אני חושבת שאני מתחילה להלחץ../images/Emo60.gif
עוד.. שבוע וקצת נגמר החופש. מתחיל בצפר. והייתי נורא גאה בעצמי שבכלל לא נלחצתי ולא דאגתי כל החופש, וכולם שאלו אותי אם אני לא מפחדת, שאני לא מכירה אף אחד והכל, ואני הייתי לגמרי ב"ממש לא. אני אסתדר". אבל אז זה היה כאילו.. באוויר. לא ממש ראיתי את זה קורה, אבל עכשיו היום מתקרב ואני רואה את עצמי קמה בבוקר יום ראשון ומגיעה לבצפר [אין לי מושג איך, אגב], ואני כלכך לא יודעת מה יקרה ואעע. בפגישה אתמול פגשתי אמא של מישהו שמסתבר שאני די מכירה. כלומר חבר של חברה שאני חושבת שיצא לי פעם לדבר איתו, למד שכבה מתחתי בבצפר. אז מי שאני מכירה בבצפר זה הוא, מישהי שלפני איזה שנה, כשהתעניינתי בללכת ללמוד שם, דיברתי איתה טיפה במסנג'ר, ומישהי שגם הייתה בפגישה אתמול, וכל מה שאני יודעת עליה זה איך קוראים לה ואיפה היא גרה. זה ממש מצב הזוי בשבילי, ואין לי מושג איך להשתמש בו.. עברתי בצפר פעם אחת בחיים שלי, זה היה בכיתה ז', יחד עם כולם, עם כל החברים שלי מהיסודי וכולם היו קטנים ומפוחדים. ועכשיו רק אני קטנה ומפוחדת P: האמת שאני באמת החדשה היחידה בשכבה, אני מניחה שלכיתה י', חוץ מהשניים האלה, יכנס עוד איזה מישהו, ולכיתה יב' בטח אף אחד לא יכנס. ואשכרה אין לי מושג מה אני אמורה לעשות. אני מדמיינת את היום הראשון ואין לי מושג מה לעזאזל אני אעשה. פשוט אין לי מושג איך זה הולך ואעעע. ועזבו, מה אני אלבש? זאת התלבטות רצינית! האמת שכבר לא כלכך, כי בערך כל הבגדים שלי קטנים עלי, אז אין יותר מדי אפשרויות. והחברים שלי.. שכולם יפגשו כל יום בבצפר, ואני.. לא. זה ממש קשה לי. נהינו נורא אינטנסיבים, ואנחנו המון ביחד וגם לא נמאס לנו, ואני יודעת שאני אראה אותם אולי פעם בשבוע, בסופש, כי הרי באמצע השבוע כולם נורא עסוקים ולומדים והכל, וזה מוזר לי כי.. הם החבר'ה שלי. והמגמה.. כשאני חושבת על שעת אפס ביום רביעי, לשיעור מעשי כפול, וכולם באים מנומנמים, וקונים קפה מתוק מדי במכונה, והוא רותח אבל זה בסדר כי ממש קפוא בשעה הזאת של הבוקר, ומתיישבים במעגל ומדברים על אלוהים יודע מה, או שיעור תולדות ואבי מראה איזה סרט הזוי ולא מפסיק לעצור אותו כדי להבהיר משהו, ומאחורי פירר ושני לא סותמים את הפה, מנתחים את הסרט אחד לשניה, ואני כל שנייה מסתובבת אליהם ואומרת ששומעים אפילו שהם לוחשים, ויעל לידי רושמת מלא וגורמת לי להרגיש שאני לא רואה את הסרט כמו שצריך, ואז אבי חופר לנו במוח ויורד על כמה אנשים. כשאני חושבת על זה שאני לא אהיה שם.. זה באמת עושה לי מין בחילה כזאת. והם יעשו סרטים ודווקא כשהיו לי רעיונות פתאום.. אבל סבלתי המון בבצפר, ואני מקווה שאחרי 10 שנים, סופסוף גם אני אוכל לעשות משהו טוב. ואני מקווה שאני לא אהיה מגעילה וביישנית כמו שאני נוטה להיות בהתחלה, ושאני אפתח ואשתלב די מהר [בניגוד לבדרך כלל], כי יש לי רק שנתיים..