קיטורים.

כאילו

לא דיברתי איתך איזה שבועיים. התקשרת אליי והיתי כולי קרה. אמרת שתחזור אליי-ולא חזרת. סבבה. לא איכפת לי. אני לא מתקשרת אליך/שולחת הודעות. וואלה. די כבר. נמאס נמאס לי ממך מהמשחקים שלך מה" רוצה/לא רוצה" שלך. אני קרה אליך אי רעה אליך ואפעם לא היתי. אז כלכך קשה להבין את הרמז? למה אתה שולח לי סמסים? למה אתה חושב שאענה? חלאס. אתה ברגילה. שבוע שעבר היית כל החג בבית ואפילו לא טרחת להרים טלפון. אז פתאום כשאתה ברגילה והחברים בצבא ואין לך כלכך מה לעשות אז אתה נזכר בי? לא חמוד הזמנים האלו עברו. תמשיך לחכות לתשובה לסמס.

coolit

New member
;(

הספקתי להקיא היום כבר 4 פעמים!!!!!
פעם ראשונה בהמון המון זמן שלא התפללתי שחרית.. איזה עצבים.. ויו כל הגוף שלי רועד ואין לי כבר כוח
שונאת שונאת שונאת להקיא. הלוואי שלא יהיו לי הקאות כשאני אהיה בהריון.

אני

נורא נורא נורא נורא נורא מתגעגעת אלייך ואת רחוקה וזה מעצבן. אני יודעת שתחזרי מהבסיס ביום שלישי ואני אראה אותך והכל יהיה בסדר אבל עד יום שלישי יש עוד יום שלם ובזמן הזה אני לא מפסיקה לחשוב על איך אני אתנפל עלייך כשתחזרי ואוף, אני מתגעגעת אלייך ]:

מהההההה. נכנסתי לאיסיקיו ולא היית שם

וזה מעצבן כי השיחה האחרונה שלנו הייתה בעצם ב-2.11.89
.

mayhaktana

New member
בלעכ..

אני לא יודעת אם אני חולה או לא:| אתמול הקאתי והיה לי חום נמוך ואחר כך היה לי חום גבוה והדבר היחיד שהרופאה אמרה לי זה לשתות קולה בלי גזים. ויש לי חרא מדחום אז אני אפילו לא יודעת אם יש לי חום או לא. ואני גם לא יודעת מה התוכניות להיום ,מחר ובטח בסוף אני לא אעשה כלום ממה שאני רוצה.

Lilo the fairy

New member
ת"א זה סיוט

חם ומסריח וכבר אין לי ידיים מרוב סחיבת תיקים ומזוודות וכבר אין לי רגליים מרוב הליכות טוב, ככה זה כששוכחים את הפלאפון באיזו חנות שהיית בה לפני שעה ועכשיו יש לך איזה שעתיים הליכה והרכבת שלך אוטוטו צריכה להגיע. לאילתית כמוני הלחות והעומס בת"א פשוט לא מתאים עזבו את זה שאחרי 4 ימים שלי במרכז כבר מתחילה לי פריחה נוראית... יום רקוב |:

../images/Emo23.gif

עדיין? כדור לא עזר?
הרגישי טוב [האמת גמלי התחיל לכאוב הגרון. איף].

moruush

New member
../images/Emo90.gifלמה ערב אחד אתן החברות הכי טובות שלי

ויומיים אחרי זה אתן מתנהגות כמו האוייבות שלי? שכאילו ברגע שאני יסובב את הגב יתחילו כל המבטים וכל הריכלויות שלכן?

Shusho

New member
מה קשור? בנות הן זונות

ולא משנה שגם אני בחורה, דווקא בתור אחת יצא לי לגלות כמה זה נכון...

למעלה