קיטורים.

EVE Lights

New member
מי המפגרת שעובדת ערב חג?

ועוד מרצונה החופשי? א-נ-י!!! סעמאק. קמתי ב- 6:30 בבוקר. ואביב העיר אותי בסביבות 12 ואני כל כך שונאת שאני לא זוכרת את השיחות האלה!!
וואף. זה הולך להיות יום כל כך ארוווווווך ושנים עד שהוא ייגמר. אוף :<

Mooa-Numi

New member
מתה מעייפות

כל הגוף שלי תפוס וכל הרגליים סימנים כחולים. וואו, זה יראה מצוין עם המיני שקניתי, נכון? אמא שלי תתעצבן. סתם אין לי כוצ לאירוע המזדיין הזה באמת. חוץ מזה שביום ראשון אני באה ב12 לבסיס, אז שייגמר כבר, באמת. אין לי כוח לצבא אני מבואסת כבר שבוע הסוגשל נקודת חן שלי (הבילביל למי שמכיר) ממש כואב. גם השתנה לו הצבע (נהיה בהיר יותר) והתנפח בטירוף וזה סתם מדאיג ומלחיץ ולא יודעת. ואם הייתי אזרחית נורמלית הייתי הולכת מחרתיים לרופא, אבל לא, אני בצבא, וזה יותר מידי לחכות.. (בשני לבקש חופ"ל, להפגש איתו בשני בערב, אולי שלישי, ואז עד שמפנים לרופא צבאי, ואז עד שמפנים לרופא שמתמחה.. זה יותר מידי זמן) וחם לי ואני מסריחה ועייפה ושמנה ומכוערת ולא חברותית ואין לי כוח לכלום, בעיקר לא ללבוש מדים אי פעם או לשיער אסוף. ואני אלך להתקלח עכשיו.. (אה וגם חתכתי את הסנטר באימון למטווחים.. עשו לנו אימון כזה של התקלות שכל הזמן צועקים לנו לרדת ולכוון, ובאחד הפעמים נפלתי כמו סתומה על הרובה שלי. אפילו לא קלטתי את זה, רק שבאתי לקטר לטל איזה ילדה מגושמת אני היא אמרה לי 'אה, כל הסנטר שלך מכוסה בדם!'. מעולה)

ShiRa1101

New member
נמאס

אני לא יודעת מה קורה, אף אחת לא פה . הטלפון לא מצלצל . אני מרגישה שאם ע' לא פה אין לי חיים .. נכון שבאתי לבקר את א' אתמול ונכון שאני מדברת איתכן אבל אם אני לא יוזמת אף אחת פשוט לא נזכרת בי . ובטיול הזה, הבנו שס' מהממת ודוגמנית ונחמדה ומתוקה ואני לא יודעת אם זו קנאה אבל זה מרתיח. ובטיול, ליוותה אותי התחושה שאם לא הייתי יוצאת לטיול תכלס זה לא היה מזיז לאף אחד. הרגשתי אשכרה למלמית . לא מועילה, לא מזיקה. הרגשה חרא, פשוט חרא. כל היום אני תקועה מול המחשב, לא יוצאת ולא כלום . אף אחד לא מתענין רק בזכות אמא יצאתי אתמול :// אני רק מחכה לרגע שיהיה איזה מישהו שאני אעניין אותו שיתקשר אליי שיאהב אותי שידאג לי . וזה לא קורה. אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףף רק מחכה לרגע שהחרא הזה יעבור לי !@#$ שונאת תקופות כאלה שחסרה לי חברה וכל מה שאני חושבת על הופך לדבר שלילי . אני כל כך צריכה אהבה. ולמה התחושה שלי זה שתבוא האהבה אני לא אדע איך להתמודד עם זה. למה ?!
רק חיבוק ..

Mrs big

New member
אני חולמת עליו כל יום וזה רע.

