ממש לא כועסת ופוטרת את יושבות
הפורום הזה מלשים את אייקון הרמקול ליד שמי למקרה ש.... גם לא מרוב "דאגה כנה" לשים את ציור בנוסח מיצאו ילדים..... אכן סוג דאגה הומוריסטית, ולאורך כל השירשור מלבד ראשיתו אכן "כולו דאגה כנה ואמיתית" לחברה שנעלמה כביכול. אכן "דאגה כנה ומשפחתית" בנוסח "על ראש הגנב בוער הכובע ... היא תמיד חשדה בכולם". ׁ(אגב ממי היא גנבה פה משהו? אדם חשדן עדיין לא הופך להיות גנב) אבל הבנתי שזה מהמשפחתיות, או שזה בגלל הבנתי החנונית העגולדית והעברית הקלוקלת שלי. ובאשר לעברית שלי, ממש לא רואה צורך לתקנה, כי אני חנונית ואפילו יש לי עיגולדים נוסח הארי פוטר, והוספתי חטא על פשע בעצם היותי גם חמות רחמנא ליצלן , ומעלה באופן עקבי את הפיוזים למישהי בתגובותי . ונחשי רחיתות, הן לא ההמצאה שלי, כל הזכויות שמורות לשייקה אופיר ז"ל בעל מערכון שלם על מילים והיפוכן כגון "צוחה ובוחקת" וכו'. עקיצה מחוייכת - בדיוק כמו הדאגה המחוייכת שלך. ועוד עצה קטנה, לפני שמגיבים מהבטן , (ואני מבינה בהחלט את תגובתך , מאחר וחלק מכן כבר אינן וירטואליות זו לזו). לכי שוב אל תגובתי " בזכות החשיבה החיובית" קשריה אל התגובה שלמעלה , ואולי גם את לא תביני על מה מהומה והסערה. יום טוב לך יקירתי ולכל מתוקות הפורום . הייתי פה, ופוף נעלמתי. כן על המטאטא מכשפה חנונית קנאית עם עברית עילגת שכמותי
(לא היה אייקון של מטאטא חבל).