קיטורים.

אני כל כך לא מבינה

איך אפשר להיות ככה איך אפשר להיות כל כך צבועים במקום להגיד את האמת לבנאדם פנים... זה לא פוגע בי זה פשוט מגעיל אותי אני כל הזמן חוזרת לנקודת ההתחלה, לחלק שבו הבנתי למה אני צריכה להתרחק מאנשים וכל הזמן אני עושה את אותה הטעות, נותנת להם עוד צ'אנס כי אולי משהו השתנה מה הקטע בכלל? להראות עליונות כלשהי? להרגיש טוב עם עצמכם? מדהים אותי שאף פעם לא חשתי צורך להיות כזו שדברים כאלה כל כך רחוקים ממני זה פשוט עושה לי חשק לקום וללכת להתרחק מכולם וזהו לא צריכה אף אחד...

ראבק:\

חוץ מזה שהסופ"ש היה דיי גרוע[כיף חיים להשתכר ולהתעורר במיטה של ידיד שלי, שכל מה שאני לובשת זה בוקסר שלו וזהו], התעוררתי בראשון אחרי שעתיים שינה ב5 ומשהו, תפסתי אוטובוס ב6, עליתי להסעה ב8 וניסיתי לישון, אבל הבנות מהקבוצה שלי עשו כ"כ הרבה רעש.. באיזשהו שלב התחלתי לבכות מרוב שהראש כאב, בכיתי המון לג'ינג'י, והוא דחף לי נורופן ומים ואיכשהו הצלחתי להרדם ואז כשהגעתי לסמינר ממש לא תיפקדתי והייתי תקועה אצל המע"ר איזה חצי שעה, וניסיתי לישון וכל דקה התעוררתי כי עשו מלא רעש, והתעוררתי עם דלקת גרון ואלרגיה ממשממש רצינית, ולקחו אותי למרפאה אזורית, הרופא נתן לי שם 1000 מ"ג רפאפן[איך לעזעזל אני אמורה לבלוע את זה?! זה בגודל של החיים שלי בערך:| ואני עם פאקינג דלקת גרון!], לורסטין[ווהו!] ועוד משחה לאלרגיה. וכשחזרתי מהמרפאה התחלתי לארגן את הדברים וחזרתי הביתה. וזה ממשממשממש ביאס אותי\:

THE ronch

New member
מה, כאילו זהו?

אני מרגישה כאילו מישהו מפורר לי את הלב והקרביים אני מקווה שלא מיצית אותי, אני מקווה שזה יעבור. למחוק את עצמי כל לילה כבר לא עושה לי להרגיש קרוב יותר, אתה לא פה..

MaddyD

New member
אוףףףף אני כזאת מפגרת

אני חולה וחברה שלי חולה ואני ממש לא מרגישה טוב והלכנו לסאקאיה וכולם הרגישו רע אז חתכנו ממש מהר וכמו טיפשה הלכתי לברקפסט וחזרתי בבוקר ובא לי למות ואני ממש לא מרגישה טוב ואני עוד צריכה לעשות לילה בצבא וכמעט שכבתי איתו ודי כבר אני כזאת טיפשה.. וכולם התנפלו עלי בברקפסט שחיכיתי לו אני שונאת את החור גיהנום הזה והיה כל כיף בסאקאיה בשלוש דקות שהיינו שם

MaddyD

New member
ומישהו אחר שהתחיל איתי

ממש מטריד אותי בטלפון וחושב גם שאני אבוא לאורגיה איתו ועם ידידה באחת בצהריים בדירה שלהם איזה אנשים טיפשים

ראסמי. אינלך זמן להתארגן../images/Emo3.gif

סתם. שונאת בנים כאלו. עד לא מזמן היה גם מישו אצלי שהיה מתקשר אליי וחושב שאני אבוא לעשות שלישיה יתו ועם ידידה שלו או וואטאבר ואז למחרת היה משתף אותי ב"איך היה". [כן כי זה מהזה מעניין לי את השחלה] זו סוגשל משוואה בנים=טיפשים

MaddyD

New member
הוא לא אמר את זה תכלס האמת

הוא שמע שאני חולה אז הוא אמר לי שהוא אצל ידידה ושכדאי לי לבוא שיפנקו אותי מאוד ושיגרמו לי להבריא מהצד שמעתי אותה צורחת 'בת כמה היא בכלל' כאילו. אולי די עם הבני 30? כן די

tink 16

New member
../images/Emo203.gif בשביל מה לעזאזל?!?!?

