אני כ"כ עייפית ועצובית היום../images/Emo10.gif
למרות שקמתי בזמן והתפללתי בזמן ועוד בתוך בית כנסת ואיזה כיף.. אחר כך התחלתי להיות עייפה כמו לוידעת מה.. עד הערב פיהקתי בלי הפסקה, נראה לי שהפה שלי היה פעור בפיהוק יותר זמן מאשר סגור.. הלכתי לעיר עם חברה שלי וקנינו לה נעלי ספורט, אני מחנכת אותה לחסוך ואני ממש מקווה שזה יצליח לי, כל כך כואב לי שאין לה הרבה כסף אבל היא לא יודעת איך לחסוך! מכירים את האנשים האלה שבשניה שיש להם קצת כסף הם מרגישים שהם צריכים להוציא אותו? כאילו, היא אומרת לעצמה "יש לי כרגע 20 שקל.. אז בואו נקנה אייס קפה, בלון הליום מתנה לחברה שלי, מחזיק מפתחות לפלאפון" וככה היא כאילו מוציאה את הכסף יפה, כי היא קונה בדיוק במחיר שיש לה? זה הורג אותי, אני לא יכולה לסבול שקונים דברים בלי שבאמת צריכים אותם..!! קניות עושים ככה: א. לא הולכים להסתובב בלי לדעת מה בדיוק אתה רוצה לקנות! ב. לא נכנסים לחנויות שאין בהן את מה שאני צריכה! אם אני צריכה חולצה אני לא אפזול אפילו אל חנות תיקים או נעליים! ג. לאאא קוניםםםם אוכלללל ד. לפני כל שקל שמוציאים מהארנק חושבים "האם זה משהו שאני באמת צריכה? האם שווה לי להוציא עכשיו את השבעה שקלים האלו על ארטיק טעים שייגמר בעוד כמה דקות או שעדיף לי לשמור את זה לשתי נסיעות באוטובוס?" הדברים האלו הם כל כך אינסטנקטיביים אצלי וזה כל כך עצוב לי שאצל אנשים אחרים לא..! ואולי היא מתנהגת ככה כי היא חברה של חברה ב', שהיא מלכת הבזבוז וסתם קונה כל מה שהיא רואה והולכת להסתובב במטרה לקלוט דברים יפים ולקנות אותם, למרות שיש לה מספיק, ואוקיי זאת זכותה, שתדבר כמה שהיא רוצה בפלאפון ותכתוב הודעה באורך שתי הודעות למרות שהיא יכולה לצמצם את זה להודעה אחת ותקנה תיק למרות שיש לה מיליון כאלו... אבל היא משפיעה על חברה א', ולהורים של חברה א' אין הרבה כסף, והיא בעצמה לא עובדת כי היא לא מבינה בכלל את ערך הכסף.. יוווו.. זה משגע אותי. בקיצור לימדתי אותה שבשניה שההורים מביאים לה כסף [לזכותם ייאמר שהם לא מביאים הרבה. לחובתם ייאמר שהם חייבים ללמד את הבת שלהם פשוט ל----א להוציא כסף. ולזכותם ייאמר שלצערי אני חושבת שהם בעצמם לא יודעים איך חוסכים]- שתשים איזה חצי בצד כל עוד היא לא חייבת את זה למשהו מסוים כמו נעלי ספורט. טוב, זה דווקא היה נחמד. קיצר צעדנו העירה וחזרה, כך שאי אפשר להגיד שלא זזתי היום. אחר כך הלכתי לעשות מעשה טוב נוסף, לא עקרוני. אה ולפני זה הייתי גם בהתנדבות שפשוט נקרתה בדרכי חח, נכנסתי לחדר כדי לשלוח מהמחשב הודעות מהאתר של אורנג' ונשארתי לענות לטלפונים ולארגן דברים
אכלתי היום הרבה, כך שאפילו אם הייתי בנאדם שרעב מזיז לו- לא היתה אמורה להיות לי בעיה מהכיוון הזה. התפללתי שלוש תפילות ואמרתי תהילים ולמדתי טיפה גמרא, והייתי בעוד שיעור וקידמתי קצת איזה משהו שצריך לארגן, כך שגם מהבחינה הזאת הייתי ממש בסדר. ובכל זאת אני פשוט עצובה! מי יודע למה ויכול לעזור לי? האם זה בגלל שאני רוצה כבר שכל הדברים שאני אחראית עליהם ייסגרו ויצאו לפועל? האם זה בגלל שחברות שלי טסות לפולין לשבוע שלם ואני אהיה פה, רחוקה מהן כל כך הרבה? האם זה בגלל שאני מתגעגעת לבחור שנמצא עכשיו בפולין? או לבחור שנמצא פה בארץ אבל מי יודע אם יש לו מקום בשבילי בלב? או בגלל שזה שמאוהב בי מוכיח יותר ויותר שהוא רציני בקשר לזה? ודיבר השבוע עם אקסית שלו שהיא במקרה אחת החברות הכי טובות שלי ולא יודעת שהוא אוהב אותי, והם סיכמו שהכל סגור ושאין להם שום מחוייבות אחד לשני? ואני דווקא זאת שגרמתי לזה שהם ידברו, וקיוויתי שהם יגידו שעדיין יש להם משהו אחד לשני ושהוא ייזכר שהוא אוהב אותה ולא אותי.... האם זה בגלל שלא עשיתי עדיין תיאוריה, ואם לא הייתי נכשלת בתיאוריה הראשונה, בחופש הגדול, היה לי עכשיו רישיון ביד? אבל בגלל שלא היה לי כוח לגשת לתיאוריה שניה ואין לי כוח ללמוד אפילו, אני תקועה בשיעור 18 והמורה שלי לא מסכים שנמשיך עד שאני אעשה? אולי בגלל שהאורנג' שלי דפוק דפוק והוא כבוי חצי מהזמן כי הוא כזה דפוק? למה אני עצובה?