כאילו, אין שום סיכוי לכלום איתו וזו באמת התקעות ממש מוגזמת בעבר. פשוט רע. + לא התחלתי את השיעורים לחופש, כמובן, ויש כמויות עצומות מהם. אמא מציקה לי נורא ואנחנו פשוט לא נוכל להסתדר לעולם. אני רעה אל האנשים שטובים אליי. למה אתגרים חשובים לי כל כך? אני אפילו לא תחרותית. אני גרועה בעבודה. וזה עוד בתקופה טובה.

yaeli87

New member
בא לי להקיא.פשוט בא לי להקיא.

לא נראה לי שאנחנו ביחד יותר. יש ביננו המון משקעים לאחרונה. לא טוב לי.בכלל. אני שמנה בטירוף,אני לא מבינה איך. אני הולכת לחדר כושר,אני בקושי אוכלת איך אני יכולה להשמין!? נמאס לי כבר. בא לי להקיא את כל החיים שלי. להקיא הכל ולהתחיל מהתחלה. מה הקטע שלו? למה הוא כל פעם מחדש פוגע בי? להגיד לי שהוא אוהב אותי ושניה אח"כ להתנהג כאילו אני זרה לו. נמאס לי מזה. נמאס לי להיות חיילת. נמאס לי שאין לי כסף. נמאס לי מעצמי. אני צריכה חיבוק,ממישהו חדש,אולי קשר חדש. אבל אני דפוקה כי אני סתם אומרת ואני חולה למאמי על התחת,גם כן אני והשטויות שלי. איך אפשר להסתדר איתי? איך הוא שורד איתי כמעט שנה? טוב כנראה שלא נגיע לשנה הזו אם המצב ממשיך ככה...גם כן הוא והשטויות שלו! צריך להרוג את שנינו. נמאס לי מהחיים האלה. בא לי להקיא.

../images/Emo201.gif

את לא שמנה את יפה אתמדהימה יש לך חיוך מעלף ושלא תעזי להפסיק לחייך אותו. ו"מאמי" רק מפסיד בובה.

EROTOMANIA

New member
איך לעזאזל תקעו אותי באמצע?

המיני סופרמרקט בו אני עובדת פשוט הפך להיות סדרת דרמה מכוערת. לפני שבועיים גנבו לחברה שלי כסף מהתיק שלה. היא מחביאה את התיק שלה במאפיה, ככה שאין מצב שזה לקוח, זה יכול להיות רק מישהו שעובד בחנות. כמובן שלכל אחד יש את החששות שלו. ולי יש את שלי. האמת היא שכולם חושבים שזה מישהי אחת. השוטרים אפילו היו פה ואמרו לה, מול כולם, שהם מתכוונים לקחת טביעות אצבע מהתיק של חברה שלי, וכנראה שהם חייבים לספר לה לפני שהם הולכים ועושים את זה [מה שאומר שהיא חשוד מספר אחד]. קיצר. לפני יומיים דיברתי עם אנשים שחשבתי שהם חברים שלי, וכמובן שדיסקסנו בנושא הזה. אמרתי להם שחברה שלי חושבת שזה הפוסטמה ההיא. וכמובן שכולם חושבים ככה. כולל אני. הם נשבעו לא לספר לאף אחד כי הם ממילא עוזבים לרומניה ולא חוזרים. מה קרה? כמובן שאחד הבחורים שדיברתי איתם הלך וסיפר לה שאני חושבת שזאת היא. כוסאמק. א. אין לי זיכרון מעולה [כאן אני צריכה להפסיק לעשן.. הממ] ככה שאני לא זוכרת אם אמרתי "אני חושבת ש.." או "שרה חושבת ש.." אבל מה זה משנה? השוטרים פאקינג היו פה ואנשים ידברו ושמועות יתפתחו בין אם היא כן גנבה את הכסף או לא. אם היא רוצה או לא. אנשים פשוט ידברו. ב. אם היא לא גנבה את הכסף למה אכפת לה כל כך? ג. היא הלכה וסיפרה לכולם שאני חברה של דן [לא נכון] ואני שתקתי כי למדתי איך להתמודד עם שמועות. אהההההההה אז ככה זה שמדברים עלייך הא.. ברצינות אני צריכה עבודה חדשה. חבל שאף פעם אין לי פאקינג זמן לצאת ולחפש עבודה כי הכל נסגר ברגע שאני יוצאת מהעבודה. איך אני שונאת להתמודד עם דברים כאלה, כאילו אני בתיכון מחדש. היא יודעת שהיא הבנאדם שכולם חושדים בו אז היא צריכה להזהר אפילו יותר, מה לעזאזל היא חושבת שזה יעזור אם היא תבוא אליי? אני לא מפיצה שמועות. הסיבה היחידה שבכלל דיברתי על הגניבה עם האנשים האלה היא בגלל שהם פאקינג עוזבים ולא חוזרים!!!! רררררררראאאאבקקק!!!!!!!!!