בשביל מה הכאבים האלו היו צריכים לחזור? הייתי אצל האורתופד שלי, הוא הפנה אותי לאולטרסאונד לקרסול...כנראה יש לי שחיה ברצועות מאובר מאמץ
איך אני יכולה להתחיל לנוח עכשיו? כל החזרות של הבגרויות של י"ב. אווווווווווווווווווווווווף

וואי

חייבים לשנות את השם של הפורום שלנו מפורום "בנות" לפורום "סבתות"... כל אחת פה חולה או משו. ממש מכת פורום. הרגישי טוב
.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חח הפורום?

כל הסטודיו+מגמה שלי ככה. התרגלנו
תודה בובה.אני מקווה באמת שאני אהיה בסדר.

Tin Doll

New member
יוווווווו אני משתגעת מהאפצ'ים האלה

פסדר מלא אורגזמות אבל חלאס כואב לי כבר האף

צללתי שעה סביבך.

אני רוצה לשבת עם בר לשיחת-על על צ'אי וסיגריה ובר בגדרות ואני בחיפה. הילדה הכי יפה, מבפנים ומבחוץ, הכי יפה שרק יכול להיות. אני מתגעגעת.

Ms Kuolema

New member
שונאת כשכל ההפקה על הראש שלי.

זה כזה מציק שאני צריכה לכתוב תסריט, למצוא שחקנים, למצוא לוקיישנים, לסדר זמנים, למצוא מוזיקה, לקנות אביזרים, פקה פקה פקה. והכל בהתראה של יומיים, אבל סבבה. אנחנו אמורות להיות קבוצה של ארבע בנות, שתיים מהן באילת בתירוץ שזה בסדר, הן יכולות לערוך. הא סבבה, למה לא, קחו את העבודה הכי קלה שיש, שדורשת רק לשבת על התחת בחדר עריכה עם מזגן ואוכל, נשים את העובדה שאתן לא יודעות לערוך יותר טוב ממני בצד. זין, הן לא יגעו בחומרים שלי, שאני כתבתי ביימתי צילמתי אירגנתי וקניתי. זין. ואם הן מתלוננות לרונן/יואב [מורים] סבבה, על הזין שלי. מצידי היריבו איתי מפה ועד הודעה חדשה, אף אחד לא נוגעת בעבודה שלי ועורכת אותה מבלי שהיא הייתה בצילומים. ואני לא מבינה את הקטע הזה של העורכים. "אנחנו עורכים אנחנו לא צריכים לבוא לצילומים". וואלה, אתם כוח עבודה נוסף, אתם צריכים לדעת מה אתם עורכים ואיזה חומר גלם יש לכם. פאק, העצלנות במגמה הזאת פשוט פורצת גבולות. וזה כל כך מציק שבסוף אני כן אשבר ואגיד על הזין שלי תעשו מה שבא לכם, סתם כי אני לא רוצה וויכוחים.

...

