוע מוסיקה בטירוף! לרקוד, להשתולל עם הראש יחד עם המוסיקה (
) ו...להיתאגרף.. (כן אני אוהב לחטוף מכות..) להיות אצל חברים.. לרבוץ על הספה ולקרוא רומח... מקומות בילוי מועדפים-באמת אין כ"כ... כאילו-אצל חברים וכאלה אבל אין לנו פה באזור מועדונים וזה... אה, מקום בילוי מועדף-המכון שבו אני מתאמן!! אני שם 3 פעמים בשבוע מהצוהוריים עד הערב... אתה אוהב להיות בבית-כן, אבל אני לא הרבה בבית... אתה אוהב ילדים-כן! בטח! אני כמו מייקל ג'קסון!!! סתם, כן, אני לא מתבודד סטייל רייסטלין.. מ'זתומרת "המרחק הפיזי כן קובע"? את/ה שונה ממני, אם אני אנסה לשנות אותך-לא! מה פתאום!!! אני אוהב ויכוחים... ראיתי אחת שלא מצאה חן בעייני, אם אני אתן צ'אנס-אני חושב שכן.. תלוי.. איזה פתגם אומר לך הרבה-Live The Life You Love And Love The Life You Live. משפט שאומר עליך הרבה-אני חצי טריפוליטי (עיר בירה של לוב לעילגים) וחתי פולני.. אתה בחור קנאי-לפעמים... תלוי במה-אבל אם כן אז לעיתים רחוקות.. מילים או משפטים שאני מרבה להגיד-"איש ואמונתו יחיה","כשאין לך משו חכם להגיד-אמור פתגם סיני עתיק","אתם עולין לי על העצבים,צבים!!" מאמין בה'-כן, אבל אני עדיין בהתלבטות-או שהוא אנוכי, או שהוא סאדיסט... לדעתך, החיים טובים-כן, הם בסדר... היחסים עם ההורים-בסדר, יש ימים טובים-ואפילו מצויינים, אבל יש ימים עם הרבה תאקלים.. לבוש-ג'ינס פשוט, טי-שירט, פליז בחורף, ונעלי סקייט... איפור-מסקרה והרבה הרבה אודם!!! מה אתם חושבים??? ברגע זה לובש-ג'ינס של יום שישי בערב, טי-שירט, וגרביים... מוזיקה-Soil,metallica,שבק ופאף-דאדי... חושב על-שר בלב עם המוסיקה, ועל זה שאני צריך לקום מחר מוקדם, ללכת לבית-כנסת (לקראת בר-מצווה..) הדבר האחרון שקניתי-אממ הארי פוטר 5. עשיתי-יצאתי אתמול ליומולדת של ידידה שלי... קראתי-סיימתי היום את "מלחמת התיאומים"... מועדון או מסיבה פרטית-מ'זתומרת? קפה או תה-תה... אני יודע שזה נשמע כמו סבתא זקנה אבל קפה תמיד עושה לי בחילה, אפילו הריח... שואף לשלמות או לוקח בקלות-תלוי במה למשל-עם החברים לוקח בקלות, אבל במה שאני מתאמן בו-שלמות זה המינימום... חתולים או כלבים-כלבים!!! לא סובל חתולים!! אוכל או ממתקים-אוכל... קולה או פפסי-קולה... את מי/מה היית רוצה להרוג-את כל הערסים הגדולים שמתלהבים על הקטנים... לשמוע-סדאם, אני רוצה לדעת למה הוא כ"כ פסיכופת, מה יש לו... להיות כמו-אמממממ כמו כל מי שמנגן על גיטרה בס... האחרון סרט אחרון שראיתי: קולנוע-מאטריקס רילודד. טלויזיה-שליחות קטלנית 3. במחשב-אני לא רואה סרטים במחשב