צריך להוציא מרשם לואבן.

להשתיק את הרגש באמצעים כימיים. אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. פמיליאריות, אנחנו מקוטעים.

מהזה לא../images/Emo9.gif

יש תרופות שעושות עבודה טובה..גם בלי ואבן
הכל טמון באומגה 3|חנון|. |מושפעת|

לא משפיע, החרא.

כבר שחיתי באי אילו אמצעים, ביניהם כימיים וביניהם לאו דווקא, וכדורי הרגעה זה לכאן ועכשיו וגם זה לא ממש בטוח (יותר משעתיים ל-20 מ"ג? הספקתי לבכות עצמי למוות כבר מספר פעמים באותן שעתיים וגם אז נרדמתי לחמש שעות בלחץ. >.>).

Mrs big

New member
אמא ואני זה פשוט פצצה מתקתקת.

(ה'מתקתקת' נראה כל כך כמו שגיאת כתיב, אבל מסתבר שזו לא.) זה תמיד גורם לי להרגיש רעה בסוף כי אני אומרת דברים נוראיים והיא בסך הכל בן אדם טוב, ואולי אני באמת רעה. אבל אוף, היא יכולה להיות כל כך אינפנטילית ומטומטמת לפעמים והיא לעולם לא תודה שהיא זו שאשמה במשהו או שהיא זו שטעתה. מזל שלא אמרתי לה שאני לא רוצה ילדים כי אני לא רוצה שהם יגיעו לרמות שנאה שהיו לי אליה בכל מיני שלבים. זה היה קרוב. אוף, אנחנו לא משפחה מפורקת ונוראית או משהו כזה. להורים שלי יש נישואים מאושרים, שניהם משכילים ועובדים בעבודות טובות, אנחנו גרים בבית גדול ויפה, אנחנו (הילדים) לומדים היטב ואני אפילו נשארתי עד הסוף בכיתה מדעית (כמו שאמא ואבא רצו), אנחנו בריאים (אני מקווה)... אז מה לעזאזל דפוק כאן? מה גורם לי לא לרצות להתחתן ולהקים משפחה לעולם? יכול להיות שזה כי אני עדיין ילדה, אבל באמת לא נראה לי שזה זה. למה תמיד בבית יש אוירה רעה ומגעילה כזאת אף על פי שאין בעיות גדולות כאלה? למה אני רוצה לעזוב, מצדי עכשיו, ולחזור מדי פעם רק כדי לבקר את החדר שלי או לדבר עם אבא? ההודעה הזאת מציגה את המצב כגרוע יותר ממה שהוא. נראה לי. אבל הי, אולי פרויד צדק והכל בא מהבית? אולי בגלל זה אני כל כך מתוסבכת ודפוקה? (הרי פרויד היה גאון. גאון ומתוסבך. אפילו הוא אמר לי את זה אתמול.)