תמיד שאלתם למה אני שונאת את היום הזה, ובהתחלה דחפתי לכם איזה תירוץ. רק אחרי כמה זמן סיפרתי את האמת. לפני זה חשבתי שזה אולי יהיה מיותר, לא תהיה בזה שום תועלת ושום דבר, כמובן, לא יקרה. אני לא מצפה לכלום. או שאני כן? כל שנה זה אותו סיפור, שום דבר לא משתנה. אני כל-כך משתדלת לא להסתכל על לוח השנה, לא לדעת מתי היום הזה ינחת עליי ושוב יערער את כל חומות ההגנה שבניתי ב-364.25 הימים שנותרו. ואז מישהו מזכיר, או שאמא אומרת, או שאני חייבת למצוא איזה משהו ביומן... ופתאום זה נופל. פתאום אני רואה אותו ומתפללת שלא יגיע. ועוד יום עובר ועוד אחד, ומצטברות לי תקוות טיפשיות בלב, שאולי משהו באמת יהיה שונה, ובסוף הוא מגיע... ולא קורה כלום. והטלפון שותק וכל מי שבאמת ציפיתי ממנו, פשוט לא שם... והוא ממשיך לשתוק... מצחיק שדווקא אירה זכרה. אותה אירה שלא דיברתי איתה מכיתה י"א, אחרי הקטע שהיא עשתה. מסתבר שהיא חיפשה אותי במקושרים רק כדי להגיד מזל טוב ועוד כל כך הרבה מילים יפות... גם נועה זכרה. חוץ מאותו יריד אמנים שהתקיים, לא ראיתי אותה כבר כמה חודשים וכן, גם שירלי. היא פתאום התקשרה, בתשע בבוקר, שרה לי בקול מסטול. לא ראיתי את שירלי בכלל כבר חצי שנה, ופתאום היא מתקשרת... אפילו את הטלפון שלה כבר אין לי. ומה איתכם? ומה איתך, ארז? ואנדריי? וחן? ואלון? וליעד? ומתן? ונטע? ורוית? ואתם, שאני לא אנקוב בשמות, אבל... אני נותנת לכם את הנשמה. ואם קניתי מתנות ואם באתי ב-12 בלילה כדי לחגוג, או כתבתי לכם הודעות חופרות, או התקשרתי ב-12 וחפרתי לכם עוד יותר, או שיצאתי איתכם... אבל אתם בכלל לא זכרתם. בכלל לא טרחתם לזכור, כי למה שתזכרו? אם זה אתה שיצאתי איתך שנה! ואל מי אתה מתקשר כל פעם שרע לך? ואם זה אתה, אלון, אחד הידידים הכי טובים שלי כבר כמה שנים? וליעד? אנחנו מכירים מכיתה ז' ואנדריי? מי הייתה שם כל הזמן בשבילך? ורוית? מי היה לצידך בכל הזמן, אחרי מה שקרה לה? מי ניגבה לך את הדמעות? מי באה אלייך יום אחרי יום, מי התעוררה מהטלפונים שלך ב-4 לפנות בוקר כשאת מסטולה ומלאת דמעות, וניחמה אותך? ומי חגגה איתך בקטנה את היום שלך, כי שנה אחרי המוות עדיין אסור לחגוג? ואת, החברה הכי טובה שלי שלחת בשלוש בצהריים סמס של "מזל טוב. המתנה בדרך" את באמת חושבת שזה מה שאכפת לי ממנו? את באמת חושבת שישנה לי דבר אחד חומרי יותר או פחות? כבר 4 שנים אנחנו מכירות, דווקא את יודעת שזה הדבר האחרון שאכפת לי ממנו. שהיה עושה לי רק טוב אם היית מתקשרת, או שולחת סמס שייראה אכפתי... ואתה? שעתיים לפני שזה נגמר פתאום אמרת כאילו אתה לא מכיר אותי הכי טוב ותדע בדיוק איך אגיב לזה ושירלי אחרי שאיחלת והבטחת ואמרת... הנה, שוב נעלמת. ידעתי שלא תתקשרי שוב, כאילו זה לא היה ברור מאליו. אז אתם רוצים לדעת את התשובה? לרענן לכם את הזכרון? רוצים לדעת למה אני כל כך שונאת את היום הזה? רוצים לדעת למה אני מקווה להיבלע באדמה כל פעם שהוא מגיע? למה כשאחי הטיפש בסה"כ שאל למה הדפים שם וקצת הרים הקול, התחלתי לבכות ולא יכולתי לעצור את הדמעות? כי אף פעם לא זכרתם. אף פעם לא זכרתם... וכל שנה זה ככה. פעם אחרי פעם אני חושבת שמשהו באמת ישתנה, אבל הוא לא משתנה וכל שנה אני תוהה לעצמי למה אני טורחת למה אני עושה כל כך הרבה בשבילכם אולי מקווה שאקבל את הקרדיט הזה כשהזמן יגיע והזמן תמיד מגיע אבל כל השאר לא עוד 19 דק' זה נגמר בבקשה אל תגיבו במזל טוב