. מס' אחרון שחייגת-לידידה שלי, אם עושים משו היום... דבר אחרון ששתית-תה דבר אחרון שאכלת-עוף ממולא באורז. פעם אחרונה שהתקלחת-בסביבות 8... פעם אחרונה שבכית: מעצבים-לפני ככה חודש.. מעצב-לפני בערך חודש גם, באזכרה של בן-דוד שלי.. פעם אחרונה שחייכת-לפני כמה דקות-חבר שלי הצחיק אותי באייסיקיו... פעם אחרונה שצחקת-אם מתכוונים לצחוק רציני אז בסביבות 10:30... ראיתי גרייניק ואלתרמן... אדם אחרון שחיבקת-אח שלי כשנפרדתי ממנו כשהוא טס... אדם אחרון שנישקת:בלחי-אמא שלי כשהיא אמרה לי לילה טוב
. צרפתית-בסילבסטר נישקתי איזו אחת המשכבה שלי... הדבר האחרון שאמרת-"לילה טוב" לאמא שלי... הבן האחרון שדיברת איתו ברשת-בן-דוד שלי רועי מהפורום... הריח האחרון שהרחת-אמממממ הריח של השיער של ידידה שלי... האם אתה מעשן-חס וחלילה!!! ישן עם חיות פרווה-לעיתים רחוקות מאוד... מנגן על כלי נגינה-לצערי הרב לא... אלה אם מיתרי הקול של אבא שלי נחשב... מאמין שיש יצורים אינטיליגנטים על כוכבים אחרים-אין לי מושג... קורא עיתון-לפעמים-מדור הספורט... מאמין בניסים-לא יודע... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים-כן. רואה בשוטרים אויבים או חברים-לפעמים זה ולפעמים זה... אוהב אלכוהול-לעיתים רחוקות מאוד אני שותה בירה, ובבר-מצוות אני לפעמים מקפיץ קצת תקילות (אם אייתתי את זה נכון...) מאמין באסטרולוגיה-לא. מאמין בקסמים-לא. מתפלל-לפעמים. מבקר בבית-כנסת-לפעמים ימי שבת בבוקר ותמיד ביום כיפור... מתכנן ללמוד באוניברסיטה-כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך האס"ק-אני בודק מי זה, ואם זה מישהו שאני מכיר אז סבבה... חובש כובעים-לפעמים. שונא את עצמך-לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים-כן, מה אני כבר יכול להפסיד? אוהב את כתב היד שלי-כן. זה מונע מאחרים להעתיק... סתם, אני אוהב אותו כן, כמה שהוא מכוער, אני אוהב אותו... מאמין במכשפות-לא. מאמין בשטן-אני מאמין שכמו שיש אלוהים, יש שטן... אבל אני לא מקריב לו קורבנות או משו כזה... מאמין בשדים ורוחות-לא... נותן אמון בקלות-לא. אוהב לטייל בגשם-כן! במיוחד אם אני עצבני... זה מרגיע אותי... אוהב ציניות-לא! ימותו כל הצינים!!! (סתם) שר במקלחת-לעיתים קרובות ביותר... האם יש לך סוד'ות-כן. חלום שחוזר על עצמו-כן. פירסינג/קעקועים-לא, אבל אני רוצה לעשות כשאני אהיה מספיק מבוגר... חוויה אחרונה שחווית-התקיפו אותי עם סכין... מקצוע שהיית רוצה לעסוק בו-או מתאגרף או בסיסט או צלם קולנוע... סרט אהוב-טוב שלא, יש לי מלא... אבל אחד מאלה שנמצאים הכי למעלה ברשימה-"ג'יי ובוב השקט מכים שנית". פשלה-יש מספיק... הבן-אדם הכי שנוא-כל הערסים הגדולים שמלהבים על כל הילדים שקטנים מהם... הדבר הכי קשור אליי-חולצה שבן-דוד שלי שנהרג ואח שלי קנו לי... הכי שונהא בעצמי-מתעצבן בקלות... אתם יכולים לשאול את רועי (וולברין) כמה בקלות... הכי אוהב בעצמי-נצר למשפחת נעים. פיצול אישיות-מצד אחד-אני פרפקציוניסט ומצד שני-אין לי בעיה שמישהו יהיה יותר טוב ממני... לפני המוות-לעשות קרב איגרוף רציני בעולם... שאיפה בחיים-לא להסתבך בחיים שלי...

