קיטורים

"רק בשביל לקבל חיבוק"...

אוקיי אז היה היום מבחן בקורס והלך לא משהו בכלל ומי שמקבלת מתחת ל 80...ממ..עפה. ולפי החישוב שלי קיבלתי פחות...[וזה גם פאקינג מבחן חוזר...] אוף. אוף. כאילו זה כלכך לא פיר שהם מתחשבים רק במבחנים המזדיינים האלו. וזה מבחן פתיחה שהיה בו חומר ללמידה עצמית [מיותר לציין שהוא לא היה ברור בכלל]... ולא ממש הלך לי טוב וזה כלכך מתסכל. כלכך שמחתי שעברתי את כל המיונים קיוויתי להתחיל ברגל ימין.. אבל לא...חייבות להיות שאלות דפוקות שהיו לי ממש קשות. אוף :( והאקס. אוף. אין לי כוח להתחיל אפילו. פשוט. למה. למה. למה.

נשבר לי

ונמאס לי לחכות ונמאס לי להתגעגע ונמאס לי לבכות ונמאס לי לדבר למסך מזדיין ומקרופון כבר שבועיים ונמאס לי לראות אותו במצלמה מסריחה ונמאס לי לשמוע אותו קטוע כל הזמן ונמאס לי לבכות אחרי כל שיחה נמאס לי לבכות בכל אמצע פאקינג שיחה ונמאס לי!!!!! פשוט נמאס לי!!! והוא כל כך מעצבן אותי ואני כל כך מתעצבנת ממנו בשנייה^%$&^@%$ וההתנהגות שלו שישר משתנה כשהוא ליד חברים שלו פתאום הוא מתבייש לומר שהוא אוהב ומתבייש לומר שהוא מתגעגע וכוסומו, לך תזדיין. אוף איזה תיסכול מסריח. נשבר לי....

תבוא, תדרוך עליי ותלך. טוב?

אני: "יש לי שאלה... אתה והיא... יש מצב?" הוא: "אפשר לומר שאני מקווה... :)" כאילו מהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111$#@%#$^#$^#^%@%@ תבוא תדרוך עליי תשים לי מפעל מלח על הפצעים ותלך להזדייייייייין.

yaeli87

New member
אסור לשאול שאלות כאלה!!

זו טעות זו פשוט טעות!!! עשיתי את זה פעם אחת בחיים שלי והתחרטתי על הרגע שעשיתי את זה... זו תמיד טעות לשאול את הבן אדם שאת רוצה אם הוא רוצה מישהי אחרת!!!!! אוף,אבל אני שולחת לך חיבוק...

כן אבל

היה בינינו קטע פעם, הייתי מאוהבת בו והוא לא בי והתנשקנו סתם כי זה גרם לו הנאה טוב נו, ברור שחשבתי שגם הוא אוהב אותי אבל זה לא בדיוק שאני רוצה אותו כרגע לא יודעת הקטע הזה היה מזמן, לפחות לפני חצי שנה ובאמת ששכחתי ממנו אבל זה שהוא רוצה פתאום מישהי אחרת ועוד מהשכבה שלי [הוא לא מהבצפר שלי] עושה לי צביטה בלב.

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif אוי, מוכר וכואב ../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

אין מה להגיד, תמצאי מישהו שיגרום לך לקוות

yaeli87

New member
כואב לי הראש.

מתפוצץ לי הראש. האחיינית עדיין מאושפזת,הרופאים לא עולים על מה יש לה... אני לא מרגישה טוב. אני עדיין שמנה. אני לא במצב הכי טוב עם מאמי. עוד מעט יום ראשון וממש ממש ממש אין לי כוח לשבוע חדש שאני אהיה בצבא ולא בחופש. בעיקר כואב לי הראש!!!! חיבוק?

OverSharing

New member
יאללה מותר לי../images/Emo103.gif

השמנתי לאללללה. אבל לא משנה- זה לא מה שחשוב פה]: עמרי לא עונה לי לטלפון ואתמול לא ענה להודעה ומחר הוא נוסע בבוקר ליומיים ופעם אחרונה שראיתי אותו הייתה בראשון לחצי שעה והוא היה במצברוח מזעזע וגם ככה היה לי רע שלא הצלחתי לעזור לו ועכשיו הוא לא עונה ואווווף. שייתקשר שאני לפחות אדע מה שלומו אם אני לא רואה אותו:| מחר ישב"צ ראשונה ואני ממש חוששת שלא ילך לי טוב ואני ממש לא סגורה על עצמי מה אני רוצה שיהיה בה ו..יואו, לא מתאים לי ככה. איך אני נהיית ראשגדית טובה? לא סיימתי את המחברת+קלמר של אלינוי]: אוווווווווווווווווווווווופי

AnGeL DoLlY

New member
סתם....