שכולם יחנקו

חברות שלי כועסות עלי ואין לי מושג למה. פאק, זה אמור להיות הפוך דאמט. אני לא מאמינה שהן השאירו 3 בנות שיכורות באמצע שום מקום, בלי אפשרות להזמין מונית אפילו, והלכו. באמת שחשבתי שהן אחרת. או לפחות שאכפת להן מספיק גם בשביל ליישם קצת דברים, ולא רק להגיד מילים באוויר. ומה שבאמת מעצבן אותי זה שזה היה תכלס הערב ~שלי~ ושבסוף נשארתי לבד. וזה בעצם מה שקורה תמיד, לא?

OverSharing

New member
אני לא מבינה../images/Emo103.gif

אני מסתכלת במראה וב-אמת רואה בטן שמנה. זה כבר לא פחות רזה, או לא ממש רזה, פשוט שמנה:| ועליתי איזה 5 קילו בגלל הבלוטה המקולקלת שלי ואין לי כח יותר אבל זה לא הקטע חברות שלי באמת ובתמים חושבות שאני נראית טוב ו"שחר, על מה את מדברת?! את באמת דפוקה" ואני לא אומרת את זה בקטע של צומי ואם פעם חשבתי שאני כוסית לא הייתה לי בעיה להגיד את זה. וכאילו, מה, באמת לא רואים שהשמנתי מ-לא?! אני באמת דפוקה בראש כאילו? אוף ועמרי לא לקח פלאפון לכרתים הטיפשי הזה והוא אמר שהוא חוזר היום אבל אין לי מושכ באיזה שעה והוא לא התקשר אליי ובא לי לבכות.

Mooa-Numi

New member
את מבינה שרק את רואה את זה?

לפעמים אנחנו עולים על המשקל והוא מראה יותר אבל לא רואים את זה.. ואז שאתה מרזה חושבים שהשמנת, קורה כל הזמן. אבל אני מבינה את הקטע של הבלוטה. אני גם העלתי איזה 5-6 בחודש, ועם הארוחות של הצבא זה לא שילוב טוב בכלל.. את בתת פעילות, נכון? היא עושה לך מצבי רוח?

OverSharing

New member
:|../images/Emo103.gif

זה ממש בולט לעין. לא יודעת אוף. ממ מצבי רוח לא אבל סחרחורות, רעידות מטורפות בידיים, השמנה, עייפות.. לדעתי גם הנשירת שיער קשורה לזה. אני אלך ביום ראשון לרופא, למרות שאני כבר יודעת מה הוא יגיד.

greeneye

New member
פוף, להיות בת זה קשה.

אני חייבת להגיד שהשמנתי נורא ובע עליי וזה מזעזע ואם אני מגיעה ל-60 קילו בצבא אני באמת אבכה [ושיסלחו לי כל הבנות שהן 60 ומעלה, אבל אני מטר ובמבה וביחס לגובה שלי ולמבנה גוף שלי זה..בע.] ודור אמר לי לפני כמה ימים "מה זה, גל, רזית?" וכולי כזה- "אוי ואבוי, אם נראה לו שרזיתי כשאני כזאת קציצה, כמה שמנה אני נראית לו בדרך כלל?!" ואז חשבתי לעצמי שזו חתיכת דרך מטומטמת לחשוב והפסקתי
ולענייננו- את נראית ממש ממש ממש ממש טוב. ואני לא אומרת את זה סתם. ולא לכל אחת. ולא כי יש לי איזה אינטרסים ואנערף. אני מכירה את זה שאת עומדת מול המראה ובוחנת שומנים וכולך כזה- "איכככ", אני עושה את זה מלא. וחברים שלי לא ממש רואים את זה עליי. כאילו, הרוטינה של "את לא שמנה, חלאס". אבל לעומתך, אני מבורכת שומנית קצת יותר ממך, א-ב-ל בכלזאת, לא את ולא אני שמנות. אבל בואי נתמקד בך- את כוסית. אנד..איי רסט מיי קייס.

למעלה