פרצלה!!!!

אז שזו שכתבה את זה תטפל בעברית שלה

עליה אף אחד לא שאל ... אולי בגלל זה היא כועסת ?

לואיזה5

New member
ממש לא כועסת ופוטרת את יושבות

הפורום הזה מלשים את אייקון הרמקול ליד שמי למקרה ש.... גם לא מרוב "דאגה כנה" לשים את ציור בנוסח מיצאו ילדים..... אכן סוג דאגה הומוריסטית, ולאורך כל השירשור מלבד ראשיתו אכן "כולו דאגה כנה ואמיתית" לחברה שנעלמה כביכול. אכן "דאגה כנה ומשפחתית" בנוסח "על ראש הגנב בוער הכובע ... היא תמיד חשדה בכולם". ׁ(אגב ממי היא גנבה פה משהו? אדם חשדן עדיין לא הופך להיות גנב) אבל הבנתי שזה מהמשפחתיות, או שזה בגלל הבנתי החנונית העגולדית והעברית הקלוקלת שלי. ובאשר לעברית שלי, ממש לא רואה צורך לתקנה, כי אני חנונית ואפילו יש לי עיגולדים נוסח הארי פוטר, והוספתי חטא על פשע בעצם היותי גם חמות רחמנא ליצלן , ומעלה באופן עקבי את הפיוזים למישהי בתגובותי . ונחשי רחיתות, הן לא ההמצאה שלי, כל הזכויות שמורות לשייקה אופיר ז"ל בעל מערכון שלם על מילים והיפוכן כגון "צוחה ובוחקת" וכו'. עקיצה מחוייכת - בדיוק כמו הדאגה המחוייכת שלך. ועוד עצה קטנה, לפני שמגיבים מהבטן , (ואני מבינה בהחלט את תגובתך , מאחר וחלק מכן כבר אינן וירטואליות זו לזו). לכי שוב אל תגובתי " בזכות החשיבה החיובית" קשריה אל התגובה שלמעלה , ואולי גם את לא תביני על מה מהומה והסערה. יום טוב לך יקירתי ולכל מתוקות הפורום . הייתי פה, ופוף נעלמתי. כן על המטאטא מכשפה חנונית קנאית עם עברית עילגת שכמותי
(לא היה אייקון של מטאטא חבל).

e y a l 2 1 4

New member
אוי נו..לואיזה'לה ../images/Emo13.gif

לא התכוונתי שיצא כזה.. רק בגלל שהזכרתי את שמך... פרצלה סיכמה עם רינת שהיא מגיעה למפגש והיא התאדתה בלי להשאיר עקבות ולא עונה למסרים, אז רינת נפגעה קצת.. זה הכול... בקשר ל"נחשי רחיתות" מיד הבנתי שזה משהוא בסגנון של "נישולי צואה" או "סיכון מסובב"... לא הרגשתי אפילו צורך לתקן את מי שלא הבין.. בואי נחזיר דברים לפרופורציות.. באיזי..

רינת3434

New member
אייל תודה , אני יודעת לענות

לא נעלבתי מאף אחת או מאף אחד, לא קצת ולא הרבה...

רינת3434

New member
אם היה לי את הטלפון שלה

הייתי מתקשרת אליה, אבל אין לי אז אנחנו מנסים פה. לזרוק כל מיני משפטים לאחר מכן זה מצחוק, מה ציפית שנבכה כשהיא לא עונה לנו.? מה לעשות שאת נשמעת לי חנונית, את יכולה להקצין את זה כמה שאת רוצה (יש גם חמיות חנוניות..) אבל רק לידע כללי, יש כאן עוד הרבה חמיות והן מתוקות..לפי כל הניסוחים שלך כאן אני רואה שאת מבינה כשאת קוראת..אז יופי את בטח כבר יודעת שעל ראש הגנב בוער הכובע לא מכוון רק לגנבים.. אני ממש מצטערת שאני לא מכירה את המערכון של שייקה אופיר ז"ל....בכל זאת את נשגבת מאיתנו גם בבינתך וגם בגילך.. תמלאי דלק במטאטא שלא תתקעי ונצטרך לחפש גם אותך..אפילו שפטרת אותנו..מה לעשות לב יהודי.

לואיזה

מעבר לדאגה של רינת שהיא בהחלט מובנת, אם אדם שותף לפורום באופן פעיל ולפתע נעלם ואף אחד לא שואל זה גם יכול להיראות (ושוב מעבר לדאגה) כאילו אתה אויר. באת,כתבת,שתפת, ייעצת .....נעלמת ואתה לא מעניין אף אחד.אפילו לא שמו לב להיעלומותך. תחשבי על זה.

לואיזה5

New member
ע"ע תשובתי לטרום כלה וקראי נא שוב

את תגובתי בזכות החשיבה החיובית . תקני אותי אם אני טועה, אם כתבתי משהו בגנות הדאגה. אכן חומר למחשבה.

קירה71

New member
../images/Emo26.gifבנות יקרות

אני חושבת שגם אם פרצלה רצתה לחזור לפורום, לדעתי היא בהחלט תעשה על כך חושבים. את האמת? כל מי ש"מחפשת" אותה ואת לואיזה(קראתי על כך בשרשור)הגזימה!!! זה בס"ה פורום. לכל אדם יש זכות להגיב או לא, לכתוב הודעות או לא. להגיד שיבוא למפגש ובסופו של דבר לא לבוא. ובכלל- "אל תדון אדם עד שתהיה במקומו" מי יודע מה קרה לה? אם יהיה לה מה להגיד אני בטוחה שתגיד.

רינת3434

New member
סליחה בנות/בנים מה שתרצו..

מה לעשות זה פורום ודברים יוצאים מפרופרציות. (למרות שאני לא חושבת שהשרשור מוגזם אבל בסדר). ברור שזכותו של כל אדם לענות או לא, להגיד שיבוא או שלא, אנו וירטואלים בלבד. קצת נסחפת עם המשפט :" אל תדון אדם עד שתהיה במקומו"..אבל אולי ענית ככה בגלל שאייל כתב שנעלבתי..אז לא נעלבתי.ובטח לא מדמות וירטואלית לגמרי שאני לא מכירה אלא מנסה להכיר מבין השורות..תפסיקו להיות כ"כ קשות ולחפש פה כל אחת.. אתן מוציאות את המיץ..

קירה71

New member
רינת../images/Emo140.gifזה רק פורום

ולא קראתי את התגובות של אייל אלייך. לא הגעתי עד שם. ולא חיפשתי אף אחת יום נעים ומקסים לך.

למעלה