KagomeSama

New member
אוווקיי...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שם: ענת גיל: עוד חודש 16 (רמז, רמז) מין: בפעם האחרונה שבדקתי, נקבה. מזל: דלי מאכל אהוב: אין ממש... שתייה מועדפת: מים. סדרה: אנימה, אנימה ואנימה. עדיף יאוי. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אה... לא..? האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: תלוי על מי, מתי ואיך. כמה כריות: אחת עד שתיים. חיות מחמד: חתולה, כלבה ותוכי. מכונית אידיאלית: אה... אחת שנוסעת..
מוזיקה בכלליות: רוק, מטאל, וכו.. רוק יפני... דיר אן גריי... ככה.. להקה אהובה: דיר אן גריי, ראפסודי, היהודים, ווסטלייף.. (לא, בצחוק..
) אממ... יש המוןץץ מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לפעמים.. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: כן, כן, ואממ... זהו. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן. מהי אהבה בשבילך?: אה... עבור..? את בחור\ה של סטוצים?: לא, לא ממש... אולי.. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: האמ... לא שאלה שחושבים עליה בשתיים בלילה.. מה אתה אוהבת לעשות?: לקרוא, לכתוב, לשיר, וכו.. מקומות בילוי מועדפים: בבית שלי/של חברות, בתי קפה נחמדים.. אתה אוהבת להיות בבית?: כן. את אוהבת ילדים?: אה.. אוהבת ברמה של פדופיליה? לא.
. אבל בתכלס, כן. אני גם מדריכה, כיתות ד'. חמוודים.. המרחק הפיזי כן קובע?: לא תמיד. אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא, למה לי? ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: בטח. איזה פתגם אומר לך הרבה?: הביטו בחתימה שלי, והשכילו. מהו המשפט שמאפיין אותך?: כנ"ל. בגלל זה אני עושה המון רעש.
אתה בחורה קנאית?: לא, לא נראה לי. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "תירגע/י" "גם הרצל" ושאר שנינויות ציניות. האם אתה מאמין בה´?: לא, לא נראה לי.. אולי.. החיים הטובים לדעתך: כל עוד אנחנו חיים, זה כבר טוב.. היחסים עם ההורים טובים?: ככה-ככה. לבוש: האמ.. שחור.. ואממ.. מה שבא. איפור: כנ"ל. לא שאני מתאפרת הרבה, אבל מילא. אגב, עיפרון שחור זה התמכרות! ברגע זה: לובשת: אהה.. ג'ינס, חולצה שחורה, וג'קט כזה זרוק. הייתי בבאולינג.. -^^- מוזיקה: שתיים בלילה! שו מוזיקה!? אבל אממ.. לפני שיצאתי, דיר אן גריי. חושבת על: הבחור הכי חמוד בעולם, שהיה בבאולינג, והאם הוא יתקשר או לא יתקשר למספר שנתנו לו. *הדבר האחרון ש... קניתי: מילקשייק.. עשיתי: שיחקתי באולינג, ועניתי לשאלון המציק הזה. קראתי: שה"ט. אני מנסה, באמת! *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: אני שונאת מסיבות, ושונאת מועדונים. מסיבה של הצופים הכי שווה. קפה או תה: תה. למרות שגם לקפה אני מכורה. אבל תה לא עושה טעם מגעיל בפה אח"כ. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: תלוי במה. חתולים או כלבים: חתולים. אוכל או ממתקים: ממתקים... שוקולד..
קולה או פפסי: לא זה ולא זה. את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אה.. הרשימה כל כך ארוכה.. לשמוע: הא?
להיות כמו: אף אחד. להיות אני. האחרון סרט אחרון שראיתי: חלף עם הרוח. שיעור קולנוע. סרט אדיר! סקרלט הזאת, אררג.. בקלונוע: פפףף.. זה היה מזמן.. אני לא הולכת כמעט לסרטים.. בטלוויזיה: חלף עם הרוח.. במחשב: הסרט הראשון של אינויאשה. Toki wo koete omoi מספר אחרון שחייגת: לידיד שלי.. דבר אחרון ששתית: דיאט קולה. דבר אחרון שאכלת: מסטיק. פעם אחרונה שהתקלחת: היום לפני שהלכתי לבאולינג. פעם אחרונה שבכית: אה.. אממ.. לפני שבוע? פעם אחרונה שחייכת: היום, לבחור הכי חמוד ביקום. שהוא גם הכי אטום ביקום, אבל מילא.. פעם אחרונה שצחקת: היום.. האדם האחרון שחיבקת: חברה שלי, בבאולינג, שוב. האדם האחרון שנישקת: אה.. לאידעת.. הדבר האחרון שאמרת: "טוב, אני אלך לישון עוד מעט" לאבא שלי. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: ידיד שלי, טום. הריח האחרון שהרחת: קטורת וסיגריות.

