קיטורים.

Tin Doll

New member
ממ עד עכשיו

עם בנים הסתדרתי הרבה יותר טוב מבנות בואי נגיד ככה שהיום כמעט ואין לי חברות, בטח שלא קרובות (אני לא מגזימה) ויחסית הרבה ידידים מהנסיון שלי, קשה למצוא חברות טובות.. בנות נוטות להיות יותר מניפולטיביות, יותר קנאיות, יותר רעות. אני לא מכלילה אבל כשחבורה של בנות נמצאות יחד, יש יותר מתחים....ואולי זה רק מהנסיון הדפוק והמזל הרע שלי אה אני יודעת שאני בת, גם אני לא מושלמת, פשוט עם בנים אני מתנהגת אחרת (איך שמתנהגים אליי ככה אני מתנהגת לאחרים)

Ms Kuolema

New member
אולי הם פשוט מתייחסים להכל בקלילות יותר,

ואין כל כך הרבה סצינות ודרמות.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלעזאזל ילדה, אני מכירה את זה :\

אני תמיד פה אם את צריכה משו

stink

New member
גאאש משעמם לי

וכולם נעלמו לאנשו , ואין לי לאן לצאת , ואפילו אין אנשים מעניינים במסן לדבר איתם גרררר

N o o s h y

New member
הרגע אמרתי 'לא' לבחור בן 24

מהנדס (עתודאי), חתיך הורס עם עיניים כחולות שיש לו דירה משלו במרחק 10 דקות נסיעה. אני מקווה שעשיתי את הדבר הנכון. "דברי איתי אם תתחרטי" כן, בטח :[

אין לי כח כברררר

שיחזור כבר אוף אמרו לי שתמיד היאוש מגיע לקראת הסוף, והסוף מתקרב אבל גם החודש הזה זה יותר מידייייי אוף חסר לו שהוא נוסע לאנשהו כשהוא חוזר
ואני צריכה כסףףףףףףףףףףף אני צריכה את ה10 לחודש כל יום!!!!! אין לי כסף
ואני מתה לעבור כבר נמאס לי לחיות מארגז לארגז כבר שבועיים כמעט ואני עייפה

PennyLaneM

New member
מעתיקה

יצאתי עם מישהו לפני כמה זמן ומאז לא קרה כלום (חוץ מכמה 'את פנויה הסופ"ש?' אבל לא קרה כלום) והיום הוא הכיר מישהי (הכירו לו יותר נכון) שלדעתו "ממש יפה ומושכת...נראה לאן זה יתפתח" וכלכך רציתי אותווו #@% דאמט! והוא אומר שאני קרירה ואני לא ;[ מה שמונע ממנו בערך לרצות אותי ואני לא קרה...רק לאנשים חדשים כי קשה לי להיפתח,אבל אחרי זה אני אחלה...חח אוף!!!

stink

New member
../images/Emo201.gif

גמני ככה פספסתי בחור כי אני "קרירה" הם כאלו דפוקים , לא יודעים לפרש אותנו נכון

דאבל בס.

האפטרשוק עישונים, הקצת התאהבות הזו שלחלוטין לא במקום, חופשה מאולצת ובחינם-חינם-חינם, הבהלה הקיומית, הכל חדש לי ואני עדיין חולה, לנצח חולה, איך רציתי שתמתח את עצמך ותגיע אליי, לאו דווקא פיזית, אבל זהירות מהמרווח. והנחש שהתקין את הרשת, מהירות ההורדה שלי אפסית, מחר אטלפן ואתאונן, הכל נמעך לי בצורה יפה כל כך (אבל אני לא אומללה).

EVE Lights

New member
אני רעבה לייק הל

השעה 3 לפנות בוקר ואני קמה עוד... 5 וחצי שעות בערך פלוס מינוס וכואבת לי הבטן מהמחזור הארור הזה =( חוצמזה - הכל דבש

למעלה