קיטורים.

עדיב4

New member
../images/Emo187.gifכלמיני אנשים שפשוט מבאסים אותי,

וגורמים לי להיות מרירה, או שאני בעצם מרירה, והרגשה כזאתי רעה עם עצמי... אני כבר לא מבינה מה עובר עלי.

עדיב4

New member
../images/Emo187.gifכן זה מתחיל להסתדר../images/Emo13.gif

תודה מותק!
עזרת לי!

מעתיקה מהקודם../images/Emo71.gif

וואו בנות אני לא יודעת מה אני חושבת כבר.. בהתחלה חשבתי שהוא בכלל לא צודק,אפשר לחיות מפגישה לפגישה וכן אפשר לבנות ככה מערכת יחסים. אבל עכשיו שאני מכירה אותו רק שבועיים בערך.. אני כ"כ מתגעגעת אליו,שבא לי למוווות שאני חושבת על זה אני מתגעגעת אליו ולשטויות שלו ולשירים שלו ולנשיקות שלו ולחיבוקים שלו ולחוכמה שלו וזה שאני יכולה לדבר איתו חצי שעה בלי להפסיק להקשיב לו כי הוא כ"כ מעניין. ואני מתגעגעת לזה שהוא מתקשר אליי ושולח לי סמסים ואוף כוסעמק זה לא קורה עכשיו. אז מה היה אם היינו ממשיכים את הקשר,הייתי משתגעת..עכשיו זו עוד לא תקופה לחוצה,בהמשך השנה היו מתחילות לו בגרויות ולי חזרות למסיבת סיום...וואו אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אבל אני יודעת דבר אחד. אני מתגעגעת אליו מאוד מאוד מאוד מאוד מאווווווד.
איך אני נפגעת תמיד פעם אחר פעם...

ענבליתי.

כן קשר מסוג של מרחקים זה קצת קשה. ויכול להיות שבגלל הדבר המעיק הזה זה היה קורה באישזהו שלב. וגם לא אמרת לי כלום על ה"פרידה". נשארתם בקשר או מה? (אם זה לעניין שאני שואלת פה. אם לא דבריתי במסן). ולכי תדעי הכל יכול לקרות..וכמו שבא לך הדבר הטוב הזה אחרי ההוא אז אחריו יבוא. אני בטוחה תני לזמן לעשות את שלו וההרגשה תשתפר ואני תמיד פה לשפר לך אותה :] love you so much (כתבתי את התגובה הזאת בעת שבה זחל לי פה יצורון קטון לא מזוהה על המקלדת ואבא רמס אותו. כוחו של הטואלט!)

בא לי לתת למישהו כפה.

אני לא מבינה איך שבוע שעבר שחררו אותי שנשו"ש!!!! לפני זה הייתי שבועיים בחופש, והשבוע הזה פשוט הולך להיות גיהנום למה לא להיות בנאדם ולפרוס את ההדרכות כמו שצריך? למה? למה אתה מפקד מפגר?!!?!?! ;[ השבוע אני פשוט מדריכה כל יום מ-8 בבוקר עד 10 בלילה הוא כל כך טיפש לא פלא שלמדריכה אחת שלו יש פאקינג פטור מ... דיבור, אחת הייתה שבוע בגימלים בגלל דלקת במיתרי הקול וכו' וכל כך חצוף כי הוא משאיר אותי תחת סמכותו כשהייתי אמורה לעבור בסיס לפני חודש!!!!!!!! ומצד שני מתייחס אליי כמדריכה סוג ב'(לא משכורת, לא אישור ב' של חופ) ודופק לי הדרכות גרועות ויופי, כשאני אסיים למפקדה המזדיינת הזו את ההדרכות אני אעבור לבאליש בשביל ההדרכות שם, כשהם במחסור של 3 מדריכים סעמקערס

MaddyD

New member
היא שונאת אותי

זה מעצבן כי שתינו חולות שתינו גוססות ויעני אז היא התקשרה באיזה יום שגססתי והייתי עם חברות ואמרתי לה שאני אחזור אליה ואז קרה מה שקרה עם שוקי ולא רציתי לדבר עפ אף אחד ורציתי רק למות ולישון אז שלחתי לה סמס מתנצל והיא לא ענתה ועכשיו דיברנו ולי אין קול ואני גוססת והיא סבבה והיא 'תחזור אלי' ואיכס אין לי כח שתלך להזדיין לא צריך

Mrs big

New member
כבר אין לי שיחות מתחכמות ומלאות תוכן עם אנשים

אבדה לי השנינות, שוב. או שפשוט זה סוג האנשים היחיד שמסכים להישאר בחיי?...

mayhaktana

New member
../images/Emo4.gif

לא טוב לי בחברה שלי עכשיו איך מוצאים חברים חדשים?:\ אבל בסך הכל שורדת.

Bitch47Percents

New member
טיפשה ממש

עוד יותר ממה שחשבתי אפילו בכוח גורמת לו להגיד דברים מטומטמת ידעתי שזה יגמר מהר. ידעתי ידעתי ידעתי.

Tin Doll

New member
לא יכולה לא יכולה לא יכולה

לא יכולה להסתובב עם המשפחה הסתומה שלי! אין מישהו שעושה לי בושות יותר מהם במקום שאני אעשה בושות אני צריכה ללמד אותם איך להתנהג.. פעם אחרונה שאני הולכת איתם לאנשהו, די.

רוסי

סקסי בנזונה יו אם היה לי בולבול והייתי אלמוני הייתי רופצת עליו וקורעת לו את התחת. הקיצור אני משתגעת, אין לי שומדבר אחר לרצות וזה מעסיק את השכל יונה השרמוטה שלי. ואני מקללת כמו בתזונה לא יודעת מה נסגר כוס אמוק

The Blue Fairy

New member
גברים

אלא מה.. אחד מהידידים שללא ספק עליו הומצאה הקלישאה ש"אין באמת ידידים" ניסה משהו אתמול ולא שיתפתי פעולה והיום הוא מתחמק, מסנן ולא עונה ורע לי :(

למעלה