קיטורים.

The Bitter End

New member
מה זה...

גם כשאין שכל יש דאגות? אוף]: ולמה הדימיון שלי כזה מפותח. כאילו, מה אני צריכה את זה. ארג.

#%$^&*

הכלללל כואב לי, פשוט הכל. האוזניים והשיניים והבטן. והעיניים שלי שורפות ודומעות, וכל כך לא בא לי איזו מחלה עכשיו. ובתכלס כל זה ממש שטויות. אתן מכירות את זה שאתן רוצות להגיד משהו ויוצא שאומרות בדיוק את ההפך? אז אני מרגישה שזה ככה עם כל דבר שאני אומרת. ויש לי הרגשה איומה לגבי הערב ומחר והזמן האחרון באופן כללי.

NoFaRi1

New member
למה את צריכה להיות כל כך בת

וואי זה משגע אותי לפעמים

adiss90

New member
היום היתי אמורה להגיש את הפרוצדורה הרקורסיבית

שמדפיסה את לוח הכפל. אבל בגלל השביתה הזו לא עשיתי את זה. בכלל לא טרחתי לכתוב אותה. זה לא שמשעמם לי- זה אפילו נחמד שיש חופש וזמן לעשות כל מיני שטויות וללכת לבריכה כל יום, שזה משהו שלא הייתי עושה אם היה לי בצפר. אבל אני אחזור לבצפר אחרי השביתה ואני אצטרך ללמוד בעצמי המווווון חומר ולא יהיו לי חיים עד אחרי הבגרויות והציונים שלי ירדו. אני בנאדם שצריך את המסגרת שתחזיק אותו. לעשות זו לא הבעיה שלי, אבל אני צריכה שידרבנו אותי, אני צריכה לדעת שאני עושה משהו בשביל משהו. לכן אני הולכת לשיעורי מדרגה ולא לחדר כושר, כי כשאתה בשיעור, בקבוצה, אתה לא מוותר לעצמך בכזו קלות כמו בחד"כ.

אין עבודה בישוב הדפוק שלי

אוףףףףףףף צלצלתי לחנות צעצועים והם חיפשו אנשים אחרי צבא. את המספר של הסופר - אין, אפילו לא על השקית שלהם
הרכז נוער יחזור רק ב-12 וחצי והוא התקווה האחרונה שלי.. לחלק דואר ברגל בכל תל מונד באמת נשמע מיותר.. =/ מה עושים כשצריכים כסף ואין במה לעבוד?

את בטוחה../images/Emo35.gif

כי אמרו לי שהוא לא אחראי על העבודות במתנ"ס.. ואיזה עבודה עם ארנון, כדורעף

moruush

New member
../images/Emo90.gifיההה ירדן

אמרתי לך, תדברי עם סער הוא אפילו הציע לי כבר לעבוד דרכו ולא דרך עקיפין [ארנון ושניר]. תדברי איתו..

stink

New member
אבוי , מסכנה ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת מה יש לך , אבל אני ממש ממש מקווה שזה יעבו במהרה

OverSharing

New member
אתן באמת לא מבינות איזו מין הרגשה../images/Emo103.gif

זו זה להיות סמרטוט. [אני מקווה בשבילכן שאתן לא מבינות] כאילו, מכירות את זה שינתן שנ"צ וקמתן הכי הפכות בעולם? אבל זה עובר אם מתקלחים או משהו? אז אני ככה כבר שבועיים וזה לא הולך לעבור כי הבלוטת תריס הזאת פשוט הולכת להתפוצץ פה. נמאס לייייייייי, אני לא יכולה יותר. נמאס לי לקרוע את עצמי בספורט ולאכול ממש פחות מפעם ולהשמין כמו איזה דוב נמאס לי לישון 15 שעות, לקום לשעה, ללכת לישון לעוד 3 שעות ולקום עייפה נמאס לי לשבת עם אנשים ופשוט לבהות באוויר נמאס לי לשבת חצי מהאימון בצד כי אני לא יכולה לנשום דייייי, באמת שאין לי כח לכל התופעות הבלתי נשלטות האלו. מילא לדעת שעליתי 5 קילו כי אני אוכלתשוקולד כל היום, זה בר שינוי. אבל אני עושה את כל הדברים בשביל לרזות ופשוט משמינה והרופא שלי חולה עכשיו. ממתי רופאים חולים?!?? ואני לא יכולה ללכת לרופא אחר כי הוא לא מכיר את הבעיות של הבלוטה שלי:| קקה.

EVE Lights

New member
כוסעמק הרגליים כואבות לי. ../images/Emo10.gif

וחשבתי שמחר אני אוכל להתעורר בפאנן ב- 8:30 אבל לאאאאאא אני מאחמ"שת גם מחר. בההה.

SuGaRBabe1

New member
אוף לא בא לי לחזור מחר לבסיס :(

במיוחד לא שאני סוגרת את היומולדת שלי :( ועוד יותר במיוחד שאתמול היה ממש כיף ועד שזה יקרה שוב... יעברו עוד שבועיים... פפפפפפפ :[

Moreiro

New member
מה "יהיה בסדר" אינעל רבאק. מה.

מה אתה דפוק. אההההההההההה

למעלה