אני מקווה שקבלת אתמול את הסמס שלי

השתדלתי לשלוח לך ב-12 אבל התפקשש ושלחתי קצת אחרי 20 ועשרים... ולמרות שאנחנו כבר לא ממש בקשר...תדעי ש אני אוהבת אותך :)

coolit

New member
../images/Emo24.gif

לא יודעת אם זה הכי מעודד בעולם, אבל.. כמעט כל הבנות פה אומרות שהן שונאות את היומולדת שלהן ושתמיד כולם מאכזבים. [גם לי אף אחד לא אמר מזל טוב אגב.. וזה עוד אחרי שהאייסי דווקא מתריע! חח] לדעתי צריך לרדת מהקטע הזה שיומולדת זה יום מיוחד.. יאללה, יום רגיל. מבאס קצת שלא מתייחסים אבל בסך הכל, מה שחשוב זה איך שאתה מתייחס לזה. ו, תנסי לא לראות בזה הוכחה לזה שהחברים שלך לא באמת אוהבים אותך או משהו כזה. כי לכולנו בורחים התאריכים אלא אם כן עושים תזכורת בפלאפון.. את היומולדת של עצמי כמעט שכחתי חח.. ככה זה, ימים עוברים ובאמת שיכול להיות שדווקא לפני שבוע הם אמרו "היי! עוד שבוע יש לליאור יומולדת!" אבל פספסו.. ויכול להיות שלא, אבל, זה לא כזה משמעותי.:X זה רק לזכור תאריך. בואי נגיד שאם יש דבר שמעצבן אותי זה האנשים ששולחים לי הודעה באייסיקיו, וכמו מפגרים שולחים אותה שלושה ימים לפני היומולדת, והם אפילו לא שמים לב שזה מעיד על כך שהם זוכרים רק מזה שהאייסיקיו מודיע להם ולא מעצמם.. הם יודעים את התאריך, וזה ממש לא מעיד על זה שהם חברים טובים או שאכפת להם. [עכשיו כשאני חושבת על זה- רק שתיים מהחברות הטובות שלי אמרו לי מזל טוב בכלל! השאר שכחו שיש לי יומולדת למרות שקשה לפספס- זה ראש השנה..] בקיצור זה דבר שולי וקטן! אם הם משמחים אותך בימים אחרים בשנה, זה שווה לא פחות מאשר אם משמחים אותך ביומולדת.. וזה רק תאריך וזה לא מהווה הוכחה לכלום ווו. זהו. לא לקחת ללב! [תראי, כל החפירה הזו היא לכבודך חח! אני ממש מתעלה על עצמי בשעות האחרונות בחפירות]

Mooa-Numi

New member
וואו, סיפור חיי בערך

ואז אתה אומר לעצמך שאתה שונא ימי הולדת ולא באמת אכפת לך מזה, ושבוע לפני זה בכל זאת קצת מתרגש, אולי גם הפעם וזה, וכלום. במיוחד שיש אנשים שמרימים להם פסטיבלים בימי הולדת וזה תמיד צובט. קיצר מכירה את זה ממש. ואני לא אגיד לך שזה לא באמת חשוב, כי זה ידוע שזה מנהג טיפשי וזה בסך הכל יום, אבל זה כלכך מחמם ומשמח שבאמת משקיעים לך, סתם, כי היום זה היום שלך.. וזה כלכך צובט כשלא. ואני מרגישה שאני רק אגרום לך להרגיש יותר רע, אז אני אפסיק. רק רציתי להגיד שאני מכירה. יהיה בסדר בובה

עדיב4

New member
../images/Emo24.gif מתוקה, תאמיני לי שיש עוד 101 אנשים

שמבינים אותך, וזה ממש לא קורה רק לך. אני לא יודעת אם זה מעודד אותך אבל זה ככה, הכי חשוב זה לא לקחת את זה אישי אלייך, כי גם לי זה קרה ולקחתי את זה אישי וזה סתם חבל. אז די, תתעודדי!

ThE uVa

New member
../images/Emo24.gif?../images/Emo60.gif

וגם אני מזדהה.. [אני אומרת שהעולם מתחלק לשני סוגים של אנשים. אלה שאוהבים את היומולדת שלהם ואלה שלא. ואלה שלא אוהבים הם האיכותיים.] מקווה שהכל בסדר עכשיו.

למעלה