KagomeSama

New member
המשך..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

לא שמישהו יקרא את זה, אבל מילא... האם אתה: מעשן/ת?: רק פאסיבית. ישן עם חיות פרווה: יותר מידי. מנגן על כלי נגינה: ניגנתי על חליל שלוש שנים. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן. קורא עיתון: כשיוצא. מאמין בנסים: בטח. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: אני מקווה...
(אבל לא כלפי כולם, הא בלין?
) רואה בשוטרים חברים או אויבים: אין לי שום רגש מיוחד כלפי שוטרים..
אוהב אלכוהול: תלוי מה.. בעיקרון, לא. לא טעים לי. מאמין באסטרולוגיה: תלוי במה, לא בהכל.. מאמין בקסמים: כן. מתפלל: לא.. מבקר בבית כנסת: לא... לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת.. רק לא החלטתי עדיין מה.. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: בטח. זה מצחיק נורא. חובש כובעים: אה.. לא.. אלא אם מחשיבים כאפיה מגניבה שחורה שקניתי בדליית אל כארמל. היא נורא נחמדה. שונא את עצמך: לפעמים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כשיוצא לי לראות כאלה.. (ויצא לי!) אוהב את הכתב יד שלך: לפעמים.. ולפעמים ממש לא.
מאמין במכשפות: בטח. מאמין בשטן: אממ.. אני צריכה לחשוב על זה.. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: כן ולא.. תלוי במי ובאיזה סיטואציה, אבל לפעמים כן, ויותר מידי בקלות. אוהב לטייל בגשם: ברור! גשם זה שולט!
פעם הייתי אמורה לחזור משיעור סוציולוגיה וירד מבול, ותיכננתי ללכת ברגל, ואז חברה שלי דחפה אותי לאוטו של החבר שלה.. אוהב ציניות: בטח.. חברות שלי אומרות שאני צינית.. שר במקלחת: לא.. לפעמים.. האם יש לך: סודות: מן הסתם.. חלום שחוזר על עצמו: כל הזמן. זה מעצבן. פירסינג/קעקועים: לא, עדיין...
חוויה אחרונה שחויית: אני וחברה התחלנו עם מישהו. בצורה כושלת. זה היה אסון. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הא... לא יודעת..
סרט אהוב: יש כל כך הרבה.. פשלה: שאני לא אתחיל...
הבן אדם הכי שנוא: אני לא שונאת אף אחד. הדבר הכי קשור אלי: הו?
הכי שונא בעצמי: יותר מידי דברים.. הכי אוהב בעצמי: לאידעת.. פיצול אישיות: בטח. אבל לפחות יש לנו זה את זה. לפני המוות: אני אנשום פעם אחרונה.. אני מניחה..
מה השאיפה בחיים: להיות מאושרת.

Moondust

New member
היי, אני קראתי הכול.../images/Emo41.gif

אני קוראת את ההודעות של כל מי שענה... וסקרלט ביץ' מעצבנת. -___-

למעלה