העיפו את אח שלי מהליגה בכדורגל, כי הצטרפו שחקנים חדשים ועכשיו מתחילים לסנן בטירוף והוא פשוט שבור.. קשה לי לראות אותו ככה.. כדורגל זה כל החיים שלו/: מה עושים כדי לעודד? אני הכי אוהבת אותו בעולם

Korei

New member
בן כמה הוא?

אני בעד לעודד אותו עם כל מיני דברים שאתם בדרך-כלל עושים יחד, או דברים שאת יודעת שהוא ממש אוהב גם ארוחה מהמאכלים האהובים עליו וסרט עם אחותו זה כיף ומעודד :)

Liraz 6q

New member
אהההההההההההההההההההה

"...הכאב הזה יהיה לה לכאב אחרון היא סיפרה ונשבעה שהיא יוצאת מחייך..." לך תזדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ms Kuolema

New member
אוף נו עם המתמטיקה הזאת.

זה כל כך קשה ואני נתקעת בכל תרגיל וזה כל כך מתסכל. אני חורשת בכל הספרים והמחברות שיש לי ועדיין לא מצליחה. ורק החבר יכול לעזור לי והוא במשמרת במקס ברנר עכשיו ויסיים מינימום בשש בבוקר. ובכלל, אני רואה אותו ממש בקושי יחסית למה שאני רגילה אליו, ועוד מעט בית ספר ואני אראה אותו אפילו פחות. הלוואי והיו נותנים לו משמורות בוקר כדי שיכלתי לראות אותו בערב לכמה שעות אבל לאאא, הוא עובד עד שבע בבוקר וישן כל היום וקם לעבודה בערב ואני מדברת איתו בלחץ עשר דקות בטלפון ותמיד "טוב אני צריך להתארגן, ביי מתוקה". ואני אראה אותו רק ביום שישי בערב ובטח גם זה ידפק. ואני אבכה ואעשה סצינות והוא לא ידע מה לעשות עם עצמו. ודי לא בא לי לראות אותו פעמיים בשבוע לשעה וחצי כל פעם. אוף אוף עם כל זה.

הכל איכסה.

אני מרגישה שאני טובעת כבר יש לי כל כך הרבה דברים לעשות, כל כך הרבה דברים שאני חייבת להספיק, עבודות למיניהן, עניינים על הראש, ואני לא יכולה. אני מרגישה שאני עומדת להתמוטט מכל הלחץ, ומוצאת תירוצים להעביר את הזמן מבלי לעשות כלום, או סתם בוהה באוויר. אני מרגישה לא במקום, חוסר-מנוחה כזה, באסה כללית. המצב בבית על הפנים, המצב עם חברות על הפנים (אח של אחת בבית חולים, אחת בכלל לא שומעים ממנה, אחרות סתם שקועות בעבודה ושאר דברים, כמו שאני אמורה להיות). אני לא מצליחה לישון, אין לי סבלנות לאף אחד ולשום דבר, אפילו מוזיקה אני לא מצליחה לשמוע. ונגמרו לי החיוכים, ולא מצחיק אותי כלום. והיומולדת מתקרב וזה עושה לי מה זה רע. לא מוכנה לסוף קיץ, לא מוכנה להתעורר מהחופש הקצר מדי הזה. והבית צפוף מדי. אמא לקחה חופש מהעבודה וזה..זה לא מסתדר, בלשון המעטה. אני לא יכולה לנשום כשהיא כאן, לא יכולה. אני צריכה את הבקרים שלי, את השקט, את הקפה והעיתון והשירים שאני אוהבת. אוף, נחנקתי.

LimiMimi

New member
יפיופית.

מה עושים במצבים כאלה? מפנים לעצמך כמה ימים קדימה, מסיימים עם הכל. לפחות משתדלים ממש. ואז קולטים שנשאר עוד זמן לחגוג בחופש. הוא אמנם אוטוטו נגמר, אבל קחי לך איזה יומיים הפסקה ואז תחזרי ללימודים. והי, על מה את מדברת? יומולדת זה כיף! זה להיות נקי מלחץ ומהכל. זה היום שלך. והקטע עם אמא שנמצאת בבית, ואו, אני כלכך מכירה את זה. מעיק.